- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi meryemakca78
biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi
O öyle söyledi daha çok soğudum.. Kendim için istiyorum onun dokunmasını bile istemiyorumKendiniz için mi göğüslerinizi yaptırmak istiyorsunuz yoksa eşiniz için mi yaptırmak istiyorsunuz burası çok önemli.
Yani siz de ondan soğumuşsunuz ama o sizin onu tekrar sevmeniz için bir şey yapmıyormuş gibime geldi...
Hiç bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum Akşamları yaklaşıyorum öpüyor gerisi yok artık kendimi kötü hissediyorumIri gogusler, diri kalcalar vb. Vb. Herkesin istedigi bunlar ama bunlar yok diye sizden uzak durmasi cok sacma. Guzel bir dille sizi hem sevip hem gogsunu yaptiralim demek var birde esinizin yaptigi gibi densizce kalp kirmak. Esim bana boyle dese bende cok kirilirdim. Bu adam cinsel ihtiyacini bir sekilde gideriyor sonucta. Nasil gideriyor acaba ?
Spora başladım çok güzel toparlandı vücudum sonra Ramazan girdi araya ara vermek zorunda kaldım şimdi verdiğim kilolarında sinirden geri aldım Haklısınız öyle yapmak gerekşiTüm estetik operasyonları kocana kitle, spora başla sonra boşa. Hak ettiği bu.