Ben Bu Adamla Ne Yapacağım Nolur Bir Akıl Verin

Bencede anlattıklarının daha fazlası bile olabilir, (bu kadarı bile saçmalık zaten de). bunu da o kız ve nişanlısı ile görüşmeden bilemezsiniz. Diğer arkadaşlar da yazmışlar görüşmeye gitmek için varsa ortak mal vs üstünüze yapmasını filan talep edebilirsiniz, birde o görüşmede konuşulanları kayıt edin ilerde boşanmada vs kanıt olması açısından.
Avukat değilim tam bilmiyorum ama internette örnek anlaşmalı boşanma protokolü varmış sanırım, çıktı alıp onu imzalatabilirsiniz , geçerliliğini bilemiyorum ama

Ben gitmezdim gorusmeye. Gerci ben bana mesaj atilan kiz olsaydim boyle bir sartta sunmazdim, direk dava acardim. Bu tarz insanlar musamaa gosterdikce siz aldatilmaya, bizlerde taciz edilmeye mahkum oluyoruz. Bi avukatla gorusun. Burdan yardimci olan biri cikmayabilir.

Kocanıza inanmadım. O bayanında nişanlısı iyi yapmış. Az bile hatta!!! O adam ve nişanlısıyla görüş. İşin aslını öğren.

Mallarını üzerine yap diyen arkadaşların kanundan haberleri yok sanırım. Gereksiz yere gazlamayın... evlilik birliği içerisinde edinilmiş olan mallar, tapu kimin üzerine olursa olsun ortaktır ve eşler bu mallar üzerinde yarı yarıya hak sahibidir...
Bu çözüm değil... daha önce de belirttiğim gibi sözleşme çözüm değildir. Ya şimdi boşayacak ya ömür boyu türlü pisliklerini kat be kat çekecek... net...

sirf bunu merak ettigim icin gorusmek istiyorum aslinda. israrla daha oncesi olmadigini soyluyor. sadece tek mesajmis.

inanin bunu da sordum. kizin nisanlisi olmasaydi serbest biri olsaydi sen ilerisine de gidecektin dedim. sen sansini denemissin ama yakalanmissin gibi duruyor biraz dedim. inkar ediyor

mesaji da silmis acele. ne zorunaysa ama karşı tarafta duruyordur mutlaka

kocanız işlemden sonra mı atmış mesajı? kızın işlemini kocanız mı yapmış o iki arkadaştan biri mi? birde bankaya gittiğimde çalışanların başı genelde kalabalık oluyor öyle numara alıp vermeyi takip edebileceklerini sanmıyorum. daha öncesi de var diyorsunuz bu protokolü ileri tarihe ertelemek istediğinize emin misiniz? bakın siz tamam dedikçe affettikçe daha utanmazca yalanlarla durumlarla çıkıyor karşınıza eşiniz. bu işi bitirecekseniz bu adam size yeni malzemelerle gelir. bu sefer başını nasıl bir belaya sokmuşsa boşanma kağıdı-ileri tarihli bile olsa- imzalamayı kabul ediyor.

beni etijetlemissiniz ancak ben bu tür kadınlara yardimci olmuyorum
ortada tacizci bir adam var ve hala onu korkutma amaçlı saçma bir boşanma protokolü hazırlanacak oyun gibi
boşanmak isteyen zaten bosanir

düşünün ki o kadar caresizim o kadar yalnızım ki bulunduğum yerde bir avukata gitmek yerine once burda çare arıyorum. sizde kendinizce haklisiniz dusuncenize saygi duyarim

düşünün ki o kadar caresizim o kadar yalnızım ki bulunduğum yerde bir avukata gitmek yerine once burda çare arıyorum. sizde kendinizce haklisiniz dusuncenize saygi duyarim

yoo çaresiz falan değilsiniz kendinize bahane bulmussunuz
adliye önüne gitseniz ordaki arzuhalciler bile bir dilekçe yazar size ya da internete yazarsiniz bulursunuz bir dilekçe
çok basit
ama siz boşanmak istemiyorsunuz

Kızın nişanlısını takdir ettim. Benimki de aynısını yapardı muhtemelen. Bu olay size yaramış. Eşiniz sağlam bir ders almış...

