- 19 Ağustos 2008
- 17.856
- 53.862
-
- Konu Sahibi meryemakca78
Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Konudan alakasiz ama bir soru sorabilir miyim? Squat la mi buyudu kalcalariniz ve ne kadar zamanda? Ben buyuk ve dik popo severim de ondan sordumSquat hareketleri kısa sürede kalçayı şekillendiriyor. 50'den başla, arttira arttira...
Benim de neredeyse hiç yoktu popom, ama simdi eskiye oranla maşallahi var
Adam haksız, adam öküz vs vs
Kabul
Ama demek ki cinsel bir cekim- bir uyarı hissedemiyor ki yakinlasamiyor. Yani işin o aşamaya geçebilmesi için de güçlü bir uyarana ihtiyaç var. Kadınlardaki gibi 'amaan,gözlerimi kaparim, vazifemi yaparim' durumu yok ki
Adam haksız , adam öküz, kabul. Ama bir açıdan da hak vermek gerekiyor.
Çocuk dogali da epey olmuş,azıcık kendinize bakmanız lazım.
Evde squata başlayabilirsiniz, çocuğu arabasına atıp her gün kilometrelerce yürüyebilirsiniz, spor salona yazılabilirsiniz...
Tamam, meme ameliyatını o teklif etmiş olabilir. Ama siz de armut piş, ağzıma düş diye beklemeyin. İnternette araştırma yapın, gidin görüşün vs vs. Taksit imkanlarını öğrenin.
Esinize de deyin, bilmemne Hastanesi'nde bin lira taksitli 3 ay falan... Siz onu sıkıştırın
Konuyu dağitmayalim. Ben size squata ve öncesi sonralili bir mesaj atacagim :)Konudan alakasiz ama bir soru sorabilir miyim? Squat la mi buyudu kalcalariniz ve ne kadar zamanda? Ben buyuk ve dik popo severim de ondan sordum
Banada at canim yaa merak ettim:)) bukadar ise yariyosa yapmaliyimKonuyu dağitmayalim. Ben size squata ve öncesi sonralili bir mesaj atacagim :)
Bende istiyorum banada at lütfenKonuyu dağitmayalim. Ben size squata ve öncesi sonralili bir mesaj atacagim :)
utanmaz adam ki adam diyesim gelmedi insan karısına evladının annesine bunları nasıl söyler kırıldım diyosunuz neden tepki vermediniz beğenmiyosan kapi orda deseydin kusura bakmayin ama kendinizi bu kadar pasif gostermeyinkendisi çok mu yakışıklı bakımlı her şeyi yerli yerinde olan bir adam?
kırılmakta haklısın bence.
Bizde nasil erkeklerden hoslaniyoruz ama napak kader iste diyip geciyoruz onlarsa hemen baska kadinn okuzler yanii :))Nice hasta olanlar bilmem neler var oldu o zaman bi yerimiz kötü diye, bilmem nasıl kadınlardan hoşlandığımı bilmiyo musun diye çekilsinler kenara sinir oldum ya