Kalçam göğüsüm yokmuş...

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
30
Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum

Hadsiz herife bak!

Kendisinin kasları, fit bir vücudu var mı ki sizden mükemmel ölçüler bekliyor..

Yeni çocuk sahibi olmuş bir kadının psikolojisi bozmaya kocanız bile olsa kimsenin hakkı yok.

Bu adamla olan ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm.

Her halinizle güzelsiniz, lütfen canınızı sıkmayın..

çok kırıcı. sadexe göğüs ve kalçalara göre mi birlikte oluyomuş eskiden. tuhaf değil mi.
ayrıca doğumdan sonra kalçalar ne alaka o kadar gitmesi. göğüsleri anlarım emzirmekten falan.
yerinizde olsam gerçekten yaptırmak istiyomuyum diye düşünürüm. sırf koca istiyo diye bıçak altına yatmak olmaz. ayrıca insanın zoruna gitmez mi yaptırdıktan sonra size yaklaşması.

Iri gogusler, diri kalcalar vb. Vb. Herkesin istedigi bunlar ama bunlar yok diye sizden uzak durmasi cok sacma. Guzel bir dille sizi hem sevip hem gogsunu yaptiralim demek var birde esinizin yaptigi gibi densizce kalp kirmak. Esim bana boyle dese bende cok kirilirdim. Bu adam cinsel ihtiyacini bir sekilde gideriyor sonucta. Nasil gideriyor acaba ?

O öyle söyledi daha çok soğudum.. Kendim için istiyorum onun dokunmasını bile istemiyorum

Hiç bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum Akşamları yaklaşıyorum öpüyor gerisi yok artık kendimi kötü hissediyorum

Onun için yaptiriyorsan hiç yaptırma öküz adam ne alaka senin göğüs ve kalcanimi seviyormus yani onlar olmayınca yaklasmiyor kendin için kendine bişeyler yap cnm onada hiç yüz verme kasların yok baklavalarin yok suan söyle Buran böyle de anlasın nasıl bi duygu oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…