Protokol imzalaması onu kasar biraz ama mahkemede ben vazgeçtim dese olay çekişmeliye dönebilir. Anlaşmalı boşanmada hakim muhakkak kişileri görüp onaylatmak istiyor. Ama eşiniz bunu bilmiyordur nasılsa..

Adeta bir kitap okuyormuş gibi hissettim.
İzinsiz bir şekilde numarasını alıp taciz eden bir adam ve daha öncede vukuatları olmuş. Daha neyi bekliyorsunuz kandırılmak hoşunuza mı gidiyor? Haberiniz olmayacaktı nişanlısı olayın içinde olmasaydı. Kimbilir bilmediğiniz daha neler neler var. Gözünüzü kulağınızı kapatmaya devam edin. İlginç, kandırılmaktan haz alıyor gibisiniz gerçekten

Eşiniz gevşek hanımefendi
Bu da zaten ilk vukuatı değilmiş adam önüne gelene gevşiyor
Müdür ben olsam tazminatsız işten çıkarırdım

Eşimin çalıştığı bankanın şubelerinden birinde yaşandı bu tip bir olay. Numarasını bulup taciz ediyor kadını. Hesap açmış kadına kimlik mimlik her şey var tabi. Bekarı görünce yapışmış sapık herif. Karısı da hamileydi. Kadın hamile olduğu halde boşandı bu sapıktan. Banka da tazminatsız kovdu bir de bankacılıktan men edildi.

Geçenlerde de bir hastanede yaşanmıştı bu tip bir olay. Kadın evli olduğu halde whatsapp'tan ulaşıyordu, hastane baş hekimi de "yuva kursun istedik" diye cevap vermiş kadının kocasına. İğrenç şeyler bunlar. Ahlaksızlığı da geçtim yetkiyi kötüye kullanmak.

Konu sahibi çalışan, ayakları üstünde duran bir kadınsınız. Dün bir konu vardı burada okumuşsunuzdur. Gencecik bir arkadaşımız eşinden şiddet görmüş, çalışmıyor, emen bebeği var, ailesi zaten arkasında değil. O çaresizliğie rağmen boşanabilmenin yollarını arıyordu burada. Siz neyi bekliyorsunuz ben anlamadım.

bu açıkçası düpedüz taciz.
bu durumla karşılaşsam gözünün yaşına bakmam, direk verir geçerim genel müdürlüğe dilekçeyi... sonra eşime, nişanlıma kime söyleyeceksem söylerim.
kimse mesleğini kullanıp bu şekilde ne taciz de bulunabilir ne de şaka yapabilir.
şaka dediğimiz şey sadece yakın çevreye yapılabilir.
siz bu durumu kabullenip o masaya oturmayın, çözsün kendisi nasıl çözecekse...
işten çıkartılırsa da hak ettiği zaten odur.

Çok üzücü bir durum. Kendinizle ilgili kısmı kendinizi sağlama alarak çözün. Ve dersini almasını sağlayın. Ama öfkenizle eşinizin işsiz kalmasına veya davalık olup birdaha iş bulamayacak şekilde gelişmesine fırsat vermeyin. Boşansanızda çocuğunuzun babası ve işsiz kalması, tacizden davalık olması bir ömür çocuğunuzu etkiler.

Merhaba Hanımlar
Bayram akşamı esimin bir itirafiyla şok icerisindeyim. Artık neye nasil tepki vereceğimi şaşırdım.
Eşimle 4 senedir evliyiz.kendisi bankada çalışıyor bende özel sektörde çalışıyorum. 2.5 yaşında bir çocuğumuz var. Eşimle 6 senelik tanışıklığımızın üzerine evlendik.

Eşim bundan 4 gün kadar önce işten eve morali inanılmaz bozuk bir şekilde geldi ve 4 gündür iştahtan kesildi morali genel olarak bozuktu. o gün ne olduğunu sorduğumda şube müdürlerinin başka bir şubeye atandığını buna moralinin bozulduğunu söyledi. şube müdürünü sevdiğini bildiğimden moral vermeye çalıştım kendisine.

