• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün kahvaltı tost öğlen 3 köfte iki kaşık makarna ve salata şimdi de bitki çayımı içeceğim yaa şu ayva ile yapılan bir kür vardı hani top karabiber falan bilen var mı?güzeller öpüldünüz:54:

Iyilik canı ben ilk defa duyuyorum ama merak ettim

Merhaba kizlar gune herzamanki gibi gec basladim .kahvaltim,
2 dilim ekmek,uc sosis,iki zeytin,az peynir,1tatli kasigi tahinli pekmez.1tk recel ,domates salatalik ve rezene .
Dun 70.3 idim bugun tam 70 geldim cok mutluyum 6 lara cok az kaldi

Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa :10: 90 dakika yürüyüş yaptım:30: ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim

Ne guzel canim sporda yapmissin erkenden ,imreniyorum erken ise koyulanlara

sabah erkenden anneme geldim turk kahvesı ıçtım sandviç yedım domates peynırlı
..şuana kadar 1,5 lt su ıctım...

Ne guzel canim sporda yapmissin erkenden ,imreniyorum erken ise koyulanlara
:46::46::46::nazar: darısı başıma
benim mesaai 6.40 da başlıyor çocuklar erken okula gidiyor bende uyku problemi var zaten zor uyur çabuk uyanırım gündüz asla uyuyamam:50:
sabah erkenden anneme geldim turk kahvesı ıçtım sandviç yedım domates peynırlı
..şuana kadar 1,5 lt su ıctım...
afiyet olsun

ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim

ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim 3 fincan yeşil çay 1 f şekersiz neskafe bol bol su

Kızlar nasılsınız?Dr gittim kan tahlillerimi yaptırdım.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Kahvaltıda 3 boyoz,2 zeytin.1 su bardagı meyve suyu.Sonra basladım cam silmeye,evi sil süpür,pazar.işini hallet...Cok yoruldum ve acıktım.9 kasık kıymalı makarna yedim....Eşim börek istedi,birazdan onu yaparım.

AHLA

cok yememişsin canım.

GÜLCAN

Valla 300 gr attın hadi bakalım.6 hosgeldin diyceksin.

SERENİMO

Cok tesekkür ederim canım.Faydalı olmuştur inşallah.

BU ARADA UNUTTUM 3 LİTRE SU İÇTİM.AKSAM 1 SAAT SPOR YAPARIM.

Son düzenleme:
ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim 3 fincan yeşil çay 1 f şekersiz neskafe bol bol su

Cok degil bence..ara ogun mutlaka yenmeli degilse cok acikirsin.ayrica metabolizmayi calistirir arada yediklerin

Kızlar nasılsınız?Dr gittim kan tahlillerimi yaptırdım.Eve geldim kahvaltımı yaptım.Kahvaltıda 3 boyoz,2 zeytin.1 su bardagı meyve suyu.Sonra basladım cam silmeye,evi sil süpür,pazar.işini hallet...Cok yoruldum ve acıktım.9 kasık kıymalı makarna yedim....Eşim börek istedi,birazdan onu yaparım.

AHLA

cok yememişsin canım.

GÜLCAN

Valla 300 gr attın hadi bakalım.6 hosgeldin diyceksin.

SERENİMO

Cok tesekkür ederim canım.Faydalı olmuştur inşallah.

BU ARADA UNUTTUM 3 LİTRE SU İÇTİM.AKSAM 1 SAAT SPOR YAPARIM.[/QU
Ay insallah canim az kaldi,sen izmirdemiydin boyozu cok ozledim ,
Tahlillerin normaldir umarim,
Bayada bi sporu yapmis olmussun bendaha yapicam

ara ögün yemeyin diyor karatay ama ben çok acıkıyorum bu sabah yagsız kp ek tost zeytin 1 yumurta ögle 5 kaşık bulgur pilavı salata şimdi çok acıktım 1 greyfurt yarım armut yiyorum çokmu yemişim

Canım bir dönem karatay diyeti yapmıştım karatayda ekmek yok meyve ya hiç yemiceksin yada yemeğin yaninda yiceksin ama sınırlı. Yemekleri yaparken soğanı falan kavurmadan yapiyosun.ara öğün yok dediğin gibi.karatay böyle. Ama bence yediklerin çok değil normal

Kızlar bugün dışarda baya bi yürüdüm çarşı da islerim vardi. onları hallettim ayaklarım ağrıdı ama bugünkü sporum buydu.birazdan annemler gelicek onları bekliyorum.sabah kahvaltıda çeyrek simit peynir salatalık yedim aiyaj vay içtim. Ogle yemeği yemedim yarım gofret yedim 3 fındık yedim şimdi açım ama canim bişey yemek istemiyo. Kahve yapmayı düşünüyorum

Merhaba kizlar gune herzamanki gibi gec basladim .kahvaltim,
2 dilim ekmek,uc sosis,iki zeytin,az peynir,1tatli kasigi tahinli pekmez.1tk recel ,domates salatalik ve rezene .

