- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aslında dışarı çıkma nedenim biraz hava alıp, kafamı dağıtmaktı. Sevgilimle kahve içeriz diye düşünmüştüm. Yürüyüş yaptım eve geldim. Annem haksız olmasına rağmen, öptüm, sırnaştım, ortamı yumuşattım.
Yani isteyen insan bin tane çözüm yolu bulur. Ben şahsen sevgilimin bir derdi varken arkadaşlarımla takılamam.
Kendisiyle ilgili sıkıntısı olmayan var mı?yok yalnızlık değil senin korkun.
başka bir şey var onu bulman lazım.
destek alıyormuydun?
senin kendinle ilgili bir sıkıntın var. o sebeple yaydığın enerji nasıl ise hep ipe sapa gelmez tipleri çekiyorsun.
Daha 21 yasinda gepegenç hatunsun yapma be...sana erkek mi yokBilmiyorum belki yalnızlık belki alışkanlıkların bozulmasına dayanan bir korku..
neyin alışkanlığı o kısmı anlamadım.daha bir ay olmadı ilişkin başlayalı .yanlışım varsa düzeltBen de önceden hep öyle derdim, bizzat bu durumu yaşayınca yapamadım.
Ayının teki. Bir ömür geçmez bununla. Herifin mutlu olduğu bir an bile yok ya depresif..Annenle durumu toparlamanıza sevindim canım. Dışarı çıkma nedenini bende öyle tahmin etmiştim. Öyle anda insan sevgilisinden morel bulmak istiyor onun tesellisi hatta sadece yanında olması bile yetiyor. Bu tartışma sayesinde sevgiliniz bu konuda eksiğini görmüş oldunuz. Bize bitir demek basit tabi ki siz daha iyi tanıyorsunuz sevgilinizi. Belki böyle düşüncesiz biri değil tek sefer mahsus bir düşüncesizlik belki de huyu bu ve siz farkındasınız. Ne olur bu farkındalığa göre karar verin. Size değer veren biriyse ne ala ama yok aksi ise böylesine sizde değer vermeyin. Hayatınızda yer almasın böyle kişiler.
Yok şiddet değil. Yalnızlık korkusu mu desem alışkanlıkların bozulması korkusu mu bilemiyorum. Çok acizce farkındayım.
Kendisiyle ilgili sıkıntısı olmayan var mı?
Aslında ben çekmiyorum gidip saçma bir şekilde bizzat kendim seçiyorum onları..
Etrafımda bana ilgi duyan düzgün insanlar varken hele..
Aklıma geçmişte duyduğum bir cümle geldi, yazdığınızı okuyunca. Belki kel alaka ama yine de paylaşmak isterim :)Daha 21 yasinda gepegenç hatunsun yapma be...sana erkek mi yok
Koca hayat emrine amade
Ben önceden böyle değildim ya, son 5 aydır kendimi hiç tanıyamıyorum.sende çözemediğim durum var anna
millet kaç yıılık eşini boşuyor bi aylık sevgili zor olmasa gerek chekArkadaşları kaçmıyor, senin yanına gidip yarım saat durup tekrar onların yanına gidebilirdi.
Şarjı bitmeden mesaj yazmaması falan çok garip, bir mesaj yazar durumu anlatır en azından bi mesajla %10 şarj bitmiyor.
Yani üzüldüğünde yanında olmayacak kişiyle çıksan nolur çıkmasan nolur
Sevgilin sana şu an arkadaşlarından arta kalan zamanlarında takıldığı, canı istediğinde görüştüğü, etrafına sevgilim var ya diye hava atabildiği biri olarak bakıyor bence.
Ayrılmak isteyip yapamıyorsan al şimdi telefonu eline "Senden ayrılmak istiyorum" yaz gönder.
Zaten yapma etme ayrılma seni çok seviyorum sensiz yapamam demeyecek bence.
Cok karamsarca:) ben denkliğe inanmayanlardanim...Aklıma geçmişte duyduğum bir cümle geldi, yazdığınızı okuyunca. Belki kel alaka ama yine de paylaşmak isterim :)
Kralı istiyorsanız kraliçe olmak zorundasınız :)
Kendimi övmek için söylemiyorum ama iş arkadaşlarımdan, annemden falan duyduğum şey 'seni nasıl tavladı bu çocuk', entelektüel açıdan olsun fiziksel açıdan eğitim açısından olsun arada belirgin farklar var.Arkadaşları kaçmıyor, senin yanına gidip yarım saat durup tekrar onların yanına gidebilirdi.
Şarjı bitmeden mesaj yazmaması falan çok garip, bir mesaj yazar durumu anlatır en azından bi mesajla %10 şarj bitmiyor.
Yani üzüldüğünde yanında olmayacak kişiyle çıksan nolur çıkmasan nolur
Sevgilin sana şu an arkadaşlarından arta kalan zamanlarında takıldığı, canı istediğinde görüştüğü, etrafına sevgilim var ya diye hava atabildiği biri olarak bakıyor bence.
Ayrılmak isteyip yapamıyorsan al şimdi telefonu eline "Senden ayrılmak istiyorum" yaz gönder.
Zaten yapma etme ayrılma, seni çok seviyorum, sensiz yapamam demeyecek bence.
Ayının teki. Bir ömür geçmez bununla. Herifin mutlu olduğu bir an bile yok ya depresif..
Galiba benden sonra birini bulur, ona bana yapmadıklarını yapar diye korkuyorum.
millet kaç yıılık eşini boşuyor bi aylık sevgili zor olmasa gerek chek
21 yaşındayım.Oooo canım sen bi silkelen kendine gel o zaman madem böyle biri ne işin var onunla, yol ver gitsin. Ortalıkta bunun gibi ayısı çok zaten. Zor olan önemli olan iyisine denk gelmek. Öyle biri olsa hadi kaybetmekten kork dicem de öyle biri zaten böyle odunluk yapmaz. Çok yanlış bir pencereden bakıyorsun olaya senle ayrılsa bi başkasını bulur sana yapmadığını ona yapar korkusu da ne bırak ne yaparsa yapsın. Sen böyle birini mi yoksa daha iyi birini mi hakediyorsun onu düşün karar ver. Dertli tasalı bir hayata mı layık görüyorsun kendini bırak çıkar gitsin yaa yazık hayatlarınızı böyle gereksiz insanlara heba etmeyin. Yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım daha gençsin.
senin eğitim durumun mesleğin nedir.Kendimi övmek için söylemiyorum ama iş arkadaşlarımdan, annemden falan duyduğum şey 'seni nasıl tavladı bu çocuk', entelektüel açıdan olsun fiziksel açıdan eğitim açısından olsun arada belirgin farklar var.