sizin açtığınız o konuyu neden bulamadım ben? Kız kardeşiniz için yardım konusunu. Ben kızı olacak diye o kadar kıyafet gönderdim. Oğlu olacak birine o kadar kız kıyafeti konmaz yani. Erkek zobınlarından atlet niyetine giydirir diye koydum. Bu kadar boş anıma nasıl geldi anlamadım. Kardeşinize kim yardım göndermişti başka? Birilerine teşekkür etmiştiniz..
ayyy herşey çook güzel deee benim bebişimin cinsiyeti belli değil dahahaftaya öğrenicem inşallah o zmna kadar satılmazsa alıcam çok şey var burda,satılmasın diye dua etsem kızmazsın di mi:)
kullanılmış kıyafetleri olduğundan fazla fiyata yada 50 kuruş düşüğe satıyorsunuz. Pembe tüllü çıtçıtlı badi gitti gidiyorda 7.50 tl siz 7 tlye satıyorsunuz. Kıyafetlerle ilgilenenlere duyrulur. :18:
bende alısverıs yaptım gercekten yazdıgı fıyatın yarısına dustu resmen.insanları zor durumda bırakıyosun bilip bilmeden..tekrardan tşk ederım aysecim
Burda belirtmek istiyorum ;
Ayse hanimdan ben alisveris yaptim ve cok indirim yapti bana sagolsun.cok guzel urunler aldim kendisinden.ayrica hediyesi oldu yaninda birde..
Tekrar tesekkur ederim canim sana burdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?