Kalçam göğüsüm yokmuş...

Çok ayıp insan eşini böyle eleştirmemeli kendisi David Beckham mi Brad Pitt mi acaba ne sanmış kendisini diyemedin mi senin vücudunda harika değil git karın kası çalış sende ozaman deseydin ya gıcık oldum

Cinsellik ön planda değilse estetik yaptırmakta bir ameliyat insan karısının hasta değilken narkoz alıp ameliyat yaptırmasını istemek cinsellik ön planda değilken oluyorsa ön planda olsa ne yapacak acaba

Ne ameliyat olurdum ne başka bir şey
Bunlar çok saçma konular gerçekten eşler arasında çok çirkin muhabbet bunlar ya haddini bildirk eşine

Çok sinir oldum. Böyle söylenir mi. Artık erkekler kadınları sex objesi görmekten çıkmalı. Sende ona yeterince sert olmadığını söyle ilişki sırasında çıldırır onun eksik yönlerini söyle hissettir bak bakalım ne olacak

Sen ona bir evlat vermişsin bedeninin bu şekilde olması çok dogal her kadında oluyor bedensel sorunlar bence eşini karşına al açıkça konuş nelere kırıldıgını neler yapabileceginizi anlat her kadında değişiklik oluyor değişmeyen kadın yok. Üzülme bak bende hamileyim şimdi şişiyor tabi ama aile yapısınada baglı herşey hakkımızda hayırlısı olsun. Üzülme elindekinin kıymetini bilmek zorunda başka kadınlada evlense oda çocuk dogurdumu aynı olacak. Herkesi taş gibi kalıyor zannediyor galibağa.

Kusura bakmayın ama eşiniz sizi değil, görünüşünüzü sevmiş...

Tamam sogutabilir de 2 sene boyunca hic yaklasmamasina sebep olamaz. Sismanken sevksiz sevisir, zayiflar heveslenir bunlar baska. Ama kadinin gogsu sondu poposu yok diye 2 yil sevismeyen adami hakli bulmak mumkun degil. Ustelik bu kadin cocuk dogurmus.

sende biraz omuz calistirsaydin da karini sirtlamayi bil bende ozaman gogus yaparim... ya da hani senin 6 baklavalarin.. onlar olmazsa zaten seninle olmam deseydinde gorseydi gununu. Kusura bakmayin ama cok daha fazlasini soylerdim susuyorum simdi... pis erkek yiginlariii hep bunlar yuzunden piskolojimiz pert.. kendilerine aynadan hic bakmiyorlar galiba. Cok gerildim suanda. Ben sogumazdim direk buz keserdim.

Çatır catır boşamalık bir adam
Cunku bu adamin ilk ve son elestirisi olmaz
Koca bir hayati bunu cek dur
Adamin kaybetme derdi hic yok,acabası bile yok...iste boyle adam gelir hayatin ortasina bomba koyar ...sende yarım yamalak psikolojinle debelen dur

Yuh be. Eskiden kalçanız göğsünüz için birlikte oluyormuş demek ki.
Benim nasıl erkek sevdiğimi biliyorsun adonis ve sixpack bekliyorum senden deyin dumur olsun.

Adam Önce Adam Olacak , Ahlaklı ve Vicdanlı Olacak.
Zaten bu kadar görüntüye takıntılı bir insanla yaşamak zor olsa gerek. Allah sabır versin.

Bende geniş omuzlu,bol kaslı,güzel popolu erkek seviyorum sende öyle ol de bakalım. Eşin için değilde kendin için değişebilirsin. Ben fit vücut,güzel göğüs,sıkı popo seviyorum mesela,sevdiğim için kendim için yapıyorum bunları eşim için değil..

Bilmiyorum ama insanın aklına kötü şeyler geliyor istekli bi insan artık meyil etmiyorsa kendini başka şekilde tatmin ediyordur diye düşünüyorum bir başkası olabilir hayatında :/

Şaşkınlıkla okuyorum gerçekten siz herhangi bir kadın değilsiniz o adamin eşi çocuğunun annesisiniz nedemek kalçan göğsün yok sirf onun şekilciligi yuzundenmi meme operasyonu olacaksiniz

hem "benim önceliğim cinsellik değil" diyor.
hem de "biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun" diyor.
konuşmanın da bir adabı var. böyle paldır küldür konuşulmaz.
işte bu insan ruhundan anlamayan şekilci adamlar gelip kadının psikolojisini özgüvenini mahvediyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…