ben geldim dedim gbi bir klio faciası atlatım
anlatmıstım 63.3 tüm 64 çıkmıştım enson sonra bu hfta salı tartıldım ama giremedim kç gündür gelen giden spor olarak düzenli olmasada 1 saat tempolu dışarıda yürüyüş yaptım iki günüdr yapmıyorum çok yoruldum birzda kaçırdım yemeği gelen giden ama merak etmeyin biraz ayran detoksu yaln oldu yine ama mutluyum çünki tartıda 62.8 çıktım yani aldım kilodan verdim ve artı yarım kilo vermiş oldum bu hafta en azından ekldimi kurtardım giremdim çok üzülüodum beni merak ednler bomba gbi gelicem bu hfta tiroidlerimi baktım düzelme var biraz dha tshşım yukselmiş yani kilo vermemin sebebi buu :) inşşalah haftaya 61.8 veya 61.5 olma ümidiyle şu detoksuda yapim bu hafta kimse gelmez inşallah kv geldiler banemler falan gelen giden malum bebgimide düzeni bozuldu :S benimde bozuluyor bu iş tekrar disiplin ister bu kadar engelim oldu pes etmicem hedef 55 sonra 50 yaza misss gibi ohh
:) 50 mekik çekicem inşallah şimdi sonra kayısılı çay aldım onu içiorum hergünn tuvalte çıkıorum düzenledi bagısaklarmı güzzeliim tebrikler bu hafta en iyisenmişsin dier arkadşlarımıda tebrik ediyorumm :)