Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün kahvaltı tost öğlen 3 köfte iki kaşık makarna ve salata şimdi de bitki çayımı içeceğim yaa şu ayva ile yapılan bir kür vardı hani top karabiber falan bilen var mı?güzeller öpüldünüz
Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa90 dakika yürüyüş yaptım ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim
Dun 70.3 idim bugun tam 70 geldim cok mutluyum 6 lara cok az kaldi
Ne guzel canim sporda yapmissin erkenden ,imreniyorum erken ise koyulanlara
afiyet olsunsabah erkenden anneme geldim turk kahvesı ıçtım sandviç yedım domates peynırlı
..şuana kadar 1,5 lt su ıctım...
ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim 3 fincan yeşil çay 1 f şekersiz neskafe bol bol su
Kızlar nasılsınız?Dr gittim kan tahlillerimi yaptırdım.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Kahvaltıda 3 boyoz,2 zeytin.1 su bardagı meyve suyu.Sonra basladım cam silmeye,evi sil süpür,pazar.işini hallet...Cok yoruldum ve acıktım.9 kasık kıymalı makarna yedim....Eşim börek istedi,birazdan onu yaparım.
AHLA
cok yememişsin canım.
GÜLCAN
Valla 300 gr attın hadi bakalım.6 hosgeldin diyceksin.
SERENİMO
Cok tesekkür ederim canım.Faydalı olmuştur inşallah.
BU ARADA UNUTTUM 3 LİTRE SU İÇTİM.AKSAM 1 SAAT SPOR YAPARIM.[/QU
Ay insallah canim az kaldi,sen izmirdemiydin boyozu cok ozledim ,
Tahlillerin normaldir umarim,
Bayada bi sporu yapmis olmussun bendaha yapicam
ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim
Merhaba kizlar gune herzamanki gibi gec basladim .kahvaltim,
2 dilim ekmek,uc sosis,iki zeytin,az peynir,1tatli kasigi tahinli pekmez.1tk recel ,domates salatalik ve rezene .
Dun 70.3 idim bugun tam 70 geldim cok mutluyum 6 lara cok az kaldi
Aynen canım bendede aynısı olsu.76.8i görmüştüm tartida sonra bi baktim 78 kiloyum şaşırdım kaldım.ama şimdi düşmeye başladı kilom.2 günde o kadar kilo alinmaz odemdir o canım merak etmegünaydın kızlar ben dün kilo bildirimi yapamamıştım 65-66 arasında gidip geliyorum anlamış degilim bu sabah 66 cıktım tartıdabir iki günde niye böyle degişiyor anlamış değilim bu sabah 1 bardak çay ve yufkadan yaptıgın 1 dilim börek yedim az önce de 1 fincan türk kahvesi içtim.
Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa90 dakika yürüyüş yaptım ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim
Ben bu hafta bir İsveç bir Karatay denemek istedim ama olmadı ben kurallara uyamıyorum artık vaz geçtim kendi bildigim gibi bilmediklerimizde sizlere danışarak 65Canım bir dönem karatay diyeti yapmıştım karatayda ekmek yok meyve ya hiç yemiceksin yada yemeğin yaninda yiceksin ama sınırlı. Yemekleri yaparken soğanı falan kavurmadan yapiyosun.ara öğün yok dediğin gibi.karatay böyle. Ama bence yediklerin çok değil normal
Ben bu hafta bir İsveç bir Karatay denemek istedim ama olmadı ben kurallara uyamıyorum artık vaz geçtim kendi bildigim gibi bilmediklerimizde sizlere danışarak 65inşallah
Kızlar spor için en uygun saat kaç biliyo musunuz? ? Dün bi yazı okudum yemekten sonra spor yapmayın yaziyodu.sumocular kilolarini tutmak için yemekten sonra spor yapiyolarmis.yemekten sonra en az bir saatin geçmesi gerekiyor diye yaziyodu. aklım karıştı biraz. Ben yemek sonrasinda hemen değil tabide 30 dakika sonra falan spor yapiyodum yanlis mi yapiyomusum.ay bilmiyorum ya kafam karıştı kızlar siz biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?