- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.181
hocaya yazık hacı yapma bu kötülüğüO hocayı coğrafya sorularıyla yıkayalım bence
Belki mühendis sevicidir
Yok hoca canım bir numarada kafamız bi saatten sonra gitti o kadar buna benzer soru çözdükki bir yerden sonra koptuk sanırım.Sakin kafayla bakınca bende hak verimyazık valla bize
O hocayı coğrafya sorularıyla yıkayalım bence
hocaya yazık hacı yapma bu kötülüğü
gerçi doğru yani aynı bızım 2 coğrafya sorusunda hacamat oldugumuz gibibır de etrafta dolanıyoruz coğrafya bılıyoruz dıye
Sen sinavin trenini kacirma bosver burayi.
Ben not alirken sen KK de fink atiyordun.
Herkese iyi calismalar , umarim hepiniz atanirsiniz da bu iskenceden kurtulursunuz.
Kolay gelsin.
Yok hocam gerçekten çok iyi ve çok severim.Bir yerden sonra toptan karıştık galiba.Koskoca sınıf farketmedi olayı
Yok ya kesinlikle bir yerden sonra kal geliyor.Sen iyi bilirsin türkçe çok çetrefilli insan çok uğraşınca bazen kopuyor
Tamam be bişey demedik hocanaOluyor öyle akşam saatlerinde özellikle benim kafam hiç çalışmaz. Karadenizlinin kafası öğlene kadar çalışırmış malum
öye cidden bildiği şeyi unutabılıyor ınsan o ansen ek eylem dıyınce ben de yukleme baktım ha bire nerde burda yanlıs dıyorum soruyu soran da suç diyelim o zaman
ay yemin ederim artık koptum yani.Hele matematik çözüyorsun çözüyorsun ya en basir soruda gidiyor bi soruyla uğraşıp uğraşıp sonra aslında çok kolay olduğunu görmek küfür gibi geliyor
Bundan sonra her gün en az 1 deneme çözüp yapamadığımız soruları burada paylaşsak mı? Bibi de çıldırsa?
Bibiğ yeni bi topik açıp özerkliğini ilan eder üstünede bizi içeri sokmaz
Ya hakkaten burda olmasa da yapsak böyle bişey ödev gibi her gün deneme çözsek? Hem bu saatten sonra bütün yayınları çözmemiz mümkün değil orijinal soruları da birbirimizle paylaşmış oluruz.
Ya hakkaten burda olmasa da yapsak böyle bişey ödev gibi her gün deneme çözsek? Hem bu saatten sonra bütün yayınları çözmemiz mümkün değil orijinal soruları da birbirimizle paylaşmış oluruz.
ben her gün çözmeye calısıyorum ama benımki 3 sınav oldugu için diğer ikisi size yaramaz
bir ara stiyle güncelleri paylasıyorduk hatta
ben her gün çözmeye calısıyorum ama benımki 3 sınav oldugu için diğer ikisi size yaramaz
bir ara stiyle güncelleri paylasıyorduk hatta
Burada değilde kpss topiklerinde renginin ve badenin topikleri var orqaada yapabiliriz.Burada sınava giren arkadaşlarıda sıkmamış oluruz hem
Bibi sorulardan kacti mi.Gel bibi sen muzmin bekarlara. Ben sana bakarim.