eş ailesinden dertlenmek atıp tutmak ne kolay değil mi,insan kendi ailesinden dertlenemiyor bile,dertlenirken bile içi acıyor böyle.kimbilir daha kaç kişi kendi ailesinden çok çok dertli ama yazmak paylaşmak zor.
allah yardımcın olsun canım işin kolay değil,eşine de bravo gelinler olsa böyle bir kayınpederi çekmezdi
o evden uzaklaş bakalım, ne fark eder olmayacak, bi kere kendini iyi hissedeceksin evet belki suçluluk duygusu olcak zaman zaman ama mutlu olcaksın belki de istediğin huzuru bulcaksın, bence sende de var sende çok gitmek istemiyosun, hayatı kendinie kahrediyosun, okumuş yazmış kalem tutan bı bayansın, herşeyden önemlisi annesin. bence sende bitiyor, huzuru nasıl bulacaksın, çok bunalmışsın belli yazdıklarından , iyi düşün ve karar ver derim naçizane ,tabiki herşeyin en doğrusunu sen bilirsin yine de[/QUOTE
gerçekten istiyorum.. yolda yürürken ufak tefek evlere bakıyorum.. perdeler açık.. güle oynaya sofradalar.. acınası halimi daha da net görüyorum onlara bakınca.. öylece bakakalıyorum biri gelip perdeyi yüzüme çekene kadar.. yaza düğünüm varmış gibi eşyalara bakıyorum.. eşim sinirleniyor artık.. alalım, gidelim diyor.. ama çok zor baştan babam acılı diye ayağımı attığım güne ağlıyorum.. çıkamıyorum..
ablam "sakın" diyor..
annem "sakın" diyor..
hatta arkadaşlarım "sakın" diyor..
babam "bu evden çıkan aileden çıkar" diyor..
çok hayalim yoktu mutfağa bez alsam mutlu olurum ben.. babaannemin babamın 40 yıllık hatıraları ile dolu devasa antika avizenin altında kaldım ben.. çıkamıyorum.. hatıraların güzeli de pek yok..
babam asla konuşmaz.. tüm sülalesini silmiş ana babası hariç bir akraba ile 50 senedir konuşmuyor.. 7 yaşındaydım ters cevap verdim diye evden attı beni.. akşama kadar kapının önünde ağladım annem gizlice aldı içeri elini öptürdü.. keşke o gün yürüyüp gitseydim..
Ama bi şekilde o evden kurtulman lazımtakılmıycak bi durum değil çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. Bu şekilde her gün her dk stres içinde yaşıycaksın. Bir kılıf uydurup taşınsanız? Sakın diyenlere hiç aldırma. Kolaysa onlar gelsin çeksin bakalım senin yaşadıklarına kaç gün dayanabilcekler... Bu şekilde sağlığın zarar görebilir. Kendini düşünmen lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eş ailesinden dertlenmek atıp tutmak ne kolay değil mi,insan kendi ailesinden dertlenemiyor bile,dertlenirken bile içi acıyor böyle.kimbilir daha kaç kişi kendi ailesinden çok çok dertli ama yazmak paylaşmak zor.
allah yardımcın olsun canım işin kolay değil,eşine de bravo gelinler olsa böyle bir kayınpederi çekmezdi
o kadar vicdanlısın ki bu vicdan seni ezip bitiriyor, kim bakacak diyosun, ablanda bakacak sende, onun evinde gidince babana bakmayacak mısın, onun evinde mi kalman grek bunun için, sen merhametine yeniliyosun, baban tamam ama ya senin hayatın, sen yalnız değilsin ki çocuğun var eşin var, hayat geçip gidiyor, sonra keşke deme canım, lütfen yazdıklarım seni incitmesin ama kendini düşün biraz, annemize babamıza bakacaz elbet vakti gelince sen bunları düşünüpte kendi hayatını mavfetteme
ah canım ne desem bilemiyom ki, başa gelmeden blinmiyo yaşayan bilir ancak,ama gencecik insansın niye eski hatıralar altında yaşıyosun, bişey desem öncelikle bi psikoloğa gitsen ama iyi bi dr olcak sana gerçekten yardımcı olcak araştırsan rahatalasan bu suçluluk duygusundan kurtulsan, sende inanılmaz bi vicdan var buna bağlıda suçluluk hissiyatı, bak benim annem 30 yıldır annesine bakıyor,hemde hiç değer bilmez anneannem, benim doğumlarımda oda bir ay anca teyzeme gönderdi bir ay sabredemediler, ama ne oluyo biliyomusun onlar kıymetli oluyor annem ameliyeatta oldu o durumda bile alıp götürmediler ben durdum başında üstelik küçük bi çocukla,benim annemde senin gibi annem diyo değer bılmezse bilmesin ama kendini mavfetti işinden oldu annesine bakmak için daha neler neler, hala bakıyor ama annesi diğer evladlarına toz kondurmuyor annemi suçluyor onlara bişey dendimi, sende kendini mavfedeceksin annem gibi, bak bana çıkıp gelemiyo o kadar bunalımda ki kimse götürüp bakmıyor diğerlerini de o doğurdu, oda demiyor hiçbirine gein alın beni diye, anladın mı şimdi beni, hayatını yok etmeeeee lütfennn kızın var onun için en azından cesaretini topla,
başka eve çıkmanız babanıza bakmayacağınız anlamına gelmez ki
kendinizi daha özgür ve mutlu hissedersiniz en azından
bir bahane bulmalısınız tabi kalp kırmadan..
