• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

nasıl gidiyo isveçci kızlar melekbade 13 günde verdiysen 8 kiloyu çok iyı bi kilo tebrik edıyorum bende heveslendım sımdı bakalım kızlar ne kadar vercek

hatta az sürede verdim diyebilirim canım ama birkaç yıl önceydi beraberinde spor ilk 3-4 gün inanılmaz bi baş ağrısı yağıyor sonrası daha kolay

kızlar merhaba ben işten geleli 1 saat oluyor bugün sabah 67.8 i gördüm ama bebişte geliyor yine devam edicem çünkü fazla kilo almak istemiyorum geçen hamilelikte çok şiştim bunda dikkat edeceğim

Kolay gelsin canım.Bende aksama yemek hazırlıcam.Dün aksam misafirlerim vardı.Sabah gittiler :) .İsveci hiç bilmiyorum,diyet uygulamıyorum.Herseyden yiyorum.Uygulayan arkadaslar var cevremde,sürekliligi olursa verenler var.
Sagol canım işler bitti bende bittim merak ettim net ten baktım bayağı zor bir diyet e benziyor yapabilene maşallah
ayyy listeye bak en şişkonuz benmişim:)))))

Bende 85 le başlamıştım 75 inişim çok kolay olmuştu sende hemen çecik verirsin
saol canımm:))
herkese musmutlu yıllar,incecik sağlıklı bedenler dilerim:))
Âmin
boyum 1.62 canım 58 kilo olmak istiyorum ideal kilom 56 ama ben 58 olmak istiyorum:32:spora diyete devam:8:
Olur olur kaç kilo ile başladın diyet e

kızlar merhaba ben işten geleli 1 saat oluyor bugün sabah 67.8 i gördüm ama bebişte geliyor yine devam edicem çünkü fazla kilo almak istemiyorum geçen hamilelikte çok şiştim bunda dikkat edeceğim

Hayırlısı olsun canım.Allah kucagında göstersin....Bebişle zor olur artık.Sen bizi bırakma ama merak ederiz seni....

kızlaarr nerelerdesiniz:79::54::54: sekeda cicim cagla gülcan yagmurum peldaplt nerdesiniz varmıydıki daha

geldim ama yine gec kaldım :( ben 66 kiloyum biz tartı bi bakıyorum 65 gösteriyor bir bakıyorum 67 falan anlamadım yerini değiştiriyorum
acaba ondan mı sabah aç karınla tartıldıgımda 65 cıkıyorum kızlar bazen de 66 hangisini esasa alayım bilemedim..

yeni yılı hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol şans getirsin,kilolarımızı da alıp götürsün...Herşey gönlünüzce olsun ,hayalleriniz gerçek olsun yüzünüz hep gülsün eger ağlarsanız da mutluluktan olsun...

Misafir ler daha çok kalacak lar mı canım tabi zor misafir varken diyet olmuyor ama dikkat etsen yinede veremesen de almazsın inşallah

Keten tohumu hep duydum ama yemedim hiç ögütüyor musun canım yoksa Katar'dan aldığın halı ilemi kullanıyor sun

:46::46::46: darısı başıma

canım bana kv vermişti ama un gibi iyice öğütülmüş yani tavsiye ederim sindirim ve bağırsak faaliyeti için çok iyi:34:

Bugün neler yetmişim bakalım

Sabah 2 dl kp ekmek peynir zeytin 1 çay kavşağı bal
Ara 3 mandelina
Akşam 6 kaşık bulgur pilavı bol salata
2 Ltd şu
Hala açım ama :1: ama yemeyeceğim dayanamaz sam 1 armut la biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum

giremiyorum die üzülüodum kızlar girdim sonunda hepinizi çok özledim hepinize nice mutlu hayırlı yıl diliyorum rabbimdennn aminnnnnnnn benim kv geldi şimdide babanemler geldi ama ben pes etmiyorum ve sizce kaç kg oldum bilinnnnnn :):):) mutluyuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm 70 den 63.8 kg ye indim bu sabah 6 da kalktım bebşimin hizmetini yapıp 7 de yürüdüm grup yaptım kendime ki kızlar birlikte yürüdük bebegi kv deye bıraktım isveç diyetine gelince harfiyen uygulamıyorum akşam tavuk çorbası yaptım sabahlarıda haslanmış yumarta ilk kalkar kalmazda kahve acı şekersiz :) bn çok bi faydasını görmedim hani günde bir kg falan veremdim harfiyen uymadım için ve bol su içemedim 3 gündür ama yarın dahda düzgün yapicam ha yanlış anlaşılmasın fazla yemedim sadece değişiklikler yaptım kendime göre ve herkezde aynı etki olucak die bişi yok haftaya salı bunun etkisini konuşuruz :)tartışırız hatlarımızı isveççiler :) bu sabah haşlanmış yumurta kahve yarım havuç bir puf pişmiş hamur yedim akşam bişi yok kalori hesabına göre iyim ama yemem gerekiyodu kv de ısrar etti küçücük yedim ama sonuçtan yine mutluyum :) bida hafta 62.5 olmam lazım yuppi :) hatta direk 62 olursam isveç diyetiyle süper olucak gerçi ben tam isveç yapmadım yarımcık kilo vermem durmuştu tekrardan başladı sarımsak çayından bilgiler istiyorum faydasını gören varmii ( not : bugunde spora başaldım tekrardan kendimi iyi hissetim 1 saat yürüyüş yaptim )

Son düzenleme:
Back