Kaldığımız yerden devam :)

O hocayı coğrafya sorularıyla yıkayalım bence :KK60:
hocaya yazık hacı yapma bu kötülüğü:KK52:
Belki mühendis sevicidir :KK53::KK53:

Yok hoca canım bir numarada kafamız bi saatten sonra gitti o kadar buna benzer soru çözdükki bir yerden sonra koptuk sanırım.Sakin kafayla bakınca bende hak verim :KK60: yazık valla bize

gerçi doğru yani aynı bızım 2 coğrafya sorusunda hacamat oldugumuz gibi :KK60: bır de etrafta dolanıyoruz coğrafya bılıyoruz dıye:KK52:

hocaya yazık hacı yapma bu kötülüğü:KK52:

gerçi doğru yani aynı bızım 2 coğrafya sorusunda hacamat oldugumuz gibi :KK60: bır de etrafta dolanıyoruz coğrafya bılıyoruz dıye:KK52:

Yok ya kesinlikle bir yerden sonra kal geliyor.Sen iyi bilirsin türkçe çok çetrefilli insan çok uğraşınca bazen kopuyor :KK1:

Yok hocam gerçekten çok iyi ve çok severim.Bir yerden sonra toptan karıştık galiba.Koskoca sınıf farketmedi olayı

Tamam be bişey demedik hocana :KK53: Oluyor öyle akşam saatlerinde özellikle benim kafam hiç çalışmaz. Karadenizlinin kafası öğlene kadar çalışırmış malum :KK60:

Yok ya kesinlikle bir yerden sonra kal geliyor.Sen iyi bilirsin türkçe çok çetrefilli insan çok uğraşınca bazen kopuyor :KK1:

öye cidden bildiği şeyi unutabılıyor ınsan o an:KK53: sen ek eylem dıyınce ben de yukleme baktım ha bire nerde burda yanlıs dıyorum :KK52: soruyu soran da suç diyelim o zaman :KK53:

Tamam be bişey demedik hocana :KK53: Oluyor öyle akşam saatlerinde özellikle benim kafam hiç çalışmaz. Karadenizlinin kafası öğlene kadar çalışırmış malum :KK60:

:KK1: ay yemin ederim artık koptum yani.Hele matematik çözüyorsun çözüyorsun ya en basir soruda gidiyor bi soruyla uğraşıp uğraşıp sonra aslında çok kolay olduğunu görmek küfür gibi geliyor

Bundan sonra her gün en az 1 deneme çözüp yapamadığımız soruları burada paylaşsak mı? Bibi de çıldırsa? :KK60:

:KK1: ay yemin ederim artık koptum yani.Hele matematik çözüyorsun çözüyorsun ya en basir soruda gidiyor bi soruyla uğraşıp uğraşıp sonra aslında çok kolay olduğunu görmek küfür gibi geliyor

Çok bilen insanın en büyük sıkıntısı işte o, zorları yapar kolayları yapamaz. Kompleks düşünüyoruz bir yerden sonra

Bibiğ yeni bi topik açıp özerkliğini ilan eder üstünede bizi içeri sokmaz :KK53::KK53:

Ya hakkaten burda olmasa da yapsak böyle bişey ödev gibi her gün deneme çözsek? Hem bu saatten sonra bütün yayınları çözmemiz mümkün değil orijinal soruları da birbirimizle paylaşmış oluruz.

Ya hakkaten burda olmasa da yapsak böyle bişey ödev gibi her gün deneme çözsek? Hem bu saatten sonra bütün yayınları çözmemiz mümkün değil orijinal soruları da birbirimizle paylaşmış oluruz.

ben her gün çözmeye calısıyorum ama benımki 3 sınav oldugu için diğer ikisi size yaramaz:KK53:
bir ara stiyle güncelleri paylasıyorduk hatta

Burada değilde kpss topiklerinde renginin ve badenin topikleri var orqaada yapabiliriz.Burada sınava giren arkadaşlarıda sıkmamış oluruz hem

Burada değilde kpss topiklerinde renginin ve badenin topikleri var orqaada yapabiliriz.Burada sınava giren arkadaşlarıda sıkmamış oluruz hem

hacı benım topik cok aktifti kızlar calısmaları yogunlastırınca pek girmiyor ama sızınle aktifleştiririz o zaman :KK55:

X