- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.161
gece izlicem ve formülleri yüzüne çarpicimşişko ama gururlu bi hatunum ben
Sütten çıkmış ak kaşık pipili pilavcı belissa
Yaa ben masumdum bi kereee, içeriği okumadan atladıydım tanıdıklar var diye.Sonra bi baktım avatarım öpücüklenmiş
nee ben gibi masum bir insana iftraaSenide bels bozmuştur artıkın
hiç sanmıyorum bu topiğe ayağı düşen herkes muhabbetimize geliyor içinde olmasa böyle bir şey gelmez
Çarpılcan
Türkçe sorusnu yazıyorum bels
Senide bels bozmuştur artıkın
Mühendis ya da mühendisliğe merak duyuyorsanız bu tür fuarlar ilginizi çekecektir.
Hacılar burada ek eylem eksikliği nerede
nee ben gibi masum bir insana iftraa
yaz bacım yaz yaa
Başkaydı o zaman adı, gençti, girişkendi, filinta gibiydi etkiledi beni... Kapılmışım ben de karşı koyamadım
kaçırmıiım treni
ya hoca bide şöyle mantık yürüttü kuzeybatıdan esiyorya bu ruzgar doğuya gelene kadar atkisini bir nebze yitiryor o yüzden doğu karadenizze kuzeybatıdan esen rüzgar daha az yağış bırakır.Fakat bu teoriye görede 5 numaralı öncül doğru olmalı oda değil.
Yaw karadenizse zaten bende karadenizliyim halada orada yaşıyorumama demekki bizden daha bilgililermiş
gece izlicem ve formülleri yüzüne çarpicimşişko ama gururlu bi hatunum ben
Sütten çıkmış ak kaşık pipili pilavcı belissa
vayy zalım senın bozulasın varmısBaşkaydı o zaman adı, gençti, girişkendi, filinta gibiydi etkiledi beni... Kapılmışım ben de karşı koyamadım
Mühendis ya da mühendisliğe merak duyuyorsanız bu tür fuarlar ilginizi çekecektir.
Hacılar burada ek eylem eksikliği nerede
Mühendis iseniz olmalı
Sen sinavin trenini kacirma bosver burayi.
Ben not alirken sen KK de fink atiyordun.
Herkese iyi calismalar , umarim hepiniz atanirsiniz da bu iskenceden kurtulursunuz.
Kolay gelsin.
Doğru dedin yaşuan sen deyince fark ettim.Koskoca türkçe hocası bile dakikalarda düşündü de bambaşka bir şey buldu kafamız fena karışmış bizim ya
Sen sinavin trenini kacirma bosver burayi.
Ben not alirken sen KK de fink atiyordun.
Herkese iyi calismalar , umarim hepiniz atanirsiniz da bu iskenceden kurtulursunuz.
Kolay gelsin.
Benim dil bilgim iyi değil o yüzden çokta vakıf değilim ama hoca en sonunda şeye karar kıldı yor geniş zaman ile ecek gelecek zaman ekinin çakışması gibi bişeyler dedi.Duyoyrsanız ilginizi çekecektir değilde çekiyordur gibi bişey dedi sankivayy zalım senın bozulasın varmıs
sti burada ek eylem eksikliği değil de fazladan sözcük ya da eksık ek var bence. ya da.yı kaldırında 2 kelımenın de uyması gerek ama muhendis merak duyuyorsunuz diye sacma bir şey olmaz dimi?
Hacı ben direkt üstüme alındım o cümleyi bi eğitim fuar bişey paylaşıyosun sandım link aradım bi an bendeki kafa kimsede yok
hacı benim keçilerim kaçmış tren hak getire
Benim dil bilgim iyi değil o yüzden çokta vakıf değilim ama hoca en sonunda şeye karar kıldı yor geniş zaman ile ecek gelecek zaman ekinin çakışması gibi bişeyler dedi.Duyoyrsanız ilginizi çekecektir değilde çekiyordur gibi bişey dedi sanki
ANDREnin dediği doğrumu peki
hacı benim keçilerim kaçmış tren hak getire
Benim dil bilgim iyi değil o yüzden çokta vakıf değilim ama hoca en sonunda şeye karar kıldı yor geniş zaman ile ecek gelecek zaman ekinin çakışması gibi bişeyler dedi.Duyoyrsanız ilginizi çekecektir değilde çekiyordur gibi bişey dedi sanki
ANDREnin dediği doğrumu peki
yok muhendıs merak duyuyorsunuz olmaz. hoca yanlıs söylemişandronun dediği doğru sen hocayı gönder bızım yanımıza
Hacı ayıpsın ya eminim ben doğru olduğuna idi imiş ise ek fiil, cümle bozuk zaten okuyunca anlaşılıyor. Mühendis ve mühendisliğe merakınız varsa diye bişey söyler misin senMühendise merakım var der gibi
yok muhendıs merak duyuyorsunuz olmaz. hoca yanlıs söylemişandronun dediği doğru sen hocayı gönder bızım yanımıza