- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.201
Burada değilde kpss topiklerinde renginin ve badenin topikleri var orqaada yapabiliriz.Burada sınava giren arkadaşlarıda sıkmamış oluruz hem
hacı benım topik cok aktifti kızlar calısmaları yogunlastırınca pek girmiyor ama sızınle aktifleştiririz o zaman
Öyle olabilir.Soru paylaiacaksak orayı kullanabiliriz.Zaten sizin ki bitiyor bi bade ile ben kalıyorum.Zavallı biz
Bibiğğ bizim
Aslında benim de bir topiğim var orada ama ne zamandır uğramıyorum.Tamam o zaman yarından itibaren orda bi yerde paylaşırım ben bakarsınız siz de bir zahmet
bakarız tabı canım yapabildiğimiz sürece işteAslında benim de bir topiğim var orada ama ne zamandır uğramıyorum.Tamam o zaman yarından itibaren orda bi yerde paylaşırım ben bakarsınız siz de bir zahmet
Öyle olabilir.Soru paylaiacaksak orayı kullanabiliriz.Zaten sizin ki bitiyor bi bade ile ben kalıyorum.Zavallı biz
Kuslarimi dortleyelim hanimlar, bir daha gelmem ona gore.
Tamam kimin topiği olursa fark etmez mevzu amaç hatta burada bile bununla ilgili ders sohbeti diye bi geyik topiği açabilirizdersler üzerine tartışabileceğimiz konuşabileceğimiz
bakarız tabı canım yapabildiğimiz sürece işte
sızın yerınızde olmak ısterdım
Dur bir kaç kişiyi beğenmem lazımmış sonra seni beğeneyim
ya bitsin de ya bitişi iyi olmazsaBen istemezdim kanka ne yalan söyliyim bir an önce bitsin diye bekliyorum.
Kitabı defteri yakıp sevgilimimin yanına gidesim var.
7 kaldi hadi pamuk eller cebe.
Atanma kağıdım gelene kadar bitti demicem ben
bakarız tabı canım yapabildiğimiz sürece işte
sızın yerınızde olmak ısterdım
Dur bir kaç kişiyi beğenmem lazımmış sonra seni beğeneyim
ya bitsin de ya bitişi iyi olmazsa
benım de sevgilimden ayrılasım
Bir türlü tekrar beğenemedim
Kitabı defteri yakıp sevgilimimin yanına gidesim var.