Gözler kalbin aynasıdır.( nokta )
Başka aynalara gerek yok
ben tersim demekki...
asıl hüzünlü olduğumda bakarım ben...
hoşuma gider canımı gerçekten neyin acıttığını bilmek...
çok mazo gördüm kendimi yaaa...
bir de eğer bişeyde yanlış anlaşıldığıma inanıyorsam bakarım...
gerçekten yanlış mıyım yoksa kendimi mi kandırıyorum diye...
Peki o zaman daha çok yüreğin yanmaz mı?
Canım acırken kendimi görmek beni daha çok üzer gibi geldi..
yansın...
yansın ki bir daha izin vermeyeyim ne kendime ne de başkasına canımı acıtması için...
yansın ki azıcık da olsa akıllanayım...
yansın yansın...
yansın...
yansın ki bir daha izin vermeyeyim ne kendime ne de başkasına canımı acıtması için...
yansın yansın...
aynalarla çok barışığımdır..yansıyanı sever,begenir ,hatta bazen ayrıntıları incelerim...bazen de kusur ararım aynada ki bende..mutluysam; bakarken,mutluğumu tebessümlerimi paylaşırım,göz kırparım yaşananlara inat...hüzünlüysem,bir dudak büküp kendimi sorgulamaya başlar,ve sonrasında kaşımı yukarı kaldırıp,sorular sorarım kendime ''nerde hata yaptın'' diyip,acımasız yüzümü de yaşarım yansıyan da...sositosositoben tersim demekki...
asıl hüzünlü olduğumda bakarım ben...
hoşuma gider canımı gerçekten neyin acıttığını bilmek...
çok mazo gördüm kendimi yaaa...
bir de eğer bişeyde yanlış anlaşıldığıma inanıyorsam bakarım...
gerçekten yanlış mıyım yoksa kendimi mi kandırıyorum diye...
yansın...
yansın yansın...
aynalarla çok barışığımdır..yansıyanı sever,begenir ,hatta bazen ayrıntıları incelerim...bazen de kusur ararım aynada ki bende..mutluysam; bakarken,mutluğumu tebessümlerimi paylaşırım,göz kırparım yaşananlara inat...hüzünlüysem,bir dudak büküp kendimi sorgulamaya başlar,ve sonrasında kaşımı yukarı kaldırıp,sorular sorarım kendime ''nerde hata yaptın'' diyip,acımasız yüzümü de yaşarım yansıyan da...sositososito
sadistmisin sen kızım zaten benim gözlerim mavi hüzünlüyken birde buğulanıyor
kalbim dayanmıyor buna ilk eşimle eviyken aynaya bakınca muhteşem bir güzellik ama içi hiç gülmeyen hüzünlü gözler görürdüm şimdi çok şükür gözlerim çok nadir hüzünlü tabiki eskisi gibi bir güzellik yok ama hiçdeğilse gözlerimin içi gülüyor tabiki 2 gündür olduğu gibi hastaysam bu mümkün değil bu arada yanlış anlaşıldıysam asla gidipte aynaya bakmam kendimden eminimdir olayın üstüne gitmiyorsam beni yanlış anlayan kişi baksın aynaya o kendini sorgulasın