Kalçam göğüsüm yokmuş...

Ben anladım eşin haklı.
Gidip sexshoptan bir şişme bebek al ve yatağına koy.
Çocuğunu al ve evden ayrıl.
Emin ol eşin yokluğunun farkına varmayacak.
Çünkü istediği şekilde bir oyuncak bebek sahibi olmuş olacak.
Sana değer veriği şeyler bundan ibaret.
Meme ve g.t !

Başlığa direkt cevaben "senin de şöyle güçlü kasların yok" demeli.
Vicdanı da yok sefil herifin.
Karaktersiz adam.

Evlilik bir ömür süren birşey tamam sürekli eşimize karşı aynı tutkuyla dolup taşmıyoruz eşlerimizin birer manken jön olmadığını da biliyoruz hatta bazen bu gözümüze batıyor da olabilir ama sonra yeniden elektrik yakalıyoruz ki cinsel hayatımız devam ediyor. Bazı insanlarda o ateş sönünce bir daha yanmıyor çiftler boşanıyor bunu da bir yerde anlıyorum ama insanın eşine göğsün kalçan kalmadı benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun diye gaddarca ve seviyesizce saldırmasını anlayamıyorum. Bu artık cinsel yönden çekici bulup bulmamayı aşan bir saygısızlık sevgisizlik ve yüz göz olma hali. Ben olsam kalbim çıt diye kırılır ve bir daha o adamla sevgiyi cinselliği hiçbir şeyi sürdüremem. Böyle acımasız sevgisiz bir eşiniz olduğu için üzüldüm konu sahibi.

Vay be son zamanlarda ne kadar cok buna benzer konular acilmaya basladi.

her yer barbar conan dolmus yazik karsisindakini kadin olarak degil oyuncak olarak gorur olmuslar.

Onur kırıcı
Bız erkeklerden baklava boy pos genıs omuz ve söylemeye dılım varmıyor sız anlayın onu beklıyor muyuz? Ne demek ya..
Sız onu baba yapmışsınız vucudunuzda tabıkı deformeler olacak
O kadar kolay ko estetık operasyonlarla dedıklerınızın cozumu ama layık mı bu kafa yapısındakı insana bılemedım
Sizin adınıza ben kırıldım ıncındım evlılıgımde ben de benzerı psıkolojık sıddete maruz kalmıstım dıs gorunusle ılgılı
Evet yasadıgınız psıkolojık sıddet
Kendınıze bunu yaptırmayın

X