- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
yoq anacım benim derdim penisilin etkisi yapar sonra kaydirigubbakcemile3
boşver hiç anlatmayım ben :jeyyar:
gönüülll sayenizde canıımmmopuyorumnanaktan topik benumm değildurrr bizumdurrr!...turkbayragi
kate kaç yaşında kıı seninkiCADIARZU kertek bari uyarsa! benimki 3'Ü doldurdu mayısta!:ecrin_bebek:
iyi o zaman aralarında 2 yaş olacak normal kaydirigubbakcemile3
bizimkide 5 yaşında
yoq anacım benim derdim penisilin etkisi yapar sonra kaydirigubbakcemile3
boşver hiç anlatmayım ben :jeyyar:
wııyyyyyyyy kate ile dünür olmakk delikafadulden
canıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şiimdi biraz da sevmen lazım, dövdün hep mafoldumbentuceeeeeee:mymeka::mymeka::mymeka:
ayyy :kedi:ne bağırıyon kıza delü noriye
wııyyyyyyyy kate ile dünür olmakk delikafadulden
oğlan ana ya bide kızınız yandı yani cadı kaynanana delikafadulden
Hadi yine iyisin Kate gelin de buldun fena mıkaydirigubbakcemile3
zemuszemus benim gibi biriyle dünür olmak herkese nasip olmaz anacım zemuszemus
canıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şiimdi biraz da sevmen lazım, dövdün hep mafoldumben
ayyy :kedi:
bu arada kertilme falan noluyo burda nenlmaz:
öyle canım naparsın benim oğlanda çok yakışıklı ayıptır sülemesi çok talibi var kimseyi beğenmedi bakalım bunu görüp beğenirse ne ala kaydirigubbakcemile3
öyle canım naparsın benim oğlanda çok yakışıklı ayıptır sülemesi çok talibi var kimseyi beğenmedi bakalım bunu görüp beğenirse ne ala kaydirigubbakcemile3
oyyy oğlan anası seni delikafaduldenöyle canım naparsın benim oğlanda çok yakışıklı ayıptır sülemesi çok talibi var kimseyi beğenmedi bakalım bunu görüp beğenirse ne ala kaydirigubbakcemile3
tuceeeeeeeeŞeniz:1hug::içelimpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
iyi ya işte benim de kız çookkk cadıkaydirigubbakcemile2 bi tarafı adana bi tarafı samsun karadenize dayaniiii!-tatlicadiarzu-
gelin kaynanaya çekermişşş hesabııı!:1shok:yoluşulaaaa artıkkkk!...
eeeeee kimin oğluuu:1closedeyes: