Ben Bu Adamla Ne Yapacağım Nolur Bir Akıl Verin

bir bayan olarak sizin adınıza çok üzüldüm keşke hiç bir bayan eşinden sadakatsizlk görmese... fakat diğer bayanın yerine kendimi koyuncada inanılmaz güvensiz bir ortamda olduğumuzu bir kez daha anladım. benmde işim sebebiyle bir çok kişinin telefon numarasına ulaşma imkanım var (tabiki dairedeki erkek personellerinde öyle ) fakat hiç böyle bir olay yaşanmadı iş yerimizde çok şükür. ayrıca nişanlısına bayanın kendisinin söylediğini ve mesajlaşmanın daha rahatsız boyutta olduğunu tahmin ediyorum yoksa bayan cvp vermezdi ve msjı silerdi konuda 1-2 güne unutulur şaka gb kalır geçerdi... velhasıl siz iyi bir boşanma avukatı ile konuşun ve böyle bir protokol imzalanabiliyorsa onunla beraber yapın derim ki tüm süreci takip eden bir avukatıınız olsun. tekrarlanması halinde ( ki inş olmaz) avukat tüm işlemleri halleder.

Esinize az bile olmus. Basbaya kizi taciz etmis dua etsin dayak yememis. Size gelince sizin adiniza cok uzuldum, esinizin yaptigi terbiyesizlik icin hic alakaniz olmadığı halde kiz ve nisanlisiyla yuz yuze geleceksiniz. Sizi dusurdugu durum utanc verici. Ama yillarin hatırına yapmaniz gerektiğini anlayabiliyorum. Cok yazik. Keske bir an once o adami terkedip haddini bildirseniz, ama bekara koca bosamak kolay derler o hesap herhalde.

şimdi bu olayı iki bayanla birlikte eşiniz ortaklaşa yaşıyor anladığım kadarıyla. eşinize o iki bayanın da görüşmede olması gerektiğini söyleyin. sizin şartınız da bu olsun. lütfen ama lütfen eşinizin bu taciz olayının arkasında durmayın. sizin kızınız mı var oğlunuz mu bilmiyorum ama taciz tacizdir.

ayrıca o iki bayan konusu tamamen aldatmaca. hiçbir kadın, başka bir kadının tacizine gözyumamaz gibi geliyor.

Allah yardımcınız olsun da bu evlilik eninde sonunca bitecek. Erken bitmesi en mantıklısı. en azından yolunuzu çizersiniz. bu güvensizlikle bir ömür geçirmektense, yeni bir mutlu evlilik hayaliyle yaşarım daha iyi.

Eşin hatalı.Savunacak yeri yok.Eğer kız karşılık verse bal gibi de devam edecekti.

bu açıkçası düpedüz taciz.
bu durumla karşılaşsam gözünün yaşına bakmam, direk verir geçerim genel müdürlüğe dilekçeyi... sonra eşime, nişanlıma kime söyleyeceksem söylerim.
kimse mesleğini kullanıp bu şekilde ne taciz de bulunabilir ne de şaka yapabilir.
şaka dediğimiz şey sadece yakın çevreye yapılabilir.
siz bu durumu kabullenip o masaya oturmayın, çözsün kendisi nasıl çözecekse...
işten çıkartılırsa da hak ettiği zaten odur.

Aynen katılıyorum
Ben olsam asla bu şekil bir toplantıya katılıp kendimi küçük düşürmezdim.

