kalbindeki ayna...

var ve bende senin gibiyim...
her canım yandığımda içime yönelirim...
dışarıdaki aynalar aldatır ama içindeki asla...
o benim en en iyi dostumdur belki seninde öyle..
onunla yüzyüze gelmek canını acıtsa da "korkma acıdan ölmezsin" derim sana...
görmemiz gerekeni o aynadan başka hiç bir şey net yansıtamaz..
işte bakınca görürsün ne eksiksin, ne fazla...

siz sanırım vijdanlarınızdan bahsediyorsunuz kızlar benimde hayatta allahtan sonra korktuğum tek şey vijdanımdır ve en ufak bir sızı bile beni mahfeder her akşam yatağa yattığımda günlük vijdan muhasebemi yaparım eğer herhangi bir konuda kendimi haksız buluyorsam mutlaka bu durumu sabah kalkar kalkmaz hallederim yanlış anlaşılmamak adına konu muhatabıyla konuşur gerekirsede özür dilerim bu konuda asla gurur yapmam

galiba yine yanlış anladımkaydirigubbakcemile3 karakterlerinizimi kasdediyorsunuz amaan ben bugün hastayım kafam basmıyor en iyisi gidip biraz uzanayımsenağlama

bende fırsat buldukça içimdeki aynaya bakarım.bazen çok mutluyken içimdeki pırıltıyı gözlerimdeki ışıltıyı görüp doyasıya yaşamak için...ama daha çok üzüntülüyken bakarım bu beni üzer fakat bir yandanda daha güçlü hissetmemi yılmamamı sağlar...

benim kalbimde düz bir ayna var,ne dev,ne cüce,ne çukur,ne de tümsek:1closedeyes:
neysem o şekilde gösterir:1rolleyes:

bazen aynaya bakmak cnımı yakıyo
bazen cok mutlu oluyorum mutlu hıssedıyorum kendımı
kendı kendıme guc verıyorum
bazen gozlerımle konusuyorum ıclerı gulmuyosa uzuluyorum
ne devım ne cuce
kendı capında bıseyım ıste

mutluyken güclüyken hic bakmam aynaya eminimdir cünkü kendimden....
ben hep hüzünlüyken yalnizligimda bakarim icimdeki aynaya....
cogu zamanda kacarim o aynadan icim daha cok yanmasin diye...
hic mutluyken bakmadim ben aynaya hem gözlerim nemliyken....

aynalar asla yalan söylemezyasakkelime
baktığın ayna önemli :1shok:
nasıl bir aynayı tercih edip bakarsan kendini de öyle görürsün

ben de bakarım o aynaya..neysem onu görürüm aynamda. çünkü kalbimin aynası ne görüyorsa onu verir bana,,, ne bir dev nede bir cüce..... bazen çok mutlu neşeli ben,,bazen asık yüzlü hatta suratsız ben..yanlışlarımda da bakarım.neden yaptın bunu diye... neden bu hataya düştün..... ayna söyler çoğu zaman bana hatalarımı..... neyse ki bu son dönemde hatalarım olmadı da ,aynaya baktığımda bu sorgulamayı yapma ihtiyacı duymuyorum...........ooo bir tane hata yaptımşimdi aklıma geldi...... hala ceremesini çekiyorum. sağlığımı kaybediyordum. reductil kullandım.3 kilo için değer miydi...yan etkisini yaşıyorum hala..ayna etrafı birazcık da olsun dinlememi gösterdi, bu olayda bana.bilhassa ağabeyimi. anoreksiya olursun demişti ,ama dinlemedim ve gizli gizli içtim.. sonuç yan etkiler..of ki of...... neyse,....... aynaya baktığım da çoğu zaman,çok kolay incinen ve örselenen beni görüyorum... hassas olmamam lazım bu kadar....zırh mı giysem acaba.kaydirigubbakcemile3.....

Ben nerdeyse her gün bakarim ve baktikçada her geçen gün bir öncekinden daha fazla lanet ederim..içimdeki bu insan sevgisine zarar veriyor bana içimdeki aynaya bile...

Kalbimde beslediğim duygular,iyilikler kadar(ım) aynam!

Her baktığımda , daha cok yol katetmem gerektiğini,büyümem,öğrenmem,gelişmem

gerektiğini görüyorum a.s

Aradığımı dışarda degilde,içimde bulmaya calıstığımdan bu yana daha cok bakar oldum o

aynaya .:1rolleyes:

benim aynam yıllar önce kırıldı parçalandı tamiride mümkün değil.ama çok üzüldüğümde canım yandığında sadece kırık parçalara bakmaya çalışıyorum.parçaları toplayabilirmiyim eskisi gibi olabilirmi diye ama olmuyorrrr.......

ruh durumumla orantılı olarak degısıyor aynadakı goruntum..
cuce oldugum zamanlar kacıyorum aslında aynadan..
acıtmak ıstemıyorum daha cok ıcımı belkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…