Kalçam göğüsüm yokmuş...

Tüm estetik operasyonları kocana kitle, spora başla sonra boşa. Hak ettiği bu.

79543E7D-4980-4C3C-A12B-2854B77A3373.jpeg

Hic kırılmayın ,o evladı verdiniz dokuz ay cektiniz .
Öyle bir bozarım ki onu dogumdan girer annelikten çıkar ,babalıgını sorgular,nankörlügünden girer hadsizliginden cıkar ......
Bide kendi kusurlarını ortaya döker adamlığını yerden yere carpar .Onu yerlerde sürünürken burnum havada odadan çıkarım.
Nankör .

Göğüs okey de kalça nasıl düz oluyor anlamadım önceden vardı da şimdi mi yok?
Çünkü kalça eritmek en zoru fazlaca diyet mi yaptın ki doğum sonrası?
Ya önceden kıvrımlıydın ve şimdi çok zayıfladıysan eski halini özlemekte haklı ama böyle öküzce söylemesi tabiki doğru değil.

brad pitt angelina ya bile böyle bisi dememistir. buldu bunuyor...

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Pardonda kendisi kaslı üçgen vücut sahibi falan mı da sizi böyle acımasızca eleştiriyor? Çocuk doğuran hemen hemen her kadının vücudunun bir yerlerinde deforme oluyor, emziren her kadının göğüsleri bir tık yer çekimine maruz kalıyor, bunda anormal bir durum yok. Siz kendiniz bu durumdan şikayetçiyseniz spora gidin en azından sıkılaşmanıza göbek bölgesinin toplarlanmasına yardımcı olur, kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ancak eşinizin söylediklerini asla tasvip etmiyorum, kendisine süs bebeği mi alıyor, hayat arkadaşı mı? Hem çocuk sahibi olmak iste hemde senin çocuğunu doğuran emziren kadının bu yüzden eski formunda olmayan vücudunu eleştir.

Göğüs okey de kalça nasıl düz oluyor anlamadım önceden vardı da şimdi mi yok?
Çünkü kalça eritmek en zoru fazlaca diyet mi yaptın ki doğum sonrası?
Ya önceden kıvrımlıydın ve şimdi çok zayıfladıysan eski halini özlemekte haklı ama böyle öküzce söylemesi tabiki doğru değil.

ben cok iyi anliyorum arkadasi. benim esim herzaman cok güzelsin der ama ben artik aynadaki beni görüyorum kör degilim. gögüslerim eskidende kücükdü ama artik bos deri bide biri büyük digeri kücük cok kötü gözüküyo südyenden bile belli oluyor. kac kere amaliyat olmak istiyorum dedim. esim seni riske atamam istemiyorum böyle iyi diyor kac kere tartistik bu yüzden. eskiden popo kalca yuvarlakti zayif oldugum halde o kismim dolgundu simdi düz duvardan daha düz derim böyle sarkik degil ama bi tuhal elleyince cok tuhafima gidiyor. umarim bir gün sporla biraz toparlarim. insan kendini cok kötü hissedior.

Kendisi bol kaslı falan da olsa evlendiği ve çocuk sahibi olduğu bir kadına böyle sözler söylememeli. Beğenmiyorsan sevmiyorsan ve cinsellik yoksa boşanabilirsin. Ki aldatıyor olma ihtimali de var çünkü cinselliğe düşkün ve 2 yıldır ilişki olmaması nasıl olabiliyor ki. Hem o kadının da cinsel ihtiyaçları var. Saygısız bencil adam.

ben cok iyi anliyorum arkadasi. benim esim herzaman cok güzelsin der ama ben artik aynadaki beni görüyorum kör degilim. gögüslerim eskidende kücükdü ama artik bos deri bide biri büyük digeri kücük cok kötü gözüküyo südyenden bile belli oluyor. kac kere amaliyat olmak istiyorum dedim. esim seni riske atamam istemiyorum böyle iyi diyor kac kere tartistik bu yüzden. eskiden popo kalca yuvarlakti zayif oldugum halde o kismim dolgundu simdi düz duvardan daha düz derim böyle sarkik degil ama bi tuhal elleyince cok tuhafima gidiyor. umarim bir gün sporla biraz toparlarim. insan kendini cok kötü hissedior.
Olsun en azından size destek bir eşiniz var.
Bu arada benim bildiğim bi göğüs diğerinden biraz daha küçük oluyor zaten normal diye biliyorum:)
Benimde aralarından otoban geçer:KK70:
Sağlığım yerinde diye şükredip özgüvenimi öyle dinç tutuyorum:)
Estetik vakaları yayıldıkça insan kendini sorguluyor ister istemez.

Olsun en azından size destek bir eşiniz var.
Bu arada benim bildiğim bi göğüs diğerinden biraz daha küçük oluyor zaten normal diye biliyorum:)
Benimde aralarından otoban geçer:KK70:
Sağlığım yerinde diye şükredip özgüvenimi öyle dinç tutuyorum:)
Estetik vakaları yayıldıkça insan kendini sorguluyor ister istemez.

evet dogru o normal. ama sana resmini göstersem sok olursun arada resmen bi kac cm fark var. biri anya diyeri konya diyor. haklisin saglik olsunda gerisi olur bi sekil.

Eşiniz hep mi böyle patavatsız eğer ilk defa yapıyorsa bir takibe alırım derim normal değil bu yorum çünkü

Eşinizin davranışının haklı görülecek bi yanı asla yok. Evet karısını hem kendisi için hem sizin için daha iyi daha güzel görmek isteyebilir buna lafım yok. Ama bunu isteme üslubu iğrenc. Aldatma ihtimali varsa doğruysa bilemem. O zaman işler değişir. Ama bu boşa boşa diyen arkadaşlar napıyorsunuz ya. İyi misiniz kendinizde misiniz. Evliliğini kurtar yuvanı yıkma demek varken boşa herifi bas tekmeyi nedir. Evet kendisini kendisi için ama aynı zamanda eşi içinde toparlasın. Eşine ne kadar kırıldığını anlatsın. Davranışlarında bunu göstersin. Kendisini toparlayınca da yaklaştırmasın bi süre. Anlayacak adam anlar. Alllah aşkına koku sahibi sende gaza gelip evet boşayacaktı bunu hak etti falan deme. Kolay mı o çocuğu büyütmek. Yazık değil mi o çocuğa. Anası bi yerde babası bi yerde aile kavramından eksik büyüyecek. Bi mantıklı düşünün. Ne kadar kolay boşan diyorsunuz. Bir nikah bozuldu mu arş ı ala titrermiş.

Yanlış anlamayın ama madem ayrılacaksınız neden ameliyat olup acı çekesiniz ki. Ayrılın bedeninizi sevin. Burdaki yaptırmak ona bir ders vermek için falansa ben çok gereksiz gördüm. Ona ders vermek için ameliyat olan insan onu bırakamaz zaten diye düşünüyorum.

Madem öyle azıcık kilo al yaptır gögüslerini o mideyide azıcık erit giyin,süslen bakımlı ol fesatından çatlasın eşin.Kıskansın seni kudursun ben o zaman göreyim onu.

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum

Ay Allah başa vermesin bu zihniyetteki adamı.
Yahu kilo alınır verilir gögüs sarkar toparlanır yada toparlanmaz.
yavrusunun annesisin.
Bunu bu şekilde söylemesi bile beni buradan incitti.
Allah kolaylık versin size,

Ay Allah başa vermesin bu zihniyetteki adamı.
Yahu kilo alınır verilir gögüs sarkar toparlanır yada toparlanmaz.
yavrusunun annesisin.
Bunu bu şekilde söylemesi bile beni buradan incitti.
Allah kolaylık versin size,

Bu arada lütfen gögüslerinizi EŞ KİŞİSİ için değil kendiniz için yaptırmak istiyorsanız yaptırın.

X