Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Dene canım ileriye bak yere bakma o zaman basin doner.bi de inerken dikkat et ama sonra alisirsin.1 saate falan cikartirsin.evde olmasi ayricalik aslinda dus almasi rahat. Bide yürüyüş sonrasi yesil cay ic.baya faydasi oluyo

En tombus benim cok calismam lazim cooookkkk...

Supersin azmine hayran kaldim valla.insanlarin zayiflamissin demesi baya motive ediyo. Bi de olmayan kiyafetlerin icine girmek

selam kızlar benide aranıza alın lütfen bende 64.8 kiloyum diyete devam

hoşbulduk canım :) ben her sabah saat 10 buçuk da 1 fincan türk kahvesi(orta sekerli) mutlaka içerim öğleden sonra 3 gibi de yeşil çay yada tarçınlı karanfilli sıcak su içerim ofis ortamında çalışınca pek hareket olmuyor bilgisayar başında geçiyor tüm gün

slm kızlar,bugün sabah yarım simit bir bardak çay içtim sonrasında türk kahvesi olmazsa olmazlarımdandır :) şimdi öğle yemeği vakti burda kendimiz bişeyler yapıcaz kahvaltı tarzı akşamda eltime davetliyim ohh diyetteyken olmaz ki değil mi sizce napayım akşam azcık azcık yesem mi

Ye ama ölçülü ye bizi düşün.Sofradan tıka basa kalkmadıgın sürece sıkıntı yok.

Supersin azmine hayran kaldim valla.insanlarin zayiflamissin demesi baya motive ediyo. Bi de olmayan kiyafetlerin icine girmek

Tesekkür ederim canım.Kadın beni 86 kg civarında gördügünde "ay sen ne kötü olmussun yaa,dogum yapsan ne olcak kimbilir,evlendin ne oldun"dedi.O zaman sinir olmustum ama ben memnunum halimden deyip kadına belli etmemiştim.Şimdi kadın olmus 97 kilo 1.50 boy var....Allah bu.Cok üzmüştü o gün beni......Kortizon,düzensiz beslenme,iş ev ,kabızlık,masa bası iş 86 gördüm.Ben hedefe ulasana kadar azmediyorum kızlar.Tek kotum kaldı giremedigim....Eşim bugun süper görünüyordun dedi dahada mutlu oldum.

Seni salıdan sonra dahil edelim,hosgeldin aramıza.Büyük güne az bir vakit var.Eşit olmak için salıdan sonra ekleyelim.

Ye ama ölçülü ye bizi düşün.Sofradan tıka basa kalkmadıgın sürece sıkıntı yok.

ölçülü yemeye çalışıcam ama kayınvalidem ısrar eder durur işten geldin yesene diye bende o zman derim öğlen fazla kaçırmışım :1 : diyetteyim demem çünkü eltim de diyette onu kıskanıyorum sanmasın :) eltim 90 kiloydu 6 kilo vermiş 10 gün önce görüştüğümüzde öyle demişti bakalım değişiklik var mı?

merhaba kızlar bende 68.8 kiloydum en son geçen hafta bugün
, daha bu hafta tartılmadım bu ayın 11'inde 3 ay olucak diyete başlayalı ve ben 10 kilo verebildim çok şükür ama kilo vermem durdu denilecek kadar yavaşladı ne yapsam bilemiyorum müsadenizle bende katılmak istiyorum aranıza🙋😘😘

gel gel cnm sende :) 10 kiloyu 3 ay da iyi vermişsin yağdan gitmiştir değil mi?

Valla bilmiyorum ki canım umarım yağdan gitmiştir :26: belki ilk ay su sonrakiler yağdır :13: 10 kilom daha kaldı vücut korumaya geçti sanırım ne yapsamda hızlandırsam bilmiyorum önerin var mı?

Valla bilmiyorum ki canım umarım yağdan gitmiştir :26: belki ilk ay su sonrakiler yağdır :13: 10 kilom daha kaldı vücut korumaya geçti sanırım ne yapsamda hızlandırsam bilmiyorum önerin var mı?

pek diyet konusunda bilgim oldugunu söyleyemem canım diyetlerim pazartesi başlayıp salı sonlandırmışımdır iradeli bi yapım var ama birazda psikolojik bi durum sanırsam :) sen spor yapıyormusun?

Midem biraz rahatsiz usutmusum heralde fazla yiyemicem dersen yirtarsin :)

En sinir oldug sey sanki kilolarla onlar yaşıyor. Iyi niyetle soylenmedigi belli.bende biraz kilo versem super olacak hergün yürüyorum ve vucudum biraz toplandi daha duzgun duruyo gibi tabi bana öyle gelmiyosa eğer

Dene canım ileriye bak yere bakma o zaman basin doner.bi de inerken dikkat et ama sonra alisirsin.1 saate falan cikartirsin.evde olmasi ayricalik aslinda dus almasi rahat. Bide yürüyüş sonrasi yesil cay ic.baya faydasi oluyo

evet doğru ben yürüken arada ayklarıma bakiorum yeşilçay ne severim ne sevmem ama çok faydasını gören arkadaşlar var ooo sen ne diosun o duştan sonra bi tatlı uku çöküo insanın üstüne bugun dışarıya çıktım kızımla hava güzeldi alışveriş yaptık ona nerdeyse 2 saat bebek arabası sürdüm kendimi çok dinç hissediorum sabah bir dilim peynir 4 zeytin bi parçada ekmek şekersiz çay :: saat altı daha acıkmadım salata yaparım daha sonrada kahve bugünde böle biter inşallah

tarçında iştah kesiomuş arkadaşım diet yaparken tarçın çubuğu kulaniıdu her ne çayı içerse iştahımı kapatıo bu olmsa yerim diodu ama bende şu tarçını agır buluorum nebilim ayh bi acaip oldum aslında kilo verme uğruna değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…