Kalbi krlanlar ama hereye ramen KK diyenler!

gruplaşma didim de emme aklıma geldi demesem içimde kalırnaniknanik
bir iki aylık üyeyim yoksa mutfakta birimi var bölümde yazıyom kimse kaale almıyor e bi gruplaşma var orda...didim ki ben bi daha bu tarafa uğramıyayım ...

tuğçemm seninde yerin başka dövülmeyede geliyon sevilmeyede kıskaaaaanannlaarr çatlasın :teytey:

sitreç topimiyim la ben benimde sitreçlerim var kimde atam süle bağaa kaydirigubbakcemile3

baakkk baakkk tucee bakkk ha bu seniii çokkk seviii hem döiii hem seviiii!:mymeka::1hug:
kate dök içini at strecini bacımmmsüprizzzzz hadiiii haa bekliyoosss!...alkisalkisalkis

kıskanç katee :umursamaz:

bir iki aylık üyeyim yoksa mutfakta birimi var bölümde yazıyom kimse kaale almıyor e bi gruplaşma var orda...didim ki ben bi daha bu tarafa uğramıyayım ...

kate'e kıskançç demeyinn laaa!:eek:lmaz:
o buranın psikolocikkk danışmanu olsuunnzemuszemus!var onda bu ışık gördümmm benn!:jeyyar:
hadi yaa gönülll:teselli: boşver bacımm sen bize anlat tariflerini a.sbenim kocemm çokk oburrr!...cokacimcoook

baakkk baakkk tucee bakkk ha bu seniii çokkk seviii hem döiii hem seviiii!:mymeka::1hug:
kate dök içini at strecini bacımmmsüprizzzzz hadiiii haa bekliyoosss!...alkisalkisalkis
öyle bizim ilişkimiz valla opuyorumnanaktan
oluyor myle bazen canım :sinifsinif:
bu aceleciliğim yüzünden bi gün başıma bi halt gelecekya bakalım la bi iyice okuda dal demi:kedi:

iyi niyetinin kurbanı oldum cemrem, tek istediğin bizi uyarmaktı mafoldumben

ah ah ben içimi döksem herhalde koskoca site çöker herhald kaydirigubbakcemile3

la derin 55 senin topik ilerliyo he rekora ha gayret ...şutarafagitti

kaydirigubbakcemile3 dünür olak la o zaman yerimseniben

hehh tamam baş göz edin bari kertin onları :roflol:

gönüülll sayenizde canıımmmopuyorumnanaktan topik benumm değildurrr bizumdurrr!...turkbayragi
kate kaç yaşında kıı seninkiCADIARZU kertek bari uyarsa! benimki 3'Ü doldurdu mayısta!:ecrin_bebek:

X