Görürsün canım programin güzel bende kendime bi plan yapıcam yarin . Şimdi eşimi bekliyorum yemek yicez bugün işi uzadı yemekte bu saate kaldı.ara öğün yapmayı unutuyorum ben hep telefonun alarmini kurucam ara öğün vaktine bide ne yemem gerekiyorsa onu yazıcam. Yapicagim sporlarida.ayni senin yaptığın gibi
yap canım sonra bizimle paylaş :) bende bugün dışardaydım yememe pek dikkat etmedim akşam yemeğinide yiyemedim bende daha yarın başlarız güzelce bomba gibi :)
Tv izlerken elime koca bir bardak su aldım ve bittikce doldurdum 3 bardak su içtim yaklaşık 1.5 litre yapiyo.yeni taktigim bu elimde bardağı tuttugum için içiyorum biran önce bitsin diye.
Süper kız gündüz iç daha cok.Gece yatmadan önce içince wc gece ziyaret ediliyor cok... :))))
Kızlar nerdesiniz?Kimse yok.Erken kalkan bayanlar nerdesiniz?
Sabahın ilk mesajını ben attım ama çıkmamış biraz öncede 3 tane birden çıkmış:44:Kızlar nerdesiniz?Kimse yok.Erken kalkan bayanlar nerdesiniz?
günaydın kızlar ben dün kilo bildirimi yapamamıştım 65-66 arasında gidip geliyorum anlamış degilim bu sabah 66 cıktım tartıdabir iki günde niye böyle degişiyor anlamış değilim bu sabah 1 bardak çay ve yufkadan yaptıgın 1 dilim börek yedim az önce de 1 fincan türk kahvesi içtim.
Kızlar burdada zaman zaman yaptıgım hareketler var.Ben nefes al nefes ver taktigini pek yapamıyorum cabuk sıkılıyorum.Vaktim coksa ve eşim tvde sevmedigim bir program.izlerse o zaman bunlardan bazılarını yapıyorum....Belki sizin işinize yarar.http://m.youtube.com/watch?v=ArSel9jkJM0&desktop_uri=/watch?v=ArSel9jkJM0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?