- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.141
yalançiiii
bilmeme kimle yapiciniz
hop zayıflama formüllerini kaptınmı hacı
Tamam gitmiyom la nereye gidicem sanki
ben senı bırakır mıyım bibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalançiiii
bilmeme kimle yapiciniz
Kara Para Aşk başlamış Beni bu kıza da benzetiyolardı ne alakası varsa
o zaman 2 dir yanı:26:
vay benziyosan daha ne istiyosun
Bence 3 elbet biri tutar
vay benziyosan daha ne istiyosun
Bence 3 elbet biri tutar
o zaman 2 dir yanı:26:
Çaktırmasana
yalançiiii
bilmeme kimle yapiciniz
yok hacı 4 müş
sanki nereye gitçen seninkide laf sen bize mecbursun adımızı hıh gibi... her neyse devamınu bilmiyorum ondan
yok hacı 4 müş
sanki nereye gitçen seninkide laf sen bize mecbursun adımızı hıh gibi... her neyse devamınu bilmiyorum ondan
Cevap ne? Gerçekten böyle düşünüyorum, her şeyi unut rüzgar yönünü haritayı vs. Karadeniz de en fazla yağış alan yer doğu karadeniz zaten orada işaretlediği yerler olamaz en az alan orta karadeniz ama ortada il işaretlememiş. Batıda da en batıda olan en az yağı alır yükseltisi en azdır çünkü mantıken böyle.
Benim sizi tecrübelerinize ihtiyacım var, biliyorsun bu topiğe gelene kadar masumdum ben.
Bu topiğe girmeden önce bi çok kişi mahsumdu zaten
ya varya kesın 3tur ha
yok hacı 4 müş
Erken soyleseydin caktirmazdim.
Sende izleseydin sende kapsaydin bedavaya formul yok.
ya bu sehirler zonguldak bartın giresun trabzoun rize oluyor sırasıyla. trabzon ne alaka ya:26:
4se kesin yanlış mümkünatı yok, en az yağışlı orası olacak. Söylesene Bade memleketlim?? Karadenizliyiz biz kızım bizden iyi mi bilecek kitap.
Zaten 3-4 hoca işin içinden çıkayınca bizde yanlış olduğuna kanaat getirdik.Ama bu kitaptada hiç yanlış soruya raslamadım.Mantıken dediklerin hepsi doğru acaba birşeymi kaçırıyoruz diyorum yok.
Cevap 4
kaçırmıiım treni
ya hoca bide şöyle mantık yürüttü kuzeybatıdan esiyorya bu ruzgar doğuya gelene kadar atkisini bir nebze yitiryor o yüzden doğu karadenizze kuzeybatıdan esen rüzgar daha az yağış bırakır.Fakat bu teoriye görede 5 numaralı öncül doğru olmalı oda değil.
Yaw karadenizse zaten bende karadenizliyim halada orada yaşıyorum ama demekki bizden daha bilgililermiş
Bu topiğe girmeden önce bi çok kişi mahsumdu zaten
mesela ben
kaçırmıiım treni
ya hoca bide şöyle mantık yürüttü kuzeybatıdan esiyorya bu ruzgar doğuya gelene kadar atkisini bir nebze yitiryor o yüzden doğu karadenizze kuzeybatıdan esen rüzgar daha az yağış bırakır.Fakat bu teoriye görede 5 numaralı öncül doğru olmalı oda değil.
Yaw karadenizse zaten bende karadenizliyim halada orada yaşıyorum ama demekki bizden daha bilgililermiş
hiç sanmıyorum bu topiğe ayağı düşen herkes muhabbetimize geliyor içinde olmasa böyle bir şey gelmez
Çarpılcan
Türkçe sorusnu yazıyorum bels
gece izlicem ve formülleri yüzüne çarpicim şişko ama gururlu bi hatunum benErken soyleseydin caktirmazdim.
Sende izleseydin sende kapsaydin bedavaya formul yok.
Sütten çıkmış ak kaşık pipili pilavcı belissamesela ben
Kızım yanlışmış işte niye uğraştırıyosun bizi Dur bakıyım, rüzgar yönüne paralel alırsak kıyıya dik olması gerek karadenizde öyle bi yer yok zaten. Trabzon değil de Rize olsa mikroklima var orda ama föhn rüzgarları sebebiyle var yani kuzeyden gelen rüzgarla ilgisi yok.. I ıh yok cık başka türlü yorumlanmıyor kuzum ya yanlış kesin I olması gerek cevabın
He doğru ya sen de karadenizliydin, o zaman soruya bi mermi çakıp geçeceksin hacı bizde böyle