Gözün aydin canım. 6lara az kalmış yarin inşallah görürsün 6lari. Darısı başımıza ;) benim şimdiki hedefim 76 ları görmek.yolum uzun daha 68 lere hatta 65 lere çok var :(((

günaydın kızlar ben dün kilo bildirimi yapamamıştım 65-66 arasında gidip geliyorum anlamış degilim bu sabah 66 cıktım tartıda :( bir iki günde niye böyle degişiyor anlamış değilim bu sabah 1 bardak çay ve yufkadan yaptıgın 1 dilim börek yedim az önce de 1 fincan türk kahvesi içtim.
Aynen canım bendede aynısı olsu.76.8i görmüştüm tartida sonra bi baktim 78 kiloyum şaşırdım kaldım.ama şimdi düşmeye başladı kilom.2 günde o kadar kilo alinmaz odemdir o canım merak etme

Merhaba kızlar nasılasınız sabah erkenden kalktım evi temizleyip attım kendimi sokağa :10: 90 dakika yürüyüş yaptım:30: ayaklarım ağrımış ama haftaya 1 kilo bari vereyim

Süpersin canım baya yürümüşsün bende bugün cok yürüdüm umarım faydası olur

iyi akşamlar kızlar ben kilomu bilmiyorum:27: bi artı çıkıyo bi eksi hangisini yazıcamı şaşırdım:44: oyüzden bildirim yapmadım pazartesiye kadar sporda yapmıcam inşallah pazartesi başlıyorum tekrar:8:

Canım bir dönem karatay diyeti yapmıştım karatayda ekmek yok meyve ya hiç yemiceksin yada yemeğin yaninda yiceksin ama sınırlı. Yemekleri yaparken soğanı falan kavurmadan yapiyosun.ara öğün yok dediğin gibi.karatay böyle. Ama bence yediklerin çok değil normal
Ben bu hafta bir İsveç bir Karatay denemek istedim ama olmadı ben kurallara uyamıyorum artık vaz geçtim kendi bildigim gibi bilmediklerimizde sizlere danışarak 65 :52:inşallah

Ben bu hafta bir İsveç bir Karatay denemek istedim ama olmadı ben kurallara uyamıyorum artık vaz geçtim kendi bildigim gibi bilmediklerimizde sizlere danışarak 65 :52:inşallah

İnşallah canım aslında karatay bi yaşam tarzı. Ama yapması hem kolay hem zor.kesinlikle ekmek yok, kizartma yok şeker yok.islenmis gida yok bu zor kısmı. Kolay yani yemeklerde sınırlama yapmiyo usulüne uygun pisirilirmesi şartıyla. Ama ara öğün yok.bende şimdi bildiğim gibi duruma göre kafama göre takılıyorum. Akşamları oglenleri pek ekmek yemiyorum ara öğün yapmaya çalışıyorum spor yapıyorum şekerden uzak durmaya calisiyorum.abur cuburdan falan da.zaten hep tatlı yüzünde kilo alıyorum dayanamıyorum tatlıya :(

Kızlar spor için en uygun saat kaç biliyo musunuz? ? Dün bi yazı okudum yemekten sonra spor yapmayın yaziyodu.sumocular kilolarini tutmak için yemekten sonra spor yapiyolarmis.yemekten sonra en az bir saatin geçmesi gerekiyor diye yaziyodu. aklım karıştı biraz. Ben yemek sonrasinda hemen değil tabide 30 dakika sonra falan spor yapiyodum yanlis mi yapiyomusum.ay bilmiyorum ya kafam karıştı kızlar siz biliyo musunuz?

Kızlar spor için en uygun saat kaç biliyo musunuz? ? Dün bi yazı okudum yemekten sonra spor yapmayın yaziyodu.sumocular kilolarini tutmak için yemekten sonra spor yapiyolarmis.yemekten sonra en az bir saatin geçmesi gerekiyor diye yaziyodu. aklım karıştı biraz. Ben yemek sonrasinda hemen değil tabide 30 dakika sonra falan spor yapiyodum yanlis mi yapiyomusum.ay bilmiyorum ya kafam karıştı kızlar siz biliyo musunuz?

bende yemekten 1- 1.5 saat sonra yapılması gerekiyo diye biliyorum canım hatta spor suyu bile spora başlamadan 15 dk önce içcen diye biliyorum

Back