• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Cok yorgun hissediyorum kendimi bugun pazara falan gittim havada soguktu baya.yemegim vardi yemekte yapmadim dünden mercimek ve ispanak yemeğim vardi.hep erkekler yüzünden kilo aliyoruz bogazlari durmuyo bizi de kandiriyolar.sonrada popon mu büyüdü kilo mu aldin sen diyolar :))) hep onlarin baainin altindan cikiyo :))) yoksa biz masumuz:)))

evet hep bu erkeklerin boğazları durmadığı için yanında bizde eşlik ediyoruz alıyoruz :52:

selam kızlar diyete ve spora son hız devam yılmak yok bi hafta veremedik dıye sabah 1saat pilatesımi yaptım şımdi öğle yemeğimi yiycem 6 yk patlıcan yemeği 2dılım tam buğday ekmeği 2yk yoğurt 13 30 da yiycem sizler neler yapıyosunuz bakalım

kızlar yeşil çayla kiraz sapını nasıl demliyosunuz bende akşam kocama aldırıcamda daha önce diyet yaparken yarım kilo yeşılçay içmiştim aktardan almıştım açık siz nasıl demliyosunuz merak ediyorum

evet hep bu erkeklerin boğazları durmadığı için yanında bizde eşlik ediyoruz alıyoruz :52:

ben artık eşlik edemiyorum canım önceden olsa yeni evlendiğimizde sırf bi çekmece abur cuburla doluydu cipsler jelibonlar çikolatalar gofretler çeşit çeşit yiyoduk beraber ben kilo alıyodum ona hiçbişey olmuyodu hatta zayıflıyodu bile artık eslık edemiyorum kendi başına yiyo oğlumla teklif bıle etmiyo artık yemediğimi bıldiği için

Günaydın kızlar..Gecmişi okuyamadım kim ne kadar vermiş bilmiyorum.Ben 73.5 kiloyum.Kuzenim kalp krizi gecirdi,olüm riski var.Yogun bakımda yatıyor.Dualarınızı esirgemeyin bizden....Hastahane ev arasında gidip geliyorum pazartesiden beri.Evde misafirlerim var........ Hepinizi öpüyorum.

canımm benimmm bende seni çok merak ettim kesin bişi oldmustur misafiri falan gelmiştir dedim çünki sen bizim başımızdın canımmm cok geçmiş olsun ALLAH açil şifalar versin canım benim a.e.o

kızlar yeşil çayla kiraz sapını nasıl demliyosunuz bende akşam kocama aldırıcamda daha önce diyet yaparken yarım kilo yeşılçay içmiştim aktardan almıştım açık siz nasıl demliyosunuz merak ediyorum

canım şecilsecil bana markette hazır satılanı söyledi daha almadım ama ben kiraz sapını bir avuç çay süzgecimde demliyorum bi yemek kaşıgıda yeşil çay yarım lt le demliyorum sonra çayı kapatıorum içiorum fazla kanayınca özellini yitirio biraz dem biraz sıcak su ekliyerek birazda limon ben biberiyede koyuyorum 1 yemek kaşığı daha etkili gün boyu yeter istiosan arkadaşım birer tatlı kaşığı kadar koyum yapıodu taze taze bardağa koyuyodu ve sıcaksu limon taze taze tüketiodu

Son düzenleme:
2 su bardağı su süzme peynir bir küp yedim salatalık 2 tane bir dilim hindi eti büyük boy salam 2 zeytin çay karışımı haşlanmış yumurtada vardı doydum yiyemedim midem alıştı kızlar az yiyerek doymayı önceden yerdim uykum gelirdi iş yapmış gibi şimdi az yiyorum herşeyden enerjim oluo bugun bir satte agır kardio çalışmamız var secisecile birlikte sizde katılın link atarımm

ben artık eşlik edemiyorum canım önceden olsa yeni evlendiğimizde sırf bi çekmece abur cuburla doluydu cipsler jelibonlar çikolatalar gofretler çeşit çeşit yiyoduk beraber ben kilo alıyodum ona hiçbişey olmuyodu hatta zayıflıyodu bile artık eslık edemiyorum kendi başına yiyo oğlumla teklif bıle etmiyo artık yemediğimi bıldiği için

yeni evliliklerde böyle oluyor demek ki :) biz cok fazla abur cubur yemiyoruz aldıklarımız günlerce bekliyor dolaplarda anca aklımıza gelirse ama kuruyemiş tv bakarken iyi gidiyor :) tatlı,kek vb fazla tükettik sanırım 2 aylık evliyim ben sizin ne kadar oldu cnm ?

