Kalbim kırıldı. Abartıyor muyum?

Bence sonuna kadar haklısın bende çok bozulurdum.Bir kere ne olursa olsun sen dışardaysan seni merak etmesi eve geçtin mi naptın mı diye sorması gerekiyordu sonuçta gece vakti dışarıdasın başına bir iş mi geldi umurumda değil ,üstüne üstlük eğlenmeye gitmiş hoş değil bence

Zor günün de yanında olmayan sevgiliyi napıcaksın be canım bence affedilmeyecek bi yanlış

Bence gecenin bir yarısı sizi sokakta bırakması falan gibi bir problem yok ortada, koca kadınsınız sonuçta, zaten siz de oraya takılmamışsınız. Asıl problem sizin ona ihtiyacınız varken ve bunu söylediğiniz halde umursamayıp gündelik hayatına devam etmesi. İlk kez olduğunu söylüyorsunuz, bence bu bir güven testi. Elbette size ayrıl diyemem ama böyle biriyle sevgili olmak isteyip istemediğinizi sorgulamalısınız. Ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum dediğinize göre başka şeyler de var ortada

Adam sana değer vermiyor... Daha da kötüsü başta sen kendine değer vermiyorsun. Bazı yorumları bilerek geçiştirmişsin, önceki konularına da yazıldı, evet herkesin bir sorunu var ama seninki bu kadar insanı hemfikir edecek kadar açık bir şekilde bariz. Bir uzman yardımı almadığın sürece bir burada aynı konuları okumaya devam edeceğiz. Kendi aramızda iki laf eder geçeriz ama sen hayatını harcıyorsun bu şekilde. Acilen kendine gelmen lazım.

Canım bence yol yakınken bu adamı bırak bu tiperle sonra ilerde ciddi düşünüp ayrılamıolar sonrada cocuklu evde yapayanlız özgürlüğünden fedekarlık edip bi günde sevgilisine destek olaymış gözü mü cıkmış arkadaşlarının salla gitsin

Uzun süredir görmüyordum seni anna, umarım iyisindir. Tedavin nasıl gidiyor bilmiyorum umarım herşey yolundadır. Önceki konularına uğradım mı bilmiyorum, ilişkilerde bitirme konusunda çok güçsüz olduğunu görüyorum ve umuyorum ki bunu atlatacaksın.
Sevgilin umursamaz, vurdumduymaz ne yazık ki.

Eğlenmeyi dert dinlemeye tercih etmiş bir adamdan beklentiye girmeyin. Ayrılma meselesini de nekadar ertelerseniz o kadar zorlanacaksınız.

İlişkide sadece hep güzellikler aman mutluluklar safece yeme içmeler mi olacak ya hu. Senin kendini en kötü hissettiğin zamanda arkadaşlarını tercih etmiş üstüne üstük ne aramış ne mesaj atmış bu ne böyle.
Zor zamanımda yanımda olmayacaksa hiç olmasın daha iyi.

Yok bu çocuğa aşık değilim. Hayatımda 2 kere aşık oldum. Biri kafedeki çocuk, diğeri ise en iyi dostum oldu. Çok iyi bir insan. Metrodayken ineceğim zaman yolumu bile açtırır, bazen doğru tercihlerde yapabiliyorum galiba :)
O kalastan ayrıldığınız müjdesini verirsiniz umarım yarın :)

Ailen ile ilgili hiçbir sorunu erkek arkadaşına iletme yarın önüne getirilir en ufak bişey de işin iç yüzünü bilmezler daha annen ile geçinemiyorum derler destek olmazlar

Merhaba hanımlar,

Geçtiğimiz gün annemle büyük çaplı bir tartışma yaşadık. Ağlamaktan helak oldum.

Akşam vaktiydi ve daha fazla evde bulunmak istemedim. Sevgilime de durumu anlattım. Dışarı çıkacağım, sen de gelsene istersen dedim.
Annem uyuyana kadar eve dönmemeyi düşündüğümü (gece 1-2'ye tekabül ediyor), en kötü ihtimal kalmak için bir otel bakacağımı söyledim.

Sevgilim de, 'saçmalama, her ailede olur öyle şeyler, barışırsınız' gibi şeyler söyledi. Buraya kadar tamam.

Dışarı çıktım. Ve işin en can alıcı kısmı geliyor. Sevgilim, haftanın 4-5 günü birlikte olduğu arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kapısından arabayla almışlar onu. Şarjı %10 diye bütün gece yazmamış. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığını da ertesi gün öğrendim. Bütün gece ondan hiç bir haber alamadım.

Belki abartıyorum bilmiyorum ama kalbim kırıldı. İlk defa böyle bir durumu paylaştım onunla. Yanıma gelmesini beklerdim. Hatta ortak bir noktada buluşabilirdik ya da ben onun yakınına bir yere gidebilirdim. Şarjı az olması aramasına engel değildi, güzel bir mesajla dahi yanımda olduğunu hissettirebilirdi diye düşünüyorum.
Gece dışarıdayım diye hiç merak etmedin mi dedim, eve döndüğünü yazdığın mesajı bildirimlerde okudum dedi.
Sizin yorumunuz ne hanımlar? Abartıyor muyum yoksa gerçekten ilgisiz mi davranmış?
Sacmalik yuzde 10 sarjda size ulasacak kadar yeterli bir miktar onemsememis bence disarida olacagim dedniz ve gec saate kadar nerde nasil ne durumda oldugunuzu merak etmemis mi :/

Ah o kırgınlıklar.. Kırdığı yetmezmiş gibi üzerine takmamalar.. Bende senin gibi yaptım ayrılacak cesaretim olmadı bir türlü hep sustum fakat İnan sonu gelecek. Hatta ayrılığı sen isteyeceksin.. İyice düşün derim..:KK64:

Canım adam değer vermiyor belli ki. Ben eşimle sevgiliyken gece gunduz demeden 2 saatlik yolu gelır hergun benı gorur öyle giderdi. Hiç bir zor zamanımda yalnız değildim hep vardı. Çağırmama gerek kalmadan kendı gelırdı. Bir yere gideceksem gelır alır kendı götürür kapıda beklerdı cıkana kadar. Değer vermek böyle bişey. Insan sevdıgı cıddı düşündüğü insanı gece vaktı tek basına ortada bırakmaz. Bence o adamdan iyi bir eş olmaz .

Ayrılık sebebi. Üstelik senin mesajını bildirimde görüp cevap vermeye tenezzül etmiyor.
İlgisiz adamları evlenmeden önce hayatımızdan çıkarmalı. Boşanmak daha sıkıntılı oluyor.

X