Kalbim kırıldı. Abartıyor muyum?

O gücü kendinizde bulmalısınız bunu kendinize borçlusunuz. Annenizle bir sorun yaşamış ve çok üzülmüşsünüz. Sevgiliniz sizi gece yarısı dışarıya çıkacağınızı biliyor hatta belki de geceyi otelde geçireceğinizi biliyorsa ya yanınızda olmalı yada sizi dışarı çıkmamanıza evde kalmanıza ikan etmeliymiş. Ama belli ki umursamadan kendi arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış. Şarj bahane eğer sevgiliyseniz yanında birinden seni arayıp durumunu öğrenebilirdi. Annenizle konuyu bilmiyorum ama bence durumu fazla büyütmeyin derim evden ayrılmak gibi. Odanıza çekilin gerekirse biraz konuşmayın ama evden gitmek çok büyük tepki.
Aslında dışarı çıkma nedenim biraz hava alıp, kafamı dağıtmaktı. Sevgilimle kahve içeriz diye düşünmüştüm. Yürüyüş yaptım eve geldim. Annem haksız olmasına rağmen, öptüm, sırnaştım, ortamı yumuşattım.

bence abartmiyorsunuz.
iletisim cagindayiz yahu,
yok sarji bitmismis, yok mesajini bildirimlerde gormus de ondan merak etmemismis,
arayip bir sesini duymak bu kadar zor mu.

bence size deger vermeyen bu adama deger vermemelisiniz.
Yani isteyen insan bin tane çözüm yolu bulur. Ben şahsen sevgilimin bir derdi varken arkadaşlarımla takılamam.

yahu insan geç saatte dışarda kz arkadaşıni nasl yanliz birakir en kötü ihtimalle tutar kolundan zorla evine bırakır gene gider arkadaşlarının yanına... hiç cesaret bulamıyorum falan deme kurtul bu adamdan yok yere hayatında yer kaplamasn

Abartmıyorsun. Maalese önemsenmiyorsun. Çocukta normal yaşamını engelleyecek mental bir problem yoksa, açık net umurunda olmamışsın. Bırak kurtul

Arkadaşları onun için daha önemli demekki. Bas tekmeyi

yahu insan geç saatte dışarda kz arkadaşıni nasl yanliz birakir en kötü ihtimalle tutar kolundan zorla evine bırakır gene gider arkadaşlarının yanına... hiç cesaret bulamıyorum falan deme kurtul bu adamdan yok yere hayatında yer kaplamasn

Hanımlar belki beni yargılayacaksınız ama ayrılmaya cesaretim yok. Saçma bir şekilde korkuyorum. Halbuki ayrılsam çok daha huzurlu bir hayatım olacak. Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum.

Evet haklısınız.Gecenin bir yarısı disardasiniz ve yaniniza gelmiyor aramiyor...Ama haklı olduğunuz kadar hatalisinizda anneyle tartışıp gece yarısına kadar eve gelmemek sevgiliye sığınmak hata bence ...Çünkü annemi küçükken kaybettim ve içinde anne Adı geçen hersey canımı çok yakıyor.
Her annenin annelik vasfını layığı ile yerine getirmediğini keşke bilseniz, her anneye bu kadar anlam yükleyip canınızı yakmazsınız.

Allah annenizin makamını cennet eylesin. Sizi ahirette kavuşturdun.

Her annenin annelik vasfını layığı ile yerine getirmediğini keşke bilseniz, her anneye bu kadar anlam yükleyip canınızı yakmazsınız.

Allah annenizin makamını cennet eylesin. Sizi ahirette kavuşturdun.
Öyle tabi...Ama bnm annem canıma candı

Hanımlar belki beni yargılayacaksınız ama ayrılmaya cesaretim yok. Saçma bir şekilde korkuyorum. Halbuki ayrılsam çok daha huzurlu bir hayatım olacak. Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum.

soyle dusunun,
bir caniniz sikildiginda arayip sohbet edemeyecekseniz ne diye var ki o insan hayatinizda.

bir de iliskide insan geriye bakip,
yahu ne kadar cok sey yasadik,
ne cok sorunun ustunden birlikte geldik diyemeyecegi adamla neden yillarini gecirsin ki.
hep flort donemindeymis gibi, sadece guzel zamanlarda makyajli ve planli bulusmalar mi olacak hayatinizda...

Gece vakti ben nasıl geleyim, adamların arabası var onlarla gidiyoruz bir yere diyor. Benim taksiye verecek param yok, bu soğuk havada nasıl geleyim falan filan bunları diyor.

Çocukluk aşkım var, yıllardır çok yakın dostuz. Bir gün çocuk benimle sohbet edebilmek için geldi, konuşa konuşa vakti gece yarısı etmişiz ki evi benim evime 50 km falan uzaklıkta. Sevgilim ise taş çatlasa 10 km uzaklıkta oturuyor..

Merhaba hanımlar,

Geçtiğimiz gün annemle büyük çaplı bir tartışma yaşadık. Ağlamaktan helak oldum.

Akşam vaktiydi ve daha fazla evde bulunmak istemedim. Sevgilime de durumu anlattım. Dışarı çıkacağım, sen de gelsene istersen dedim.
Annem uyuyana kadar eve dönmemeyi düşündüğümü (gece 1-2'ye tekabül ediyor), en kötü ihtimal kalmak için bir otel bakacağımı söyledim.

Sevgilim de, 'saçmalama, her ailede olur öyle şeyler, barışırsınız' gibi şeyler söyledi. Buraya kadar tamam.

Dışarı çıktım. Ve işin en can alıcı kısmı geliyor. Sevgilim, haftanın 4-5 günü birlikte olduğu arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kapısından arabayla almışlar onu. Şarjı %10 diye bütün gece yazmamış. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığını da ertesi gün öğrendim. Bütün gece ondan hiç bir haber alamadım.

Belki abartıyorum bilmiyorum ama kalbim kırıldı. İlk defa böyle bir durumu paylaştım onunla. Yanıma gelmesini beklerdim. Hatta ortak bir noktada buluşabilirdik ya da ben onun yakınına bir yere gidebilirdim. Şarjı az olması aramasına engel değildi, güzel bir mesajla dahi yanımda olduğunu hissettirebilirdi diye düşünüyorum.
Gece dışarıdayım diye hiç merak etmedin mi dedim, eve döndüğünü yazdığın mesajı bildirimlerde okudum dedi.
Sizin yorumunuz ne hanımlar? Abartıyor muyum yoksa gerçekten ilgisiz mi davranmış?
Merhaba.. Öncelikle tartışma konusu ne anneniz ile ilgili bilmiyorum klasik gelicek ama emin olun sizi tek merak eden ve gerçekten seven sadece annenizdir.. Erkek arkadaşınıza gelince.. Sizi düşünen biri olsaydı zaten sizinle ilgilenirdi yanınızda olamasa bile.. Bence mutlu olmak iyi bi hayat sürmek için mutsuz eden insanlardan sıyrılmak lazım bazen..

Yok şiddet değil. Yalnızlık korkusu mu desem alışkanlıkların bozulması korkusu mu bilemiyorum. Çok acizce farkındayım.

yok yalnızlık değil senin korkun.
başka bir şey var onu bulman lazım.
destek alıyormuydun?
senin kendinle ilgili bir sıkıntın var. o sebeple yaydığın enerji nasıl ise hep ipe sapa gelmez tipleri çekiyorsun.

X