tuğçemm seninde yerin başka dövülmeyede geliyon sevilmeyede kıskaaaaanannlaarr çatlasın :teytey:
sitreç topimiyim la ben benimde sitreçlerim var kimde atam süle bağaa kaydirigubbakcemile3
kıskanç katee :umursamaz:
katenin bide yaramaz bi oğluşu var :umursamaz:
kıskanç katee :umursamaz:
gruplaşma didim de emme aklıma geldi demesem içimde kalırnaniknanik
bir iki aylık üyeyim yoksa mutfakta birimi var bölümde yazıyom kimse kaale almıyor e bi gruplaşma var orda...didim ki ben bi daha bu tarafa uğramıyayım ...
öyle bizim ilişkimiz valla opuyorumnanaktanbaakkk baakkk tucee bakkk ha bu seniii çokkk seviii hem döiii hem seviiii!:mymeka::1hug:
kate dök içini at strecini bacımmmsüprizzzzz hadiiii haa bekliyoosss!...alkisalkisalkis
oluyor myle bazen canım :sinifsinif:gruplaşma didim de emme aklıma geldi demesem içimde kalırnaniknanik
bir iki aylık üyeyim yoksa mutfakta birimi var bölümde yazıyom kimse kaale almıyor e bi gruplaşma var orda...didim ki ben bi daha bu tarafa uğramıyayım ...
bu aceleciliğim yüzünden bi gün başıma bi halt gelecekya bakalım la bi iyice okuda dal demi:kedi:
baakkk baakkk tucee bakkk ha bu seniii çokkk seviii hem döiii hem seviiii!:mymeka::1hug:
kate dök içini at strecini bacımmmsüprizzzzz hadiiii haa bekliyoosss!...alkisalkisalkis
evet var nolmuş :umursamaz::umursamaz:
kate benim de kızımm varr kııhihoyyyt hemi de düz duvara tırmananındannn!...gamyoncuiremsu
tuceeeeeee:mymeka::mymeka::mymeka:
hehh tamam baş göz edin bari kertin onları :roflol:
ah ah ben içimi döksem herhalde koskoca site çöker herhald kaydirigubbakcemile3
dur ulalmaz: siteyi de çökertme hafif dozda başlaa!...zemuszemus
la derin 55 senin topik ilerliyo he rekora ha gayret ...şutarafagitti
kaydirigubbakcemile3 dünür olak la o zaman yerimseniben