• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALBİM GÖNLÜM ÖYLE YORGUN Kİ

Bir tanıdığım abi vardı 20 senenin sonunda bıraktı.Patronum da 2 aydır bıraktı.Ama içmemeyi istemesi gerekli.Yani hastanede bile yatsa tamamen irade işi.Yoksa tedavi bitince yine içer.
Patronumuza biz gaz verdik sizin gibi biri iradesine yenilmez.Yaparsınız felan diye.Çok şükür.Ve bırakmayı öyle bir saçma zamanda yaptı ki ailevi sorunlarla boğuşuyordu o dönem.Şimdi baya düzeldi.Hem sorunları çözüldü hemde kendisi evine bereket geldiğini söylüyor.
İnşallah eşinizde bırakır.

bende boşanın dicem sizde boşan demesi kolay diyeceksiniz
ama çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu gelişmesi için mutlu ve sağlıklı insanlar ortamlar gerekli. babasının yokluğu o mutlu olduktan sonra çokta sıkıntı olmayacaktır

Evet çok yorgunum bu evlilikten hep dik durmaya çalışmaktan yapmacık gülmekten ne yaparsam yapayım başaramıyorum içten gerçekten gülmeyi daha önce bir çok konumda paylaştım eşim çok alkol alıyor en son baba ocağına döndüm 3 yaşında oğlum var yalvardı yakardı tedavi alıcam diye bende zaten hastanede çalışıyorum aldı 1 ay ağzına sürmedi ama yine başladı içtikten sonra vurdusu kırdısı yok ama en artık öyle yoruldum ki zerre kadar sevgim kalmadı ama tükendim oğlum babasına çok düşkün ona bunu yapmak ayrı büyütmek istemiyorum ailemin durumu çok iyi maddi durumumda sıkıntı asla yok ama o gücü kendim de nedense bulamıyorum kangren olmuş bu evliliği nasıl kesicem bilmiyorum geçmişe baktığımda içkisi herşeyi sıfırlıyor ...1 yıldır psikolog desteği de alıyorum ama olmuyo toparlayamadım kendimi iyi ki evladım var yanıma en çok yakışan geçmişe en büyük şükürüm evladım...

canım daha bu kşam hülya avşarın programında konuşma yaptı yazar şöyle dedi " boşanan aile çocukları mutsuz ailede büyüyen çocuklardan daha şanslı hatta çocugun yanında kavga etmeseniz de çocuklar zekidir hisseder sizden negatif enerjı alır sakın çocuklara yalan söylemeyin sağlıklı bir birey olmaları için koca bir insan gibi karşınıza alın ve her konuyu anlayacağı şkilde anlatın " dedi . kendsi de pişman istiyor bırakamıyor yazık olur ama siz haklısınız eşiniz iradesini eline almalı ve hayatını yönetmeli güçlü olmalı belki boşanmanız kafasına dank eder bırakır azmeder ama iş işten gecer

canım daha bu kşam hülya avşarın programında konuşma yaptı yazar şöyle dedi " boşanan aile çocukları mutsuz ailede büyüyen çocuklardan daha şanslı hatta çocugun yanında kavga etmeseniz de çocuklar zekidir hisseder sizden negatif enerjı alır sakın çocuklara yalan söylemeyin sağlıklı bir birey olmaları için koca bir insan gibi karşınıza alın ve her konuyu anlayacağı şkilde anlatın " dedi . kendsi de pişman istiyor bırakamıyor yazık olur ama siz haklısınız eşiniz iradesini eline almalı ve hayatını yönetmeli güçlü olmalı belki boşanmanız kafasına dank eder bırakır azmeder ama iş işten gecer
Evet farkındayım dün dişi gereği dışa gitmişti yatılı gece 3 de aradı yine zil zurna sarhoş her gün artık kokusundan tiksindim

Evet farkındayım dün dişi gereği dışa gitmişti yatılı gece 3 de aradı yine zil zurna sarhoş her gün artık kokusundan tiksindim

sizi seviyorsa artık iradesini kontrol etmeli bıraınca kimse ölmez aksine sağlıklı olur keşke biraz daha güçlü olsa

Back