Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

yap canım sonra bizimle paylaş :) bende bugün dışardaydım yememe pek dikkat etmedim akşam yemeğinide yiyemedim bende daha yarın başlarız güzelce bomba gibi :)

yap canım sonra bizimle paylaş :) bende bugün dışardaydım yememe pek dikkat etmedim akşam yemeğinide yiyemedim bende daha yarın başlarız güzelce bomba gibi :)

Tamam canım bende sabah daha erken kalmayı planlıyorum. En azından sabah 45 dakika 1 saat yürüyüş sonra oklavayla hareketler öğleden sonrada yine yürüyüş olabilir leslie olabilir diye düşünüyorum

Kızlarrrr iyi akşamlar diyorsa devam ama artık yemek istemiyorum 4 posta yeter de artAr bile kaçamak olarak yine kurabiye yayın tartı vakti kızlar bende simit ve göbek var önereceğiniz Youtube ya da başka bir sitede spor programı var mı kalça içiyaptığım vardı ama daha etkili arıyorum

http://www.dogalveguzel.com/resim/basen-egz1.jpg
Kızlar basenler için bu hareket süper etkili.Ama bu fotada üst bacakta alt bacak gibi dizden kırılmkş olcak.Yavas yavas yapın.Müthiş kalcaları sıkılastırıyor.Tecrübeyle sabit :) tv izlerken yapıyorum bazen.Cok fena yakıyor ve kasları calıştırıyor.

Son düzenleme:
Tv izlerken elime koca bir bardak su aldım ve bittikce doldurdum 3 bardak su içtim yaklaşık 1.5 litre yapiyo.yeni taktigim bu elimde bardağı tuttugum için içiyorum biran önce bitsin diye.

Tv izlerken elime koca bir bardak su aldım ve bittikce doldurdum 3 bardak su içtim yaklaşık 1.5 litre yapiyo.yeni taktigim bu elimde bardağı tuttugum için içiyorum biran önce bitsin diye.

Süper kız gündüz iç daha cok.Gece yatmadan önce içince wc gece ziyaret ediliyor cok... :))))

Günaydın hanımlar.Mutlu sabahlar hepinize....Bugun dr.gidecegim rutin kan testlerimi yaptırmak.için.Kahvaltım gec olacak...

günaydın kızlar ben dün kilo bildirimi yapamamıştım 65-66 arasında gidip geliyorum anlamış degilim bu sabah 66 cıktım tartıda bir iki günde niye böyle degişiyor anlamış değilim bu sabah 1 bardak çay ve yufkadan yaptıgın 1 dilim börek yedim az önce de 1 fincan türk kahvesi içtim.

Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa 90 dakika yürüyüş yaptım ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim

Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa 90 dakika yürüyüş yaptım ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim

Kızlar nerdesiniz?Kimse yok.Erken kalkan bayanlar nerdesiniz?
Sabahın ilk mesajını ben attım ama çıkmamış biraz öncede 3 tane birden çıkmış:44:

Cicimmödem olabilir ben çok üşüdügüm zaman ertesigün 1 1/5 kilo fark ediyor sıkma canını

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün kahvaltı tost öğlen 3 köfte iki kaşık makarna ve salata şimdi de bitki çayımı içeceğim yaa şu ayva ile yapılan bir kür vardı hani top karabiber falan bilen var mı?güzeller öpüldünüz

Tatlı kıriz im tuttu delirecegim yemeyeceksin diye kendi kendime konuşuyorum hemen tarçınlı yeşil çay yaptım onu içiyorum oğlum eve girdi anne aşûremi yaptın diyor tarçın kokmuyor dedim üzüldü yavrucak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…