- 16 Ağustos 2010
- 293.170
- 603.175
- 43
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.221
Ben de diyom Nevo beni neden beğendi...
Bibi sorulardan kacti mi.Gel bibi sen muzmin bekarlara. Ben sana bakarim.
Bibiğğ bizim
Hacı kpss de en kolay kısmı ders çalışmak.Bunu 2012-2014 arası çok iyi idrak ettim.Çalışıyorsun tek yapman gerekn çalışmak.ama asıl mevzu atama dönemleri o sancılı süreç umut etmek hayal kırıklığına uğramak.Bu dert sıkıntı yüzünden 44 kiloya düştüm ay hatırlamak dahi istemiyorum önümde haziran ataması var sersi şimdiden sardı birde az alacaklar atanamayacağım sanırım tüm emeğim heba
en azından kafan rahatlayacak kuzum ya temmuzdan sonra.Bizim size göre daha kolay ama sorumluluk sorumluluktur işte
Hacı kpss de en kolay kısmı ders çalışmak.Bunu 2012-2014 arası çok iyi idrak ettim.Çalışıyorsun tek yapman gerekn çalışmak.ama asıl mevzu atama dönemleri o sancılı süreç umut etmek hayal kırıklığına uğramak.Bu dert sıkıntı yüzünden 44 kiloya düştüm ay hatırlamak dahi istemiyorum önümde haziran ataması var sersi şimdiden sardı birde az alacaklar atanamayacağım sanırım tüm emeğim heba
en azından kafan rahatlayacak kuzum ya temmuzdan sonra.Bizim size göre daha kolay ama sorumluluk sorumluluktur işte
Kaç kişi daha beğenmem lazım ya bi türlü beğenemedim seni
selam nevoş gel nasılsınBen hepinizi beğeniyorum
Selam herkeseSizi beğenmeye geldim
İşte onu düşünmek istemiyorum kuzum yaa yoksa stres depresyon zincirlemesi geliyor.Arizonayı düşünmeyi tercih ediyorum.
Orası doğru yawrucan kafan hiç raha değil ben sorumluluk kısmını deim.Sorumluluk kalakcak en azından bir şey yaparken lafanı kurcalamayacak koca yaz var onunda rahatça gezerin edersin biz eve tıkanacağız resmenyok kzum kafa hıc rahat olmuyor ki yani sınav sonucu bekle sonuc acıklansın atamaları bekle olmazsa tekrar sınavı bekle yani bize atandıgımız yazana kadar rahat yok.
Ben hepinizi beğeniyorum
Selam herkeseSizi beğenmeye geldim
ay hafif bezdim gibiama nekar.değilim ben :26:
hay seni kutuna hep dolu hep dolu
Paylaşılamayan bibi benim.için düello yapın
Kaç kişi daha beğenmem lazım ya bi türlü beğenemedim seni
5 kişiden sonra tekrar beğene biliyoruz
selam nevoş gel nasılsın
ben de eşim kim olcaka onunla balayına gitmeyı düşünmek istiyorumdenız kum güneş
bu sorunun cevabı dört hacılar ben çözdüydümdü buna benzerKaradeniz bölgesinde dağların hakim rüzgar yönünde paralel uzandığı ve yükseltinin az olduğu yerler az yağış alır
Eki Görüntüle 1124383
Buna göre kuzeybatı yöününden esen rüzgarların kıyıda yer alan il merkezlerinden hangisine daha az yağış bırakması gerekir
HoşbuldukSelam hosgeldin.
Kutuma laf yok.
Bess.
Ujj kaldi hadi bakalim.
Yok ben gazoz almayayımBende gazoz içmeye geldin sandıydım hacı
Orası doğru yawrucan kafan hiç raha değil ben sorumluluk kısmını deim.Sorumluluk kalakcak en azından bir şey yaparken lafanı kurcalamayacak koca yaz var onunda rahatça gezerin edersin biz eve tıkanacağız resmen
ay hafif bezdim gibiama nekar.değilim ben :26:
hay seni kutuna hep dolu hep dolu
Paylaşılamayan bibi benim.için düello yapın
Öyle maalesef, iyi puan almak yetmiyor kadro sıkıntısı tercih sıkıntısı bitmiyor valla.Bizim de sınava giren 3bin kişi gelen kadro 15. Tüm meslektaşlarıma rakip gözüyle bakıyorum ister istemez çünkü her 10 meslektaşımdan 9u benimle aynı yarışın içinde.
5 kişiden sonra tekrar beğene biliyoruz