- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
-
- Konu Sahibi meryemakca78
HAklısınız öyle yapacağımestetik yaptirin kilo verin sonra basin tekmeyi
Estetik yaptırabilirsin . ama kendin için eşin için değil . Özgüveni sana yeterMerhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Orasını o ödeyecek anlamında sma dediğiniz gibi yapacağım tüm estetik işlerimi halledip boşayacağım o bunu hakettiBenim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun ne demek yahu? Hanzoya bak. Siz de diyemediniz mi, benim de nasıl erkek sevdiğimi biliyorsun, senin gibi öküzü sevmek çok zor diye. Kendi vücudunuza kocanızın malı muamelesi yapmayın lütfen, yok göğüslerimi yaptıracak filan... Kendiniz için yaptıracaksanız yaptırın. Yerinizde olsam mutlu olacaksam estetikleri yaptırır, bu adama ödetir, sonra da g.t.ne tekmeyi koyardım.
AlkışşşşşşşTüm estetik operasyonları kocana kitle, spora başla sonra boşa. Hak ettiği bu.
Arkadaşlardan Allah razı olsun bu mübrarej Ramazan günü gözümüz açtılar tüm estetik işlerimi yaptırıp boşayacağımSiz her yerinizi yaptirsaniz da bence begenmemek icin sebep bulur. Cunku mayasinda varmis okuzluk.. ben de 1.5yasinda bi bebek annesiyim gogusler mahvoldu gobek korkunc falan.. ama toparlayabiliriz bence isteyince . Benim pek vaktim olmadigi icin ilgilenemedim kendimle.. bence istesek basaririz. Ama esiniz araya sogukluk soktuguyla kalir yani. Densiz.
Ay yok yani daha neler. Bosanmayin hemen canim.. :O ortada bi bebek var. Ama surundurun bi sure bence. Ve kendinize bakiiip duzelin biraz ki gorsun gununu ..Arkadaşlardan Allah razı olsun bu mübrarej Ramazan günü gözümüz açtılar tüm estetik işlerimi yaptırıp boşayacağım
Alkışşşşşşş
sebeb sadece bu değil Doğum günümde hediye almaz özel biryere götürmez sevgililer günü ona göre yalan anneler günü yalan kutlamaz ben demeden gel şuraya gidelim biraz gezelim demez tatile hiç gitmedik mesela ya da gel seni kahvaltıya götüreyim demez ya da gel kahve içelim.. insan bunları bekliyor galibaAy yok yani daha neler. Bosanmayin hemen canim.. :O ortada bi bebek var. Ama surundurun bi sure bence. Ve kendinize bakiiip duzelin biraz ki gorsun gununu ..
Yaklaşmıyorum artık dediğim gibi estetik olunca basıcam tekmeyi çocuğumla hayatımı kurarım zaten annem tek yaşıyor ve arkamdaBeni sirf bir yeri kalksin diye ameliyat masasina yatirmak isteyen adami bosarim net. Bu ne ya. Iki cocugum var. Aslanlar gibi iki cocugumu emzirdim ve emziriyorum. Heleki bi hadsiz memelerim hakkimda bir yorum yapsin. Teeehhh..yürüsün anca gidersin. O dokunmak istemiyorsa baska begenen de cikar merak etmesin yani. Sinir oldum resmen. Sizde yaklasmayi kesin. Sadece baski kuruyor size hadsiz