- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Meredith Grey
yok yahu hatta bir ay sayılmaz bile kasımın son haftalarıydıBir aylık mı
Ayrılmaktan korkuyorum, alışmışım deyince bende bir kaç senesi var sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yahu hatta bir ay sayılmaz bile kasımın son haftalarıydıBir aylık mı
Ayrılmaktan korkuyorum, alışmışım deyince bende bir kaç senesi var sandım
Eee işte kuzum bak sen zaten farkındasın olayı kapmışsın ne işin var onunla yaşında genç. Ve daha 1 aylık sevgiliymişsiniz bu neyin korkusu insan kaç yıllık kocasını evladının babasını bırakıyor ayrılıyor da seninki deve de kulak. Madem kendi artılarının onun eksilerinin farkındasın gerekeni yap gitsin.21 yaşındayım.
Aslında etrafımda bana ilgisi belli eden çok insan var. Hak ettiğim değeri veren, verecek olan..
Onu aşağılamak için söylemiyorum ama ne romantik, ne bilgili ne de hoş bir adam. Şişman mesela, bizi görenler şaşırıyor seni nasıl tavladı bu diyorlar.
İkimizde üniversite. Ben iyi bir anadolu lisesi mezunuyum, İngilizce Fransızca biliyorum. Kaliteli filmler izleri, okurum, araştırmalar yaparım, şehir turlarına katılıp gezerim.senin eğitim durumun mesleğin nedir.
ama adamı neden küçümsüyorsun.kafedeki çocuk noldu tamamen bittimi o21 yaşındayım.
Aslında etrafımda bana ilgisi belli eden çok insan var. Hak ettiğim değeri veren, verecek olan..
Onu aşağılamak için söylemiyorum ama ne romantik, ne bilgili ne de hoş bir adam. Şişman mesela, bizi görenler şaşırıyor seni nasıl tavladı bu diyorlar.
Sinirlendiğim zaman pek iyi şeyler söyleyebilme yeteneğim yok.ama adamı neden küçümsüyorsun.kafedeki çocuk noldu tamamen bittimi o
senin hobilerin daha güzel tabi burdan bakınca.İkimizde üniversite. Ben iyi bir anadolu lisesi mezunuyum, İngilizce Fransızca biliyorum. Kaliteli filmler izleri, okurum, araştırmalar yaparım, şehir turlarına katılıp gezerim.
Onun gezmekten anladığı arkadaşlarıyla nargile kafeye gidip 101 oynamak. En son ne zaman kitap okumuştur hiç bir fikrim yok.
İnan böyle şeyleri dert etmem ortada sevgi saygı varsa. Kafedeki çocuk ortaokul mezunuydu mesela..senin hobilerin daha güzel tabi burdan bakınca.
tamam işte böyle sinirlendiğin bi anda bitir ilişkini.iyi şeylerde söylemezsin adamda hoş değilmiş göbekli falan diyorsunSinirlendiğim zaman pek iyi şeyler söyleyebilme yeteneğim yok.
Neden korkuyorsunuz?Hanımlar belki beni yargılayacaksınız ama ayrılmaya cesaretim yok. Saçma bir şekilde korkuyorum. Halbuki ayrılsam çok daha huzurlu bir hayatım olacak. Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum.
yok yahu hatta bir ay sayılmaz bile kasımın son haftalarıydı
ilişki çok yeni. eski konularına da baktım. bence ciddiye alınacak, prim verilecek bi adam değil. kaldı ki sana değer vermiyor. ayrıl gitsin ne uğraşıyorsun.
Annem ve arkadaşımın koyduğu ortak teşhis şu; Bu tarz ilişkilerde hemen gönlümün kapılarını sonuna kadar açıyormuşum. Karşımdakine hak etmediği şeyleri yapınca, verince onlar için bir değerim olmuyormuş. Özellikle annem, böyle ilişkilerinde burnun düşse eğilip alma annaboleyna dedi..o da olabilir ama sonuçta senden kaynaklanıyor işte.
onu çözmen lazım.
haklı bence annen .heleki şu kafedeki çocukla çok ileri boyuta taşıdın anlamsızca.Annem ve arkadaşımın koyduğu ortak teşhis şu; Bu tarz ilişkilerde hemen gönlümün kapılarını sonuna kadar açıyormuşum. Karşımdakine hak etmediği şeyleri yapınca, verince onlar için bir değerim olmuyormuş. Özellikle annem, böyle ilişkilerinde burnun düşse eğilip alma annaboleyna dedi..
Yahu 1 ayın alışkanlığı mı olur?Annem ve arkadaşımın koyduğu ortak teşhis şu; Bu tarz ilişkilerde hemen gönlümün kapılarını sonuna kadar açıyormuşum. Karşımdakine hak etmediği şeyleri yapınca, verince onlar için bir değerim olmuyormuş. Özellikle annem, böyle ilişkilerinde burnun düşse eğilip alma annaboleyna dedi..
Uzun zaman sonra ilk defa aşık olmuştum.haklı bence annen .heleki şu kafedeki çocukla çok ileri boyuta taşıdın anlamsızca.
Annem ve arkadaşımın koyduğu ortak teşhis şu; Bu tarz ilişkilerde hemen gönlümün kapılarını sonuna kadar açıyormuşum. Karşımdakine hak etmediği şeyleri yapınca, verince onlar için bir değerim olmuyormuş. Özellikle annem, böyle ilişkilerinde burnun düşse eğilip alma annaboleyna dedi..
Annem ve arkadaşımın koyduğu ortak teşhis şu; Bu tarz ilişkilerde hemen gönlümün kapılarını sonuna kadar açıyormuşum. Karşımdakine hak etmediği şeyleri yapınca, verince onlar için bir değerim olmuyormuş. Özellikle annem, böyle ilişkilerinde burnun düşse eğilip alma annaboleyna dedi..
Yok bu çocuğa aşık değilim. Hayatımda 2 kere aşık oldum. Biri kafedeki çocuk, diğeri ise en iyi dostum oldu. Çok iyi bir insan. Metrodayken ineceğim zaman yolumu bile açtırır, bazen doğru tercihlerde yapabiliyorum galiba :)o noktada kendini düzeltmen lazım.
birde hemen aşık oluyorsun aslında aşık oldum sanıyorsun. kendini çöp yerine koyan sensin işte. e onlarda basıp geçiyor.
bu çocuğu terk etmekle başla işe.