Kocamın taciz ettiği kadın kocamın başını belaya sokacak diye gidip mağdur kadın ve nişanlısıyla buluşmak!!!! yani küçük düşürücülükten öye zavallıca

Kadın da şikayet etsin hakkını arasın
zaten

Tacize uğramış bir insana asla şikayetçi olma diyemem dilim elvermez

Konu sahibesinin kocası gibi insanlar yüzünden kadınlar çalışma hayatından soğuyor

Son düzenleme:
Bencede saka degil ama kaka olmus o kesin.. boyle bi olay olmasaydi kadin karsilik verseydi haberin bile olmiycakti bu durumdan.. en nefret ettigim sey bi yerden telefon nosu buluo aranmsk msj atilmak vs.. sen guvenip numarani veriyosun onlar kotu niyetli cikiyo.. iyi olmus esine umarim davayi acar nisanli kisisi

Ya evli bi adam nerden buluyor saka icinde olsa kendi telefonuyla mesaj atmayi. Ben buna kisacasi beyinsiz derim. Diger ikisi atsaymis madem.

Allah çok büyük bakın şekil a...
Foyası ortaya çıkmış rezil olmuş bırakın kendi çamurunda debelensin ben olsam zerre yardım etmem..
Resmen kıza asılmış, kız da karşılık verseydi ilişkileri mesajlaşmaları başlayacaktı siz de bihaber olacaktınız.

Boşanma protokolü vs resmen saçmalıyorsunuz.
Önceden de vukuatları varmış ve bu olayı nasıl kaldıracaksınız? Onu kurtaracaksınız oraya gidip ve o her işe gittiğinde şimdi bir kıza mı asılıyordur diye düşüneceksiniz..

Yani anlamıyorum...Yazık böyle adamın arkasında duracağınıza kendi başınıza durun artık hayatta

Kızın nişanlısının sizinle görüşmek istemesi şunu aklima.getirdi oda kız arkadaşından şüphe etmis ki çok açık belli mesaj içeriğinden daha öncesi var bu muhabbetin kız kendini kurtarmak için taciz diyecek tabi telefon dokümanları ileride lehinize.l kanit olaBilir.

Boşanma dilekçesi yazın çift imza ile tarih atmayın . Tarih olursa da sanırım 6 ay kullanılabiliyor .

Bu arada eşiniz suçlu.
Adamı da tebrik ederim eşini al gel demiş bu eşiniz için büyük utanç ona dersini vermek istemiş

Bencede adam hakli yani benim basimada benzer bi olay gelmisdi esimle bankadayiz dügünümüz olmus kassa kiralicaz altnlar icin güvenlik görevliside beni basdani asaga süziyor gözüme baka baka bide pis pis siritmazmi sinir oldum olay cikmasin diye sesimi cikarmadim sonra eve gelincede esime anlattim gidip adami dövmesin diye yalvardim resmen esime senin esinde hic saka yapmis gibi degil yani o ne öyle insan bakislardan rahatsiz oluyor mesaj yazmakda nedir ya

Merhaba Hanımlar
Bayram akşamı esimin bir itirafiyla şok icerisindeyim. Artık neye nasil tepki vereceğimi şaşırdım.
Eşimle 4 senedir evliyiz.kendisi bankada çalışıyor bende özel sektörde çalışıyorum. 2.5 yaşında bir çocuğumuz var. Eşimle 6 senelik tanışıklığımızın üzerine evlendik.

Eşim bundan 4 gün kadar önce işten eve morali inanılmaz bozuk bir şekilde geldi ve 4 gündür iştahtan kesildi morali genel olarak bozuktu. o gün ne olduğunu sorduğumda şube müdürlerinin başka bir şubeye atandığını buna moralinin bozulduğunu söyledi. şube müdürünü sevdiğini bildiğimden moral vermeye çalıştım kendisine.

Ama bugün olayın sadece müdür meselesi olmadığını öğrendim. eşimle akşam üzeri bayram gezmesi diye dolaşmaya çıktık ve bir cay bahçesine oturduk, sohbet ederken benim sana anlatmam gereken birşey var dedi.

