- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
bak şimdi sen benide heveslendirdin canım yarın bende binicem yarım saat bi deniyeyim başım dönmez inşallah devam edrim dahada fazlaayyh güzel eşortmanları giyer yürürüm sonra duş ohh bide kahve değme keyfe tabi kızımda uslu durursa
guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4
Günaydın azimli bayanlar.Dünkü ikramlarımdan hiç yemedim,sizi düşünerek.Dün zencefil cayı içtim.Sporumu 1 saate tamamladım...Kızlar ben 85-86 kiloydum eşimin arkadasları en son beni gördügünde.İçlerinde birinin eşi beni fena kıskanıyor farkındayım.Neyse sen nasıl olmussun dal gibi göbegin,basenin gitmiş dedi.Nasıl mutlu oldum daha cok gaza geldim.Eskiden kalma 1 kotum var ona girmek istiyorum.Sizlerle basaracagıma inanıyorum.....Sade türk kahvesi bedeni canlandırıyor.İçebiliyorsanız zencefil cayınıda için zinde tutuyor ve cok kacırdıysanız sindirimin rahat olmasını saglıyor...Yüzmeyi bende cok isterdim.Cok saglıklı bir spor ve vücudu cok guzel biçimlendiriyor.
selam kızlar benide aranıza alın lütfen bende 64.8 kiloyum diyete devamguzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4
canım hoş geldin biz azimlilerin arasınaben sade kahve şekersiz içiorum sende dene birazda olsa tokluk hissi verio dinç tutuo benim kan şekerim çok düşük çok aç kalamıyorum ama kahve işe yaradı şekersiz ama bide sıcak içecekler insanı daha tok tutuyormuş bir yerde okumuştum kahvede enerji verio diet yaparken en idali benim fikrim tekrar hoş geldin canım
slm kızlar,bugün sabah yarım simit bir bardak çay içtim sonrasında türk kahvesi olmazsa olmazlarımdandır :) şimdi öğle yemeği vakti burda kendimiz bişeyler yapıcaz kahvaltı tarzı akşamda eltime davetliyim ohh diyetteyken olmaz ki değil mi sizce napayım akşam azcık azcık yesem mi
Supersin azmine hayran kaldim valla.insanlarin zayiflamissin demesi baya motive ediyo. Bi de olmayan kiyafetlerin icine girmek
En tombus benimcok calismam lazim cooookkkk...
Ye ama ölçülü ye bizi düşün.Sofradan tıka basa kalkmadıgın sürece sıkıntı yok.
gel gel cnm sende :) 10 kiloyu 3 ay da iyi vermişsin yağdan gitmiştir değil mi?
Valla bilmiyorum ki canım umarım yağdan gitmiştir :26: belki ilk ay su sonrakiler yağdır :13: 10 kilom daha kaldı vücut korumaya geçti sanırım ne yapsamda hızlandırsam bilmiyorum önerin var mı?
selam kızlar benide aranıza alın lütfen bende 64.8 kiloyum diyete devam
Midem biraz rahatsiz usutmusum heralde fazla yiyemicem dersen yirtarsin :)slm kızlar,bugün sabah yarım simit bir bardak çay içtim sonrasında türk kahvesi olmazsa olmazlarımdandır :) şimdi öğle yemeği vakti burda kendimiz bişeyler yapıcaz kahvaltı tarzı akşamda eltime davetliyim ohh diyetteyken olmaz ki değil mi sizce napayım akşam azcık azcık yesem mi
Tesekkür ederim canım.Kadın beni 86 kg civarında gördügünde "ay sen ne kötü olmussun yaa,dogum yapsan ne olcak kimbilir,evlendin ne oldun"dedi.O zaman sinir olmustum ama ben memnunum halimden deyip kadına belli etmemiştim.Şimdi kadın olmus 97 kilo 1.50 boy var....Allah bu.Cok üzmüştü o gün beni......Kortizon,düzensiz beslenme,iş ev ,kabızlık,masa bası iş 86 gördüm.Ben hedefe ulasana kadar azmediyorum kızlar.Tek kotum kaldı giremedigim....Eşim bugun süper görünüyordun dedi dahada mutlu oldum.
Dene canım ileriye bak yere bakma o zaman basin doner.bi de inerken dikkat et ama sonra alisirsin.1 saate falan cikartirsin.evde olmasi ayricalik aslinda dus almasi rahat. Bide yürüyüş sonrasi yesil cay ic.baya faydasi oluyo
hoşbulduk canım :) ben her sabah saat 10 buçuk da 1 fincan türk kahvesi(orta sekerli) mutlaka içerim öğleden sonra 3 gibi de yeşil çay yada tarçınlı karanfilli sıcak su içerim ofis ortamında çalışınca pek hareket olmuyor bilgisayar başında geçiyor tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?