Kaldığımız yerden devam :)

Mühendis ya da mühendisliğe merak duyuyorsanız bu tür fuarlar ilginizi çekecektir.

Hacılar burada ek eylem eksikliği nerede

nee ben gibi masum bir insana iftraa :KK14:

yaz bacım yaz yaa:KK14:

Masum mu :KK53: TDK biz bilmeden masumun anlamınımı değiştirdi :KK53::KK53:

Başkaydı o zaman adı, gençti, girişkendi, filinta gibiydi etkiledi beni... Kapılmışım ben de karşı koyamadım :KK60:

Anlıyorum hacı seni belss bir zamanlar fenaydı ve çok kişiyi ağına düşürdü :KK53:

kaçırmıiım treni :KK1:

ya hoca bide şöyle mantık yürüttü kuzeybatıdan esiyorya bu ruzgar doğuya gelene kadar atkisini bir nebze yitiryor o yüzden doğu karadenizze kuzeybatıdan esen rüzgar daha az yağış bırakır.Fakat bu teoriye görede 5 numaralı öncül doğru olmalı oda değil.

Yaw karadenizse zaten bende karadenizliyim halada orada yaşıyorum:KK1: ama demekki bizden daha bilgililermiş :KK1:

Sen sinavin trenini kacirma bosver burayi. :KK60:

gece izlicem ve formülleri yüzüne çarpicim :KK53: şişko ama gururlu bi hatunum ben :KK60:

Sütten çıkmış ak kaşık pipili pilavcı belissa :KK53::KK53:

Ben not alirken sen KK de fink atiyordun. :KK60:

Herkese iyi calismalar , umarim hepiniz atanirsiniz da bu iskenceden kurtulursunuz. :nazar:

Kolay gelsin. :KK34:

Başkaydı o zaman adı, gençti, girişkendi, filinta gibiydi etkiledi beni... Kapılmışım ben de karşı koyamadım :KK60:
vayy zalım senın bozulasın varmıs :KK60:
Mühendis ya da mühendisliğe merak duyuyorsanız bu tür fuarlar ilginizi çekecektir.

Hacılar burada ek eylem eksikliği nerede

sti burada ya da.yı kaldırında 2 kelımenın de uyması gerek ama muhendis merak duyuyorsunuz diye sacma bir şey olmaz

Son düzenleme:

Herkese iyi calismalar , umarim hepiniz atanirsiniz da bu iskenceden kurtulursunuz. :nazar:

Teşekkürler :KK19: İnşallah atanırız da siz de bu topik de bu işkenceden kurtulursunuz :KK60:

Doğru dedin ya :KK60: şuan sen deyince fark ettim.Koskoca türkçe hocası bile dakikalarda düşündü de bambaşka bir şey buldu:KK9: kafamız fena karışmış bizim ya :KK60:

Hacı ben direkt üstüme alındım o cümleyi bi eğitim fuar bişey paylaşıyosun sandım link aradım bi an bendeki kafa kimsede yok :KK60:

hacı benim keçilerim kaçmış tren hak getire :KK53:

vayy zalım senın bozulasın varmıs :KK60:

sti burada ek eylem eksikliği değil de fazladan sözcük ya da eksık ek var bence. ya da.yı kaldırında 2 kelımenın de uyması gerek ama muhendis merak duyuyorsunuz diye sacma bir şey olmaz dimi?
Benim dil bilgim iyi değil o yüzden çokta vakıf değilim ama hoca en sonunda şeye karar kıldı yor geniş zaman ile ecek gelecek zaman ekinin çakışması gibi bişeyler dedi.Duyoyrsanız ilginizi çekecektir değilde çekiyordur gibi bişey dedi sanki
ANDREnin dediği doğrumu peki

Benim dil bilgim iyi değil o yüzden çokta vakıf değilim ama hoca en sonunda şeye karar kıldı yor geniş zaman ile ecek gelecek zaman ekinin çakışması gibi bişeyler dedi.Duyoyrsanız ilginizi çekecektir değilde çekiyordur gibi bişey dedi sanki

Hacı ayıpsın ya eminim ben doğru olduğuna idi imiş ise ek fiil, cümle bozuk zaten okuyunca anlaşılıyor. Mühendis ve mühendisliğe merakınız varsa diye bişey söyler misin sen :KK53: Mühendise merakım var der gibi :KK60:

yok muhendıs merak duyuyorsunuz olmaz. hoca yanlıs söylemiş:KK53: andronun dediği doğru sen hocayı gönder bızım yanımıza :KK53:

Hacı ayıpsın ya eminim ben doğru olduğuna idi imiş ise ek fiil, cümle bozuk zaten okuyunca anlaşılıyor. Mühendis ve mühendisliğe merakınız varsa diye bişey söyler misin sen :KK53: Mühendise merakım var der gibi :KK60:

Belki mühendis sevicidir :KK53::KK53:

yok muhendıs merak duyuyorsunuz olmaz. hoca yanlıs söylemiş:KK53: andronun dediği doğru sen hocayı gönder bızım yanımıza :KK53:

Yok hoca canım bir numarada kafamız bi saatten sonra gitti o kadar buna benzer soru çözdükki bir yerden sonra koptuk sanırım.Sakin kafayla bakınca bende hak verim :KK60: yazık valla bize

X