Kalçam göğüsüm yokmuş...

Kendisi gögüslerimi yaptıracaktı kısmı inan burada benim bile gururumu incitti kaldı ki böyle bir şeyi nasıl kabbulenebiliyorsun? Ayrıca eşim için değil kendim için yaparım yapacaksam.

Herşey cinsellik değil diyor ama kalça gögüs peşinde , bu ne Yaman çelişki?

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
o çok mu yakışıklıymış ... lütfen bu durumlara maruz bırakmayın kendinizi... kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız bu şekilde bakımınızı ne istiyorsanız yapın,bakın kendinize... özgüveniniz için önemli inanın bu.. ama eşinize diyecek laf bulamadım..

Çok üzüldüm bende emzirmeyi bırakınca göğüslerimin içi boşaldı bi tuhaf oldu eşim farketmedi ama zamanla düzeliyormus toparlıyormuş

Aynen canım ruhsuz öküz hemde :)
Hakaret yiyen biz bizi bosayan onlar bide nedenbegenmiyolar diye !biz neden yapmiyoruz acaba bikadiniz cunku nemelazim adimiz cikar :))( benim gibi yapin bana lafmi soyluyo bi once kendi gobegine sonra bana bak begenmiyosan kapi orda diyorum sonra kedi oluyo carp masaya elini adama iki yuksel bak bakim diyomu bida:))))

Daha hamileliğin başındayım. 1 yıldır evliyiz. Benim zaten göğsüm yok denecek kadar. Bazen 12 yaşındaki çocukların bile benimki kadar oluyor tahmin edin. 173 boy, 53 kilo ile pek kalçalı da değilim.
Ama Allah beni böyle yarattı. Şimdiye dek tek bir kelime duymadım, tabi bu hiç söylemeyeceği anlamına gelmiyor. Ama en ufak bi olumsuz hissettirme yaşamadım eşimden yana. Onun da vücudu baya kıllıdır. Ben de ona laf etmedim. Hiç hoş değil size söyledikleri. Bir de kilolu olsanız doğumdan sonra bu kez de şişman derdi sanırım.
Ah bu erkekler cidden sinir bozucu oluyorlar.
Her zaman kadın öyle olsun böyle olsun. Oldu anam oldu babam. Allah ıslah etsin cidden.

Toplumumuzda nefes alsin yeter modunda takilanlar varken fazla simarmis esin.
Begendigi kadin tipi sen degilmissin de, ihtiycini nasil gideriyormus?
Insan karisi/kocasi bir hijyen sorunu olmadikca boyle simariklik yapamaz. Kocalik vazifesini yerine getirmedigi icin mahkemeye versen tazminat alirisn.

Toplumumuzda nefes alsin yeter modunda takilanlar varken fazla simarmis esin.
Begendigi kadin tipi sen degilmissin de, ihtiycini nasil gideriyormus?
Insan karisi/kocasi bir hijyen sorunu olmadikca boyle simariklik yapamaz. Kocalik vazifesini yerine getirmedigi icin mahkemeye versen tazminat alirisn.
Helalll

Kilo alırsın kilon var derler laf sokarlar zayıflarsın oran buran kalmadı kilo al derler..Bu kadın çocuk doğurdu kolay değil vücudunda değişim olması normal diyemiyorlar maalesef böyle düşüncesiz kaba utanmaz erkekler..

Şu tarz konularda insanların kendi eşlerinin ne kadar iyi ve güzel davrandığını ballandıra ballandıra anlatması da ayrı bi komik oluyor neyse.. Konu sahibi üzülmeyin, özgüveninizi örselemesine izin vermeyin ve siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın.

Eşinizin davranışının haklı görülecek bi yanı asla yok. Evet karısını hem kendisi için hem sizin için daha iyi daha güzel görmek isteyebilir buna lafım yok. Ama bunu isteme üslubu iğrenc. Aldatma ihtimali varsa doğruysa bilemem. O zaman işler değişir. Ama bu boşa boşa diyen arkadaşlar napıyorsunuz ya. İyi misiniz kendinizde misiniz. Evliliğini kurtar yuvanı yıkma demek varken boşa herifi bas tekmeyi nedir. Evet kendisini kendisi için ama aynı zamanda eşi içinde toparlasın. Eşine ne kadar kırıldığını anlatsın. Davranışlarında bunu göstersin. Kendisini toparlayınca da yaklaştırmasın bi süre. Anlayacak adam anlar. Alllah aşkına koku sahibi sende gaza gelip evet boşayacaktı bunu hak etti falan deme. Kolay mı o çocuğu büyütmek. Yazık değil mi o çocuğa. Anası bi yerde babası bi yerde aile kavramından eksik büyüyecek. Bi mantıklı düşünün. Ne kadar kolay boşan diyorsunuz. Bir nikah bozuldu mu arş ı ala titrermiş.
Hanimefendi evlenmek medeniyette,yabani,terbiyesiz,ukala ve karısını assagalayan bir barzodan bosanmak mı kötü? Cocuk ile ne alaka simdiye kadar bosanan insanlarin hepsi cocuksuz muydu??? Ya begenmiyorsan yol al git be adammm. Niye kendisini kendisi icin toparlasin kendisi durumundan sikayetci gibi degil
Kendisi kocasindan sikayetci. Oyle olsa zaten simdiye kadar adim adardi bence konu sahibi.

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Sizin adiniza çok üzüldüm ama lütfen eşinizin size bu şekilde konusmasina izin vermeyin siz ona dünyanın en güzel varligini hediye etmiş durumundasiniz bi evlat vermişsiniz el üstünde tutmasi gerekirken konuştuğu laf laf degil sizin yerinizde olsam önce kendime güvenimi yerime getirirdim sonra da kendim icin spora vs baslardim forma geldikten sonra da asla ben istemeden esimle birlikte olmazdim kiskancliktan catlasin dursun sonra hadsiz

Böyle haddini bilmez biri olunca ben düsman olmadan onun silahiyla onu vuruyorum:) mesela; saclarina noldu senin daha mi kel kaldin nedir, ya da bi agiz kokun var biraz dikkat etsen, ter kokuyosun,boyun kisa,gobegin buyümüş senin gibi..ama bunlari yaparken düsmanlik sezmemesi lazim :) icsel çöküntü yaptir :))

Eşiniz çok kırıcı konuşmuş. Seven insan her halinizle sever sizi. İnsanız sonuçta eşiniz de kilo alıp verecek, sarkacak, yaşlanacak.

Göğüsleriniz yüzünden mutsuz oluyorsanız yaptırırsınız mis gibi olur. Çaresi olmayan bir şey değil bu. Ramazan bitince sporunuza devam edersiniz kalçanız toparlanır, kilo verip göbekten de kurtulursunuz. Bunların hepsinin çözümü var ama odun kocanın çözümü yok işte :olamaz:

hic spor yapmadiysaniz hemen squatla baslamayin bel fitigi ve dizleri sakatlarsiniz.sayiyi az tutarak başlayin yavas yavas yükseltirsiniz sonra

X