eşiniz de istiyormuş hem...
korkuların çok canım, sen bu korkularını yenemediğin sürece ki bu süreç çok uzun olacak bence,bu sorunu aşamayacaksın, hepimizin korkuları var benimde bende bazı şeylere cesaret edemiyorum ben edemezken sana ahkam kesemem tabi ama sen,n durumun çok farklı yıpranıyosun çok fazla yazık sana hayatına,acıma kimseye acınacak hale gelirsn demişler,tamam buyugumuz atamız ama sana, size bu kadar kötü davaranan bi adama neden bu kadar merhametle yanaşıp hayatını altüst ediyosun, gidersen ne olur neden korkuyosun?
İnsanin babasi için " bi CIK git hayatimdan" diye bilmesini iyi bilirim arkadasim fazla detaya girmicem sana sadece bool boolsabir diliyorum ne yazikki baba duasi peygamber duasi gibidir derler hatta ayyaş bi baban olsa sirtinda onu meyhaneye götürüp getirmek zorundasın diye yazilir... Bi yandan bu bilgiler bi yandan "Allahim al bunu hayatimizdan" diye iç gecirmeler
Yapacak bise yok gelmiş o yasa dahada değişir sanma sadece bahsetme yöntemleri geliştir mukafatin büyük olacak ins
Ama bi şekilde o evden kurtulman lazımtakılmıycak bi durum değil çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. Bu şekilde her gün her dk stres içinde yaşıycaksın. Bir kılıf uydurup taşınsanız? Sakın diyenlere hiç aldırma. Kolaysa onlar gelsin çeksin bakalım senin yaşadıklarına kaç gün dayanabilcekler... Bu şekilde sağlığın zarar görebilir. Kendini düşünmen lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her telefon çaldığında kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor yine arıyor canımı sıkacak diye..
sol kaşım dün vardı bugün yok..
haftasonu yanına gideceğiz şimdiden düşündükçe midem bulanıyor..
kızım yokken basıp gidiyordur evde durmuyordum vs..
şimdi kızıma göre hareket ediyorum kaçta evdeyim nerdeyim ne yapıyorum haberi var..
torununun sesini duyma bahanesi ile zırt pırt arıyor..
sana değil torunuma geliyorum ben diyor her gelişinde durup dururken.. aramız iyi bile olsa..
kızım 2 yaşında o doğduktan sonra 1000 katına çıktı nefretim..
kırılma noktası düğünümde yaptıkları..
o günden beri 3 yıldır evliyim.. kızgınlığım geçmiyor..
düğün resimlerime bakamıyorum..
nasıl bir kılıf? bulamıyorum birtürlü..
her telefon çaldığında kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor yine arıyor canımı sıkacak diye..
sol kaşım dün vardı bugün yok..
haftasonu yanına gideceğiz şimdiden düşündükçe midem bulanıyor..
kızım yokken basıp gidiyordur evde durmuyordum vs..
şimdi kızıma göre hareket ediyorum kaçta evdeyim nerdeyim ne yapıyorum haberi var..
torununun sesini duyma bahanesi ile zırt pırt arıyor..
sana değil torunuma geliyorum ben diyor her gelişinde durup dururken.. aramız iyi bile olsa..
kızım 2 yaşında o doğduktan sonra 1000 katına çıktı nefretim..
kırılma noktası düğünümde yaptıkları..
o günden beri 3 yıldır evliyim.. kızgınlığım geçmiyor..
düğün resimlerime bakamıyorum..
nasıl bir kılıf? bulamıyorum birtürlü..[/Q
anlyamıyorum seni bu kadar sey yaşamısın yazıyosun ve hala yok gidemem diyosun, ben diyecek bişey bulamıyorum, söz sende bitiyor sedacığım daha doğru hrşey sende bitiyor..
sedacığım (izninle böyle hitap etmek isterim )
hep başkalarının hayatını düşünüyosun farkında mısın yazdıklarında, anneme , ablama ya sen sen nerdesin seda, senin hayatın, annen bir gelir iki gelir, ablanı arasın o idare etsin yıllardır sen çekiyosun babanı bak ablan hayatını kurmuş ve ben bakmam diyecek kadar da rahat, sen kendini günah keçisi seçmişsin kusura bakma, görüşmezsen ne olur?
farz ettiki çok sevdin bi adamı baban vermedi kaçtın gittin 10 yıl 15 yıl görüşmedin bi yere kadar dayanacak babanda sonunda seni görmek isteyecek, torununu görmek isteyecek demi? herşey bi yere kadar devam ediyor canım hayatımızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?