myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
farkındalığın oluşması epey geç ve güç oldu ama sonuçta oldu..Durumunuza üzüldüm. Benim yaşadıklarım da pek farklı şeyler sayılmayacağı için sizi anlayabiliyorum. Sizi bilmem ama benimki yavaş yavaş yaptı. Önce psikolojik şiddet ve ben sindirdikçe dozu arttı ve en savunmasız olduğum zamanlarda fiziksel şiddet. Hep bir bahanesi vardı ben kışkırtıyordum.
Siz de zamanla sindirile sindirile olaylara dışardan bakabilecek tepkileri veremez hale gelmişsiniz. Şu an farkındalığımızın oluşmasına şükür yine.
Anlaşmalı mı boşanıyorsunuz. Çocuğunuzu görmek için geliyor mu, nerde kalıyorsunuz. Kararlılığınızı süredürebileceğiniz bir düzen var mı veya adam sizin vicdanınıza oynayamaya çalışır mı onu merak ettim. Allah yardımcınız olsun, evladınızı sağlık ve huzurla büyütürsünüz inşallah.
bu geçtiğimiz 2-3 aydır çok sıkıntı çıkardı ve daha da çıkaracağını söyledi ama dava açmaya gittiğimiz gün çok sakindik ikimiz de, velayet konusunda da problem çıkarmadı. çünkü anladı o da benim için herşeyin bittiğini, sürdüremeyeceğimizi...
ben kurulu düzeni bozmayacağım, oturduğumuz evde ben ve oğlum kalıyoruz. şuan o da bizimle kalıyor ama ev bulup tutup çıkacak en kısa sürede, duruşma gününü beklemeyecek yani.. nafaka talep etmedim büyük bir hata bu da ama zorluk çıkarırsam boşanmaktan cayar diye şimdilik kabul ettim. zaten boşanma işlemleri bittikten sonra da ayrıca nafaka davası açabiliyorum diye biliyorum.
vicdanıma oynamadı mı? evet oynadı hala da yapıyor onu, özellikle aileme karşı onları bana inanılmaz dolduruyor ama ben duruşumu bozmuyorum çünkü hiç kimse beni "mükemmel giden bir evliliği bozan bitiren kişi" olarak nitelendiremez zira ilk günden son güne kadar hep berbat bi evlilikti herkes bunun içten içe farkında..oğlumuz konusunda da çok oynadı ama çocuğun bu durumumuzdan daha kötü etkilendiğinin bilincindeyim o konuda da oyunlara gelmem artık...