Kalçam göğüsüm yokmuş...

Aslinda kahvalti yemek kahve icmek yada tatile gidip bi odanin icinde pineklemek degil istediginiz.. dusunulmek! Evet cok haklisinjz yani. Insan deger verildigini gormek istiyor.

Bende kırılırdım.
Akşamları spora git otursun çocuk baksın evde beyefendi.
Fakat her şeyden önce kendin için yap bunu, yarın bir gün "göğüslerin çok büyük" diye de bahane yapabilir gibi geldi bana

Ne istiyorsan onu yap , tam istediği gibi bir kadın ol sana yaklaşmak istediğinde aşkım bir saniye de ... daha önceden alıp sakladığın şişme bebeği eline ver al sen bununla işini hallet ben sex malzemesi değilim de al çocuğunu çık git

Bende tam tersi durum yasiyorum kilo aldim biz dogum yaptk bi evlat verdik ama anlamiyolar

Valla herifine bakınca vay be taş mübarek ne koca almışım falan demiyosan onun da sana bunları demeye hakkı yok herkes bi kendine baksın. Bu adam hakediyo mu sence büyük büyük göğüsler değmez valla değmez.

Guzel bır yontem hadsize!

Ne güzel ona evlat vermişsiniz, doğal olarak hamilelik sürecinde vücudunuz deforme olmuş bunları düşünemeyecek kadar sığ ve bencil bir eşiniz var

Erkeklerin bekletileri istekleri öncelikleri maalesef biraz farklı olabiliyor onlar için çok normal olan birşey bizi kurabiliyor malese

Konunun devamını okumadım bile kalçan göğsün yoksa olanını bulsun.

adam sizle sevişsin diye göğüslerinizi yaptırmayı kabul mü ettiniz?
sizin siz olmanızla ilgilenmeyen bir adamın aşağılaması bu resmen.
kendinize gelin lütfen. siz bir insansınız düşünceleri duyguları olan. et yığını değilsiniz.

Evlenirken var mıymış da sonradan mı farketmiş kendisi. Ayrıca kilo al diyor ama kilo aldığınızda da yaklaşmamış ki

8 sayfa okudum vazgeçtim,
Başkaları da sormuş cevap vermemişsiniz.
Bu kadar hadsiz bi adam çok mu bulunmaz bir fiziğe sahip merak ettim cidden.
Ben olsam yerden yere vururdum laflarimla

Eşin bana acımasız geldi.Sevgisi de,aşkı da fiziginizle sınırlı. .

Valla ben buradaki çoğu kadından farklı düşünüyorum.
Evet adam kabalık etmiş,üslubu berbat ve kırıcı o kısım ok.
Ama iliskilerde dış görünüş,fizik,güzellik,bakım, tamamen gereksiz dersek yalan olur.Hepimiz evlenirken gönlümüze olduğu kadar gözümüze de hitap eden birini tercih ediyoruz değil mi.Baskasi bizimle ayni fikirde olmasa da,biz beğenip evleniyoruz sonuçta.

Atiyorum evlendikten sonra ağzı kokmaya başlayan bir adam nasıl cinsellikten soğutabilirse,80 kilo iken 120 kilo olup gobeklenen bir adam nasıl cinsellikten soğutabilirse aynı şekilde bir kadında fiziksel olarak değiştiğinde eşini cinsellikten soğutabilir.Bunu bu kadar dramatize etmeye gerek yok.

Kilo alınır verilir,sporla vücut toparlar,bunlar değişemeyecek şeyler değil.Bir kadının doğum yapması da kendini tamamen salmasina bahane olmamalı.Herseyden önce kendisi için kendine bakmalı bir insan.Bakiniz dönüp dolaşıp yine kendisi mutsuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…