Ama bugün olayın sadece müdür meselesi olmadığını öğrendim. eşimle akşam üzeri bayram gezmesi diye dolaşmaya çıktık ve bir cay bahçesine oturduk, sohbet ederken benim sana anlatmam gereken birşey var dedi.

Bir kac gündür moralimin bozuk olmasının tek sebebi müdürün ayrılışı değildi dedi. Hayırdır dedim içimden, gene geliyor bişey. Benim bu kocam morali bozuk geldiği gün bir halt yemiş güya diğer 2 gişe görevlisi arkadaşlarıyla. Şöyle ki:

Bir süredir bir firma adına, banka işlemlerini takip eden bir bayan varmış. Bizden 10 yaş kadar küçükmüş. Bu bayan o gün yine bankada sıra beklerken eşimin anlattığına göre, sıra bekleyen adamın birinden daha erken olan bir sıra numarası almış. burası karışık olduğu için örnek vericem. mesela bayanın aldığı sıra numarası 154. bayandan önce gelen ve ne olur ne olmaz diye pespese 100 ve 101 numarali sıra numarası alan bir adam, 101 numaralı sıra kağıdını bu bayana iyilik olsun diye veriyor. her nasıl olduysa eşim ve diğer 2 gişe görevlisi bunu farkediyor. güya kendi aralarında bak bak gördün mü adamdan erken numaralı kağıt aldı diye şakalaşırken, bu cok zeki 3 kişi kızın dekontundan telefon numarasını buluyor ve kızla şakalaşmaya karar veriyorlar (dediğim bunu yapan gibi güya eşim ve diğer 2 görevli ) ne hikmetse de eşim kendi telefonundan mesaj atıyor kıza. bu arada bu 3 kişiden sadece eşim erkek, diğer iki görevli bayan.

eşim mesajinda şöyle yazıyor. "ne o erken sıra mı almaya çalışıyorsun seni seni"

eşimin buraya kadar anlattıklarından sonra kulaklarım uğuldamaya başladı. tansiyonum nereleri gördü bilmiyorum.

mesajdan sonra kızın nişanlısı bankayı basıyor, numaranın kime ait olduğunu sorarak eşime ulaşıyor, sen nasıl benim nişanlımı taciz edersine getiriyor olayı. adam daha sonra müdürüne gidip olayı anlatıyor. detaylarına girmek istemiyorum inanın eşim anlatırken onun iş yerinde düştüğü durumu düşününce ben utandım.

neticesinde adam kafayı eşime takıyor. 3 kisi olmalarina ragmen iclerinden ssdece eşim erkek olunca adam inat ediyor. dava acicam sana genel müdürlüğüne de dilekçe vericem diyor. daha sonraki gün ortak bir tanıdık çıkıyor bankadan adamla. ortak tanıdık eşim için ben kefilim kendisine, iyi tanırım bu amacla yapmadığına eminim diye kefil olmasına rağmen adam yumusamiyor. bu arada eşim kesinlikle olayın şaka olduğunu, kesinlikle başka bir amacının olmadığına dair yemin ediyor. iyi de niye şöyle yapmadın niye böyle o zaman kısımlarına girmek istemiyorum.

adam en son diyor ki bu meseleyi tek bir şekilde hallederiz. tek şartla vazgeçerim dava açmaktan. ben ve nişanlım sen ve eşin (yani ben) birlikte dördümüz oturacağız ve bu olayı konuşacağız. böyle olunca eşim olayı bana anlatmak zorunda kalıyor tabi. ben şok

hata yaptığını, yaptığının aptallık olduğunu vs vs söyleyip durdu. eğer adam eşinle konuşmak istiyorum demese ruhum bile duymayacak olaylardan. uzun bir tartışma geçirdik eşimle

