Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçilcim bildirim yaptınmı göremedim:44:
Yapmadim canim daha kilom 77 doğru düzgün tartilamadim bile.evde misafir olunca böyle oldu
nasıl gidiyo isveçci kızlar melekbade 13 günde verdiysen 8 kiloyu çok iyı bi kilo tebrik edıyorum bende heveslendım sımdı bakalım kızlar ne kadar vercek
Tebrik ederim canım
Sagol canım işler bitti bende bittim merak ettim net ten baktım bayağı zor bir diyet e benziyor yapabilene maşallahKolay gelsin canım.Bende aksama yemek hazırlıcam.Dün aksam misafirlerim vardı.Sabah gittiler :) .İsveci hiç bilmiyorum,diyet uygulamıyorum.Herseyden yiyorum.Uygulayan arkadaslar var cevremde,sürekliligi olursa verenler var.
ayyy listeye bak en şişkonuz benmişim:)))))
Âminsaol canımm:))
herkese musmutlu yıllar,incecik sağlıklı bedenler dilerim:))
Olur olur kaç kilo ile başladın diyet eboyum 1.62 canım 58 kilo olmak istiyorum ideal kilom 56 ama ben 58 olmak istiyorumspora diyete devam
kızlar merhaba ben işten geleli 1 saat oluyor bugün sabah 67.8 i gördüm ama bebişte geliyor yine devam edicem çünkü fazla kilo almak istemiyorum geçen hamilelikte çok şiştim bunda dikkat edeceğim
kızlaarr nerelerdesiniz:79: sekeda cicim cagla gülcan yagmurum peldaplt nerdesiniz varmıydıki daha
Günaydın canım.Moralini bozma regl olunca kadınların dengesi degişiyor.Cok şişiyoruz.Sonuc olarak + bir durum yok...58 kg cok iyi.Boyun kaç?Kac olmak istiyorsun?
Misafir ler daha çok kalacak lar mı canım tabi zor misafir varken diyet olmuyor ama dikkat etsen yinede veremesen de almazsın inşallah
Keten tohumu hep duydum ama yemedim hiç ögütüyor musun canım yoksa Katar'dan aldığın halı ilemi kullanıyor sun
darısı başıma
ne kadar zamandır 58 canım bi hafta oldumu
Hayırlısı olsun canım.Allah kucagında göstersin....Bebişle zor olur artık.Sen bizi bırakma ama merak ederiz seni....
canım bana kv vermişti ama un gibi iyice öğütülmüş yani tavsiye ederim sindirim ve bağırsak faaliyeti için çok iyi