Kaldığımız yerden devam :)

yok kzum kafa hıc rahat olmuyor ki yani sınav sonucu bekle sonuc acıklansın atamaları bekle olmazsa tekrar sınavı bekle yani bize atandıgımız yazana kadar rahat yok.

Öyle maalesef, iyi puan almak yetmiyor kadro sıkıntısı tercih sıkıntısı bitmiyor valla. Bizim de sınava giren 3bin kişi gelen kadro 15. Tüm meslektaşlarıma rakip gözüyle bakıyorum ister istemez çünkü her 10 meslektaşımdan 9u benimle aynı yarışın içinde.

yok kzum kafa hıc rahat olmuyor ki yani sınav sonucu bekle sonuc acıklansın atamaları bekle olmazsa tekrar sınavı bekle yani bize atandıgımız yazana kadar rahat yok.
Orası doğru yawrucan kafan hiç raha değil ben sorumluluk kısmını deim.Sorumluluk kalakcak en azından bir şey yaparken lafanı kurcalamayacak koca yaz var onunda rahatça gezerin edersin biz eve tıkanacağız resmen

bu sorunun cevabı dört hacılar ben çözdüydümdü buna benzer

bu begenıler de bana yaradı yanız 5 begenım oldu hiç yoktan
evet doğru yazın ders calısmak da zor kzum haklısın

Son düzenleme:
ay hafif bezdim gibi ama nekar.değilim ben :26:
hay seni kutuna hep dolu hep dolu

Paylaşılamayan bibi benim.için düello yapın

sen pahallıya geliyorsun sanki

hangi bölümdün :26:

5 kişiden sonra tekrar beğene biliyoruz

öyleymiş işin kötüsü buradaki ehrkeside beğenmişim kime bassam yasaklı neyse sonunda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…