Kalbim kırıldı. Abartıyor muyum?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Geçtiğimiz gün annemle büyük çaplı bir tartışma yaşadık. Ağlamaktan helak oldum.

Akşam vaktiydi ve daha fazla evde bulunmak istemedim. Sevgilime de durumu anlattım. Dışarı çıkacağım, sen de gelsene istersen dedim.
Annem uyuyana kadar eve dönmemeyi düşündüğümü (gece 1-2'ye tekabül ediyor), en kötü ihtimal kalmak için bir otel bakacağımı söyledim.

Sevgilim de, 'saçmalama, her ailede olur öyle şeyler, barışırsınız' gibi şeyler söyledi. Buraya kadar tamam.

Dışarı çıktım. Ve işin en can alıcı kısmı geliyor. Sevgilim, haftanın 4-5 günü birlikte olduğu arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kapısından arabayla almışlar onu. Şarjı %10 diye bütün gece yazmamış. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığını da ertesi gün öğrendim. Bütün gece ondan hiç bir haber alamadım.

Belki abartıyorum bilmiyorum ama kalbim kırıldı. İlk defa böyle bir durumu paylaştım onunla. Yanıma gelmesini beklerdim. Hatta ortak bir noktada buluşabilirdik ya da ben onun yakınına bir yere gidebilirdim. Şarjı az olması aramasına engel değildi, güzel bir mesajla dahi yanımda olduğunu hissettirebilirdi diye düşünüyorum.
Gece dışarıdayım diye hiç merak etmedin mi dedim, eve döndüğünü yazdığın mesajı bildirimlerde okudum dedi.
Sizin yorumunuz ne hanımlar? Abartıyor muyum yoksa gerçekten ilgisiz mi davranmış?

bir erkek için anneyi kırmak....

Evet haklısınız.Gecenin bir yarısı disardasiniz ve yaniniza gelmiyor aramiyor...Ama haklı olduğunuz kadar hatalisinizda anneyle tartışıp gece yarısına kadar eve gelmemek sevgiliye sığınmak hata bence ...Çünkü annemi küçükken kaybettim ve içinde anne Adı geçen hersey canımı çok yakıyor.

Aslında ben evde gerginlik havası son bulsun, biraz yürüyüş yapayım kafam dağılsın diye dışarı çıktım. Zaten maksimum 40 dakika yürüyüp eve geldim.
Annem hatalı olduğu halde öptüm, sırnaştım, durumu yumuşattım.

Ailemle bir kere kavga ettim gece saat 1di.
Hava almaya dışarı çıktım o zaman sevgilim olan eşimede msj atmıştım böyle böyle oldu ben dışarı çıkıyorum hava almaya diye.
40 dakikalık yolu koşa koşa 20 dkda geldi mutsuzum dışarı çıktım diye. Hemde sabah işe gidecekti.
Ben sizin yerinizde olsam kabullenemem benim için ayrılık sebebidir.

Gelmesini geçtim, en azından wp üzerinden konuşarak bile destek olabilirdi.

Ayrılmak istiyorum ama o gücü kendimde bulamıyorum. Bunun için de kendime çok çok kızıyorum.

O gücü kendinizde bulmalısınız bunu kendinize borçlusunuz. Annenizle bir sorun yaşamış ve çok üzülmüşsünüz. Sevgiliniz sizi gece yarısı dışarıya çıkacağınızı biliyor hatta belki de geceyi otelde geçireceğinizi biliyorsa ya yanınızda olmalı yada sizi dışarı çıkmamanıza evde kalmanıza ikan etmeliymiş. Ama belli ki umursamadan kendi arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış. Şarj bahane eğer sevgiliyseniz yanında birinden seni arayıp durumunu öğrenebilirdi. Annenizle konuyu bilmiyorum ama bence durumu fazla büyütmeyin derim evden ayrılmak gibi. Odanıza çekilin gerekirse biraz konuşmayın ama evden gitmek çok büyük tepki.

Abartmıyorsun. Maalese önemsenmiyorsun. Çocukta normal yaşamını engelleyecek mental bir problem yoksa, açık net umurunda olmamışsın. Bırak kurtul

Sevgilin seni umursamıyor maalesef. Böyle bir acı anında üstelik akşam dışarda olacağım dediğin halde senin yanına gelmeyip rutin hayatına devam etmiş. Her zaman gördüğü arkadaşlar onlar neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…