bir sürü ev isinden sonra yeşilçay demledim bir tane kayısı sonra suyumu alıp içicem yavaş yavaş 1 lt :D kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selam kızlar bugun doktora gittim sabah bi ciktim evden daha yeni geldim fildir fildir yürüdüm valla birazdan oglusumu okuldan almaya gidicem daha yataklari bile toplamadim oylece duruyo.sporda yapamadim ama okul donusu yaparim.sun 100 tane mekik cektim kollarım agriyo bugunde devam edicem yine

selam kızlar diyete ve spora son hız devam yılmak yok bi hafta veremedik dıye sabah 1saat pilatesımi yaptım şımdi öğle yemeğimi yiycem 6 yk patlıcan yemeği 2dılım tam buğday ekmeği 2yk yoğurt 13 30 da yiycem sizler neler yapıyosunuz bakalım

Supersiin canim yilmak yok spora devam plateste baya vücudu sekillendiriyo

Ben poşet cay olarak kiraz sapini iciyorum canim.yesil cayi da küçük demleme aparatım var bi tatli kasigi kadar ona koyuyorum sicak suyun içinde 3-4 dakikada hazir oluyo

spor kardeşim nerde :D ben başlamak istyom seçil seçil seni bekliom açıp başlıcam yapmaya bide akşam yapicam bide 00 mekik gece yatarken eheheh D

Full Plyometrics ve Kardio Antremanı - YouTube 23 dk yaptım zorlamayın dio agır kardio sporu haftada 2 gün yapilio ben hergün 1 defa bunu yapıcam kızlar deneyin secilsecil yaptım ama 1 satt yapamadım çok zor terledim aşırı terleten oşortmanları giydimm su oldu vucudummmmm ayhh

Son düzenleme:
Selam kızlar bugun doktora gittim sabah bi ciktim evden daha yeni geldim fildir fildir yürüdüm valla birazdan oglusumu okuldan almaya gidicem daha yataklari bile toplamadim oylece duruyo.sporda yapamadim ama okul donusu yaparim.sun 100 tane mekik cektim kollarım agriyo bugunde devam edicem yine

canım benim bende sporum yaptım ama busefer eksiz tam yaptım ama bacaklarım acıo yarıda kaldım akşam tamalıcam ısınıp gecede 200 mekik

canımm benimmm bende seni çok merak ettim kesin bişi oldmustur misafiri falan gelmiştir dedim çünki sen bizim başımızdın canımmm cok geçmiş olsun ALLAH açil şifalar versin canım benim a.e.o

Cok tesekkür ederim canım.Kuzenim daha cok genc cuma günü bypass olcak.Cok moralim bozuk.Bypass'ı vücudu kaldırabilcek mi bilmiyoruz....Topik hareketlenmiş 100 gr alanlar....veren gülcan ve benim sanırım.Hepiniz sporu iyi yapıyorsunuz artık mekik sayıları süperr.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben ara ara girmeye calışıcam.Kafamı dagıtmam lazım.... :(

Cok tesekkür ederim canım.Kuzenim daha cok genc cuma günü bypass olcak.Cok moralim bozuk.Bypass'ı vücudu kaldırabilcek mi bilmiyoruz....Topik hareketlenmiş 100 gr alanlar....veren gülcan ve benim sanırım.Hepiniz sporu iyi yapıyorsunuz artık mekik sayıları süperr.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben ara ara girmeye calışıcam.Kafamı dagıtmam lazım.... :(

canım benimm üzülme diyemem sonuçta bir can meselesi ama şunu söyliyeyim sana herşey Allahtan gelir ve dener kulunu sınar ona sığın duam seninle kardeşim rabbim yüzünüzü güldürsün tezinden acil şifa versin ailenizede hayırlı sabırlar diliorum bu arada yaptım spor sayesinde tartıldı 67.1 çıktım üstümdekileride saymasam66.8 falan olur eriyoruz dikkat edince herşeyin üstesinde geliyoruz dolaba yazı astım istersen ye 69 sun sen yede şiş yazdım :) herşeyden tat alıp bıraktım bugun hayret ettim canım a e o benden bu kadar arar gir haberdar et bizi öptük seni topimzin canı

Evet kızlar pazardan itibaren uyguladım sporum işe yaradı 69 70 kiloydum suan verdim kilo geçen hafta 2.200 yani 67 .500 olmuştum bugun tartıldım :d 67 hatta66.8 diyeyim size yuppi

Back