aminnn amin Allah razı olsun duyan inanamıyor zaten ne benim gibi bir eşe bu hareketlerin yapılabileceğine ne de eşimin içini bilmedikleri için eşimin bunları yapmış olabileceğine... ama kanıtlarım var... hepsinin ekran görüntüleri slibin fotoğrafı hepsi duruyor bir yerde. teşekkür ederim tekrar...
amin teşekkür ederim.. inşallah muhtaç olmam çünkü şuan için maddi sıkıntılardan çok derdim ailemin eline düşmem.. bunun için çabalıyor gibiler, boşanırsan daha iyisini mi bulacaksın, daha kötü olucaksın kötü şeyler yaşayacaksın diyerek beni caydırmaya çalışıyorlar... umarım haklı çıkmazlar...
eşim konusunda evet o karakterde bir insan.. ne derseniz deyin hak etti çünkü...
ben de birşeyler bittiyse ve bunu yaşayan insanlar bunu anladıysa diğerleri de bitmesini istemeliler diye düşünüyorum hayır yarın öbür gün bir cinnet anına bakar beni öldürse ya da ben onu; çocuğuma ne hesap verecekler acaba cidden merak ediyorum...
evet zaten gerçek hayatta beni tanısan derdin ki bunları sen yaşamış olamazsın nasıl sabrettin derdin...
ama insan ciddi anlamda bazen kendi kendini çaresiz bırakabiliyor.. bunu bile isteye yapıyor.. ne acı...
bir çok yorumumda böyle şeyler yaşayan kadınlara aileniz destekse arkanıza bakmadan boşanın dediğim doğrudur. fakat benim ailem arkamda olmadığı için buraya kadar sürdürebildim..