7 yıllık beraberliğimiz sırasında eşimin malesef sosyal medyadan yazıştığı, telefonda görüştüğü kimseler oldu ve ben bunlari yakaladığında bir daha yapmayacağına dair yeminler etti. o günün koşulları ve durumu içerisinde kendisine birkac defa sans vermis bulundum. simdi esim masum olduğunu iddia ediyor. adamın olayı abarttığını, taciz olmadığını, tek başına değil 3 kişi böyle bir şakalaşmaya girdiklerini falan söylüyor ama geçmişte yaşananlar yüzünden ben kendisine zerre kadar inanmadığını farkettim. Megerse ben eşime çok da guvenmiyormuşum

uzunca düşündükten ve tartıştıktan sonra eşime bir yaptırım uygulamam gerektiğine karar verdim. imzalanacağı tarihsiz anlaşmalı boşanma protokolü karşılığında adamla görüşeceğimi söyledim. bundan sonra yine böyle aptal bir durumla karşılaşırsam peşinen boşanmayı kabul etmesi için böyle birşey talep ettiğimi söyledim. neyi bekliyorsun bu adamı boşamak için demeyin ne olur. ben bu şekilde kararımı verdim ama tarihsiz anlasmali bosanma dilekcesi protokolü veya kendi el yazısıyla boşanmayı kabul ediyorum dilekçesi yada buna benzer ne yapabilirim?

yani acik bir ifadeyle bir kez daha böyle bir olay yaşamam durumunda eşime laf anlatmaya çalışmadan imzaladiğı bu tarz belgeye tarih atıp işleme aldırabileceğim ne olabilir bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bu arada boyle bit belgeyi imzalamayı kabul etti kendisi. ilk önce ne alakası var şimdi diye sert çıkmaya çalıştı. kendin bilirsin deyince kabul etti. o kadar da zor bir durumda anlayacağınız. demekki adam gercekten ciddi ve bu olay genel merkez tarafından duyulursa işinden atarlar ve bu sektörde tekrar iş bulamaz.

adam dava açarsa eşim gerçekten haklı bile olsa hakkında taciz davası açılması demek bunun ömrü sonuna kadar peşinden gelmesi demek. belki yarın bir yerde benim karşıma çıkacak yada evladımızın karşısına.

ne olur sizden eşime bu tarz nasıl bir evrak hazırlatabilirim yardım rica ediyorum. ozellikle avukat arkadaşlardan. beni fırsatçı olarak algılamayın lutfen. eşimin beni düşürdüğü bu tarz durumlar karşısında benimki sadece gerçekten son şans olduğunu bilmesini istemek.

Ben de bankacıyım ama hiç kimseye bu şekilde şaka yapmıyorum.Bu alenan kadını taciz etmiş zihniyeti pis kadın cevap verse şaka yollu konuşmaya başlayacak.Nasıl bu adama güvenip evli kalacaksınız.Bence boşa bu adamı.İnsanın kendine saygısı olmalı ileri tarihli boşanma demek eşime birkez daha şans vericem falan da filan demek.Siz kendinizi kandırıyorsunuz yazık ediyorsunuz kendinize.Güven olmadan evlilik olmaz.Ben burdan çok sinirlendim sizi düşünemiyorum.Yüzüne bir kere tükürseydin bi.

Hepsini okuyamadım ama kadının nişanlısı iyi yapmış peşini bırakmasın. Şu çalışanlar da rütbelerini işlerini kullanarak insanları taciz etmekten vazgeçerler belki. Paranı emanet ettiğin insanlara da guvenemeyeceksek.

Ben nisanlisinin bu olayi bu kadar uzattigina ve ille de esinle gorusmek sartiyla dedigine gore sizin bilmediginiz baska seyler de olabilecegini dusunuyorum. Anlasmayi ileri tarihe atmak bir sans daha vermek demek. Bir sans vermek demek de esinizin sizin haberiniz olmadan daha temkinli devam edebilecegi demek. Anlasma kisiligi boyle olan birine bir yaptirim uygulatmaz, sadece cekirge bir defa daha yakalanana kadar dusuncesidir. Hatta oh bu defa yirttim diye dusunur.
Olay taciz mi derseniz evet taciz. Kisisel bilgiinin kotuye kullanimi. Nahos bir durum. Esiniz belki de %50 sansim var diye dusundu ve o mesaji atti. Kizin nisanlisi tarafindan olayin bu boyuta gelecegini hic dusunmemisti muhtemelen. Bundan sonra bu olay ders olur ona. Boyle birsey yapmaz ancak baska yontemler deneyebilir. Tabi ki daha temkinli ve gizli davranarak...

X