NEFES DARLIĞIM VAR KORKUYORUM

Kızınız 11 yaşında, Allah çok güzel günlerini göstersin size.
İlerde sırtı ağrırsa, nefes darlığı olursa ne yapsın istersiniz ?

Hayatına, sağlığına sahip çıkmayı, korku hissetmenin normal olduğunu ama korkuları yönetebilmek gerektiğini sizden öğrenecek çocuğunuz.
"Annem 25 kilo almıştı, müthiş bir irade ile, çatır çatır verdi."
"Annem cevvaldir, bana ayaklarımın üzerinde durmayı, sağlığıma mutluluğuma sahip çıkmayı o öğretti"
İlerde bunları söylesin sizin hakkınızda.

Evlat sevmek sadece kucaklayıp, sevgi ve şefkatle sarmalamak değil, siz de bilirsiniz, rol model olmak da gerekiyor.
Sözlerinizden ziyade, davranışlarınızdan öğrenecek pek çok şeyi.

Bugün 1 Kasım 2024. Zaman kuş gibi uçup geçecek. 1 Kasım 2025 hop diye gelecek.
Her ay sadece 2 kilo vermeyi başarsanız, 1 Kasım 2025'te fıstık gibi olacaksınız yeniden.

Saçınızı güzelce bir kestirin, kırıkları falan iyice gitsin, bir bakım yaptırın.
Doktora gidin.
Ya çok teşekkür ederim nasıl umut doldum okurken ben bu platforma yazdığımda hiç cevap alacağımı yada sizler gibi moral dolu mesajlar geleceğini tahmin etmemiştim dediğiniz gibi artık toparlanma vakti sanırım zaten kızımda üzülürüm diye söylemiyor ama o da bakımlı hastalık düşünmeyen bir annesi olsun istiyor farkındayım çok teşekkür ederim yeniden beni cesaretlendirdiginiz için 🥰

Kızınız 11 yaşında, Allah çok güzel günlerini göstersin size.
İlerde sırtı ağrırsa, nefes darlığı olursa ne yapsın istersiniz ?

Hayatına, sağlığına sahip çıkmayı, korku hissetmenin normal olduğunu ama korkuları yönetebilmek gerektiğini sizden öğrenecek çocuğunuz.
"Annem 25 kilo almıştı, müthiş bir irade ile, çatır çatır verdi."
"Annem cevvaldir, bana ayaklarımın üzerinde durmayı, sağlığıma mutluluğuma sahip çıkmayı o öğretti"
İlerde bunları söylesin sizin hakkınızda.

Evlat sevmek sadece kucaklayıp, sevgi ve şefkatle sarmalamak değil, siz de bilirsiniz, rol model olmak da gerekiyor.
Sözlerinizden ziyade, davranışlarınızdan öğrenecek pek çok şeyi.

Bugün 1 Kasım 2024. Zaman kuş gibi uçup geçecek. 1 Kasım 2025 hop diye gelecek.
Her ay sadece 2 kilo vermeyi başarsanız, 1 Kasım 2025'te fıstık gibi olacaksınız yeniden.

Saçınızı güzelce bir kestirin, kırıkları falan iyice gitsin, bir bakım yaptırın.
Doktora gidin.
Ya çok teşekkür ederim nasıl umut doldum okurken ben bu platforma yazdığımda hiç cevap alacağımı yada sizler gibi moral dolu mesajlar geleceğini tahmin etmemiştim dediğiniz gibi artık toparlanma vakti sanırım zaten kızımda üzülürüm diye söylemiyor ama o da bakımlı hastalık düşünmeyen bir annesi olsun istiyor farkındayım çok teşekkür ederim yeniden beni cesaretlendirdiginiz için
Allah acil şifalar versin
kızdım size elimde değil
3 mm nodül vardı diyorsunuz ve baktırmayıp ihmal ediyorsunuz
baktırmayarak ya daha kötü olursanız Allah korusun
biran önce gidin doktora lütfen
İşte hep diyorum ki ya kötü bişey varsa ya geç kalmışsam yapacak birşey olmazsa diye korkuyorum

Yani ben de babami kaybettim . Hastaliklarinda dr a neredeyse hep ben gittim.
Ben de her ufak seyde bu yuzden panik oluyorum ve dr. A gidiyorum.

