- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Canım evden ayrılman için radikal bir karar alman gerekiyor bu bir gerçek. Babam siler diyorsan siler doğrudur bunu göze alman gerekcek.. Sana bişiy diyim mi ben yapardım, gerçekten yapardım. Şu anda babamla görüşmeyi sürdürüyorsam tek sebebi annem. Annemin yüzünü göstermez bana. O kadın da bu acıyla erir biter. Annem için dayanıyorum. Senin annenle ciddi bi mesafen varmış. Ama sen çok vicdanlısın. Babanın onca kötülüğüne rağmen ona kim bakcak diye düşünüyosun. Peki sana bişey olsa o bakar mı?
Ben babama bakmıycam. Ablan gibi netim. Ele ayağa da düşse, götürüp huzurevine yatırcam. Çünkü bana yaptıklarına daha doğrusu ailemize, unutamam. Ömrümüzü çürüttü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
babam bir açıdan haklı.. hep baktı bize.. anneme ablama bana bakmak için deli gibi çalıştı.. biz rahat edlim diye çok uğraştı.. yemez yedirir giymez giydirir bir adamdır.. kızlarım benim canlarım der başka birşey demez.. orası doğrudur çok seviyor biliyorum.. ben sezeryana alındığımda üzüntüden korkudan bayılmış.. ben çıkana kadar "allahım kızıma birşey olmasın" diye ağlamış.. yani bana her zaman baktı günahını alamam.. hala sanki açmışız gibi eli boş gelmez.. ayakkabımı eski görse ayakkabı almaya kalkar sanki 10 yaşındayım gibi..
ama çok üzdü beni.. çok çok çok..
tüm önemli güzel günlerimi mahvetti.. eşimin ailesi konuşmuyor görüşmüyor babamla düğünden beri.. o kadar yani..