- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
spor kardeşim nerdeben başlamak istyom seçil seçil seni bekliom açıp başlıcam yapmaya bide akşam yapicam bide 00 mekik gece yatarken eheheh D
Full Plyometrics ve Kardio Antremanı - YouTube 23 dk yaptım zorlamayın dio agır kardio sporu haftada 2 gün yapilio ben hergün 1 defa bunu yapıcam kızlar deneyin secilsecil yaptım ama 1 satt yapamadım çok zor terledim aşırı terleten oşortmanları giydimm su oldu vucudummmmm ayhh
canım benim bende sporum yaptım ama busefer eksiz tam yaptım ama bacaklarım acıo yarıda kaldım akşam tamalıcam ısınıp gecede 200 mekik
Cok tesekkür ederim canım.Kuzenim daha cok genc cuma günü bypass olcak.Cok moralim bozuk.Bypass'ı vücudu kaldırabilcek mi bilmiyoruz....Topik hareketlenmiş 100 gr alanlar....veren gülcan ve benim sanırım.Hepiniz sporu iyi yapıyorsunuz artık mekik sayıları süperr.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben ara ara girmeye calışıcam.Kafamı dagıtmam lazım....
Evet kızlar pazardan itibaren uyguladım sporum işe yaradı 69 70 kiloydum suan verdim kilo geçen hafta 2.200 yani 67 .500 olmuştum bugun tartıldım :d 67 hatta66.8 diyeyim size yuppi
Supersin canım ya keşke bende yapabilseydim doktora gidince herşey kaldi ama dışarda yürüyüş yapmış oldum bu da biseydir dite kendimi avutiyim
yeni evliliklerde böyle oluyor demek ki :) biz cok fazla abur cubur yemiyoruz aldıklarımız günlerce bekliyor dolaplarda anca aklımıza gelirse ama kuruyemiş tv bakarken iyi gidiyor :) tatlı,kek vb fazla tükettik sanırım 2 aylık evliyim ben sizin ne kadar oldu cnm ?
Evet kızlar pazardan itibaren uyguladım sporum işe yaradı 69 70 kiloydum suan verdim kilo geçen hafta 2.200 yani 67 .500 olmuştum bugun tartıldım :d 67 hatta66.8 diyeyim size yuppi
canımm yahh bende ilk başta acıdı hala acıorrr ama yaptıkça alıştım dert etme yürümüşsün hemde bugun erkencisin dışarıda çıkosun mecburi ev işi falan mecbur sarkıyo amaaaa bida olmasın falan dermişimbak ben senin bi yazından etkilendim kendime 1 saat spor zorunlu yapıcam dedin onu okuduktan sonra yürüme bandına başladım ve ardın kardio 1 saat yapamıyız 1 2 hafta o spora alışmalıyız çünki hoca dior haftada iki gün yapılması gerekio ben yarım satt sabah akşam yapıom oluyo zorlamak yok oldu kadar şimdi 300 mekik çektim öldüm yazayım dedim eşime dedim spor hocasımı olsam gülüoo hadi canım hemen açalım biyer dio tabi orda dalga geçtini anladım cevap vermedim hırsımı mekikten çıkarttım eheheh yarın lapaya başlıyoruz dimi
günaydın arkadaşlar..
ben dün akşam yine kaçırdım offf spora vaktim yok..ama sabah yinede düne göre 400 gr aşagıdaydım..
bu sabah kahvaltıda 1 dilim tam bugday,yumurta 3-4 zeytin biraz peynir yedim..iyiydim yani..az sonra da 1 elme yicem..bakalım..akşam kaçırmasam aslında süperde..okuldan gidince çok acıkıyorum..
yeni değil canım 4 sene oldu evleneli 3 yaşında bi oğlum var 24 yasındayım
günaydın arkadaşlar..
ben dün akