Bebek İkinci El kalanlar 10.sayfadan itibaren kız bebıslere ozel çok uygun seyler var burdaaa....

bende konuyu bulamıyorum emınım kıyafetler ıhtıyac sahıplerını bulmustr
megılara gonderdı sagolsun dıdemkaan gonderdı kusura bakma suan kızım kucagımda durmuyo yazamıyorum

ayyy herşey çook güzel deee benim bebişimin cinsiyeti belli değil daha haftaya öğrenicem inşallah o zmna kadar satılmazsa alıcam çok şey var burda,satılmasın diye dua etsem kızmazsın di mi:)

ayyy herşey çook güzel deee benim bebişimin cinsiyeti belli değil daha haftaya öğrenicem inşallah o zmna kadar satılmazsa alıcam çok şey var burda,satılmasın diye dua etsem kızmazsın di mi:)

yok kızmam canım nasıp bu ısler..allah hayırlısıyla bebısını kucagına almayı nasıp etsın bende merak ettım acaba kız mı erkek mı olacak dıye haberdar edersen sevınırım:)))))

Kullanılmış kıyafetleri olduğundan fazla fiyata yada 50 kuruş düşüğe satıyorsunuz. Pembe tüllü çıtçıtlı badi gitti gidiyorda 7.50 tl siz 7 tlye satıyorsunuz. Kıyafetlerle ilgilenenlere duyrulur. :18:

hıc bır zaman sattıklarımı belırledıgım fıyata satmadım her parcayı ayrı ayrı dusurerek sattım ..asla ınsanları somurmek gıbı bır nıyetım yok
Lutfen alıcı değilsenız yorum yapmayın

Son düzenleme:
Burda belirtmek istiyorum ;
Ayse hanimdan ben alisveris yaptim ve cok indirim yapti bana sagolsun.cok guzel urunler aldim kendisinden.ayrica hediyesi oldu yaninda birde..
Tekrar tesekkur ederim canim sana burdan:)

bende alısverıs yaptım gercekten yazdıgı fıyatın yarısına dustu resmen.insanları zor durumda bırakıyosun bilip bilmeden..tekrardan tşk ederım aysecim

Burda belirtmek istiyorum ;
Ayse hanimdan ben alisveris yaptim ve cok indirim yapti bana sagolsun.cok guzel urunler aldim kendisinden.ayrica hediyesi oldu yaninda birde..
Tekrar tesekkur ederim canim sana burdan:)

ben tesekkur edetım ıyı gunlerde kullan canım helalı hos olsun

hediye gelenlerden yıne 1 yaş için 15 tl

Eklentiler

• $Fotoðraf0224.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…