Ben onlem amacli gidiyorum. Siz zde en kisa sure de gidin dr .a . Bize de yazin.
Ben normal oldugunu dusunuyorum ama ne kadar bilebiliriz.
Başınız sağolsun sizinde. Bende öyleydim yemin ederim gitmeyene kızardım ya geç kalırsan önlem alırsın bişey varsa da derdim babamdan sonra kimsesiz kalmışım gibi bıraktım herşeyi kızım hariç onun mutluluğu okulu hep onunlayim Allah'ta eksikliğini göstermesin. Yazmaz olur muyum sizlere valla çok kısa sürede sanki sizler uzun zamandır arkadaşım gibi oldunuz:)) tabiki hemen yazarım gidersem

Başınız sağolsun sizinde. Bende öyleydim yemin ederim gitmeyene kızardım ya geç kalırsan önlem alırsın bişey varsa da derdim babamdan sonra kimsesiz kalmışım gibi bıraktım herşeyi kızım hariç onun mutluluğu okulu hep onunlayim Allah'ta eksikliğini göstermesin. Yazmaz olur muyum sizlere valla çok kısa sürede sanki sizler uzun zamandır arkadaşım gibi oldunuz:)) tabiki hemen yazarım gidersem
Saolun. Allah omur verdiyse yasiyoruz. Erken tedavillerde daha cabuk toparlanma olur.
O yuzden herhangi bir rahatsizlikta en azindan ailr hekimine danisitsak iyi olur.
Kizinizi dusunup her zaman kendinize dikkat edin😊
O zaman bekliyoruz iyi haberlerini

Saolun. Allah omur verdiyse yasiyoruz. Erken tedavillerde daha cabuk toparlanma olur.
O yuzden herhangi bir rahatsizlikta en azindan ailr hekimine danisitsak iyi olur.
Kizinizi dusunup her zaman kendinize dikkat edin😊
O zaman bekliyoruz iyi haberlerini
İnşallah inşallah zaten gidicem artık ne olacaksa olsun ne yapayım nefes almayı özledim çok yoruyor artık nefessizlik

Ben de 9 aydır nefes darlığı çekiyorum. Diğer hastalıkları saymıyorum bile. Nefes darlığı ve carpintim var. Bunlar yetmiyormuş gibi burundan veya derinden nefes alirken başıma agrilar giriyor bu son 3 günde. Göze de vurmakta. Kafayı yiyecwgim ya. Her gün bir yerde bir hastalik olur mu? Baş ve göz ağrısı.Bir bu eksikti. Şimdi de başım ağrıyor. İlaç almama rağmen. Nedeni ne olabilir? 🤔

Ben de 9 aydır nefes darlığı çekiyorum. Diğer hastalıkları saymıyorum bile. Nefes darlığı ve carpintim var. Bunlar yetmiyormuş gibi burundan veya derinden nefes alirken başıma agrilar giriyor bu son 3 günde. Göze de vurmakta. Kafayı yiyecwgim ya. Her gün bir yerde bir hastalik olur mu? Baş ve göz ağrısı.Bir bu eksikti. Şimdi de başım ağrıyor. İlaç almama rağmen. Nedeni ne olabilir? 🤔
Sigara kullanmıyorsanız bence korkacak birşey yok ben öyle düşünüyorum ben sigara içtiğim ve bir kayıp yaşadığım için korkuyorum ve 2 haftadır geçmeyen bir öksürük eklendi şimdide

Hayır burundan veya derinden nefes almaya çalışırken baş ağrısı ve göz ağrısı var. Şuan bile başım ağrıyor. İlaç aldım etki etmedi sanki. Tez zamanda şifa buluruz inşallah.

X