Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi HastalıklarıKalbi sa tarafta olanlar..Bilgi?
Çok iyi geçti çok şükür oğlumun kalbi sağda değilmiş yanlışlık yapmışlar demekki. Kalbi solda hepbirlikte gördük darısı sizin başınıza inşallah sizinkide böyle bişeyler çıkar
Çok iyi geçti çok şükür oğlumun kalbi sağda değilmiş yanlışlık yapmışlar demekki kalbi solda hepbirlikte gördük darısı sizin başınıza inşallah sizinkide böyle bişeyler
Valla dünyam aydınlandı Dr un kalbi sağda ama Bi sıkıntı yok demesini bekliyordum, kalbi sağda değil deyince öyle mutlu oldukki anlatamam. Sizdende iyi haberler bekliyorum
Valla dünyam aydınlandı Dr un kalbi sağda ama Bi sıkıntı yok demesini bekliyordum, kalbi sağda değil deyince öyle mutlu oldukki anlatamam. Sizdende iyi haberler bekliyorum
Merhaba internetim yoktu yazamadım.Evet gittik çok şükür kalbi ve tüm organları olması gereken yerdeymiş,kalbi sağda değilmiş.Sizinki gibi oldu çok şükür.Yanlış bakılmıştır falan dediler