Bir kac gündür moralimin bozuk olmasının tek sebebi müdürün ayrılışı değildi dedi. Hayırdır dedim içimden, gene geliyor bişey. Benim bu kocam morali bozuk geldiği gün bir halt yemiş güya diğer 2 gişe görevlisi arkadaşlarıyla. Şöyle ki:

Bir süredir bir firma adına, banka işlemlerini takip eden bir bayan varmış. Bizden 10 yaş kadar küçükmüş. Bu bayan o gün yine bankada sıra beklerken eşimin anlattığına göre, sıra bekleyen adamın birinden daha erken olan bir sıra numarası almış. burası karışık olduğu için örnek vericem. mesela bayanın aldığı sıra numarası 154. bayandan önce gelen ve ne olur ne olmaz diye pespese 100 ve 101 numarali sıra numarası alan bir adam, 101 numaralı sıra kağıdını bu bayana iyilik olsun diye veriyor. her nasıl olduysa eşim ve diğer 2 gişe görevlisi bunu farkediyor. güya kendi aralarında bak bak gördün mü adamdan erken numaralı kağıt aldı diye şakalaşırken, bu cok zeki 3 kişi kızın dekontundan telefon numarasını buluyor ve kızla şakalaşmaya karar veriyorlar (dediğim bunu yapan gibi güya eşim ve diğer 2 görevli ) ne hikmetse de eşim kendi telefonundan mesaj atıyor kıza. bu arada bu 3 kişiden sadece eşim erkek, diğer iki görevli bayan.

eşim mesajinda şöyle yazıyor. "ne o erken sıra mı almaya çalışıyorsun seni seni"

eşimin buraya kadar anlattıklarından sonra kulaklarım uğuldamaya başladı. tansiyonum nereleri gördü bilmiyorum.

mesajdan sonra kızın nişanlısı bankayı basıyor, numaranın kime ait olduğunu sorarak eşime ulaşıyor, sen nasıl benim nişanlımı taciz edersine getiriyor olayı. adam daha sonra müdürüne gidip olayı anlatıyor. detaylarına girmek istemiyorum inanın eşim anlatırken onun iş yerinde düştüğü durumu düşününce ben utandım.

neticesinde adam kafayı eşime takıyor. 3 kisi olmalarina ragmen iclerinden ssdece eşim erkek olunca adam inat ediyor. dava acicam sana genel müdürlüğüne de dilekçe vericem diyor. daha sonraki gün ortak bir tanıdık çıkıyor bankadan adamla. ortak tanıdık eşim için ben kefilim kendisine, iyi tanırım bu amacla yapmadığına eminim diye kefil olmasına rağmen adam yumusamiyor. bu arada eşim kesinlikle olayın şaka olduğunu, kesinlikle başka bir amacının olmadığına dair yemin ediyor. iyi de niye şöyle yapmadın niye böyle o zaman kısımlarına girmek istemiyorum.

adam en son diyor ki bu meseleyi tek bir şekilde hallederiz. tek şartla vazgeçerim dava açmaktan. ben ve nişanlım sen ve eşin (yani ben) birlikte dördümüz oturacağız ve bu olayı konuşacağız. böyle olunca eşim olayı bana anlatmak zorunda kalıyor tabi. ben şok

hata yaptığını, yaptığının aptallık olduğunu vs vs söyleyip durdu. eğer adam eşinle konuşmak istiyorum demese ruhum bile duymayacak olaylardan. uzun bir tartışma geçirdik eşimle

7 yıllık beraberliğimiz sırasında eşimin malesef sosyal medyadan yazıştığı, telefonda görüştüğü kimseler oldu ve ben bunlari yakaladığında bir daha yapmayacağına dair yeminler etti. o günün koşulları ve durumu içerisinde kendisine birkac defa sans vermis bulundum. simdi esim masum olduğunu iddia ediyor. adamın olayı abarttığını, taciz olmadığını, tek başına değil 3 kişi böyle bir şakalaşmaya girdiklerini falan söylüyor ama geçmişte yaşananlar yüzünden ben kendisine zerre kadar inanmadığını farkettim. Megerse ben eşime çok da guvenmiyormuşum

