Kaldığımız yerden devam :)

Burada değilde kpss topiklerinde renginin ve badenin topikleri var orqaada yapabiliriz.Burada sınava giren arkadaşlarıda sıkmamış oluruz hem

Aslında benim de bir topiğim var orada ama ne zamandır uğramıyorum. Tamam o zaman yarından itibaren orda bi yerde paylaşırım ben bakarsınız siz de bir zahmet

Aslında benim de bir topiğim var orada ama ne zamandır uğramıyorum. Tamam o zaman yarından itibaren orda bi yerde paylaşırım ben bakarsınız siz de bir zahmet

Tamam kimin topiği olursa fark etmez mevzu amaç hatta burada bile bununla ilgili ders sohbeti diye bi geyik topiği açabiliriz dersler üzerine tartışabileceğimiz konuşabileceğimiz

bakarız tabı canım yapabildiğimiz sürece işte
Öyle olabilir.Soru paylaiacaksak orayı kullanabiliriz.Zaten sizin ki bitiyor bi bade ile ben kalıyorum.Zavallı biz

sızın yerınızde olmak ısterdım

Atanma kağıdım gelene kadar bitti demicem ben

Hacı kpss de en kolay kısmı ders çalışmak.Bunu 2012-2014 arası çok iyi idrak ettim.Çalışıyorsun tek yapman gerekn çalışmak.ama asıl mevzu atama dönemleri o sancılı süreç umut etmek hayal kırıklığına uğramak.Bu dert sıkıntı yüzünden 44 kiloya düştüm ay hatırlamak dahi istemiyorum önümde haziran ataması var sersi şimdiden sardı birde az alacaklar atanamayacağım sanırım tüm emeğim heba

bakarız tabı canım yapabildiğimiz sürece işte

sızın yerınızde olmak ısterdım

en azından kafan rahatlayacak kuzum ya temmuzdan sonra.Bizim size göre daha kolay ama sorumluluk sorumluluktur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…