uzunca düşündükten ve tartıştıktan sonra eşime bir yaptırım uygulamam gerektiğine karar verdim. imzalanacağı tarihsiz anlaşmalı boşanma protokolü karşılığında adamla görüşeceğimi söyledim. bundan sonra yine böyle aptal bir durumla karşılaşırsam peşinen boşanmayı kabul etmesi için böyle birşey talep ettiğimi söyledim. neyi bekliyorsun bu adamı boşamak için demeyin ne olur. ben bu şekilde kararımı verdim ama tarihsiz anlasmali bosanma dilekcesi protokolü veya kendi el yazısıyla boşanmayı kabul ediyorum dilekçesi yada buna benzer ne yapabilirim?

yani acik bir ifadeyle bir kez daha böyle bir olay yaşamam durumunda eşime laf anlatmaya çalışmadan imzaladiğı bu tarz belgeye tarih atıp işleme aldırabileceğim ne olabilir bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bu arada boyle bit belgeyi imzalamayı kabul etti kendisi. ilk önce ne alakası var şimdi diye sert çıkmaya çalıştı. kendin bilirsin deyince kabul etti. o kadar da zor bir durumda anlayacağınız. demekki adam gercekten ciddi ve bu olay genel merkez tarafından duyulursa işinden atarlar ve bu sektörde tekrar iş bulamaz.

adam dava açarsa eşim gerçekten haklı bile olsa hakkında taciz davası açılması demek bunun ömrü sonuna kadar peşinden gelmesi demek. belki yarın bir yerde benim karşıma çıkacak yada evladımızın karşısına.

ne olur sizden eşime bu tarz nasıl bir evrak hazırlatabilirim yardım rica ediyorum. ozellikle avukat arkadaşlardan. beni fırsatçı olarak algılamayın lutfen. eşimin beni düşürdüğü bu tarz durumlar karşısında benimki sadece gerçekten son şans olduğunu bilmesini istemek.
Bana da şaka gibi gelmedi

Eşinizin savunmasına kargalar bile güler. Böylece her kuşun etinin yenmeyeceğini anlamış olmuş. Umarım ders olur da bir daha kimseyi taciZ etmeye kalkmaz. Sert kayaya çarpmış. Eğer kız da olumlu karşılık verseydi......

Arkadaşlar, 2 paragrafla yetindim diyenler, keşke o son cümleyi okusanız... Taciz davası açılırsa yarın öbür gün çocuğumun karşısına çıkabilir diyor ki haklı, bu açıdan bakınca önce bu durumu çözmek gerek. Ardından elbette yaptığının ciddiyetini anlmalı, bu bir suç! Evliliği ile ilgili problemleri de benim için 3. Planda kalıyor. Herhalde sıra oraya da gelecektir.

Işin şaka mı değil mi kısmını sorgulamıyorsunuz sizde aslında ?
Kabak gibi meydanda zira ne olduğu ...
O banka numaraları bu şekilde sayısız kez verilir gün içinde bir müşteriden diğerine ...

Neden o kişiye seni seniiiii demek ? Çünkü devamlı müşteri ... çünkü önceden beri bir şekilde göz tacizinde kızı ...

Ha siz zaten daha önce de o veya bu şekilde göz yumup kapatmışsınız meseleleri ... kaç kez şans vereceğiniz size kalmış ... ama onun da bu şansı kaç kez suistimal edeceği bilinmez .
Tarihi açık uçlu anlaşmaşlı boşanma dilekçesi ... eşinizi durdurmaz . Bundan sonrakileri de bundan öncekiler gibi duymayacağınızı düşünür .
Amaaaan bundan nasıl haberi olacak ki der ...
Zira eşinizde flörtöz diye adlandırılan ama benim lügatımda beğendiği her kadına salça olan adam tipi mevcut.
Yani .
Sen o kağıdın prosedüre uygun nasıl uygulanacağını öğrensen de , çok bel bağlama .

Ve bi dip not ; diğer erkeğe ... helal olsun.
Eşin öğrenmeli bunu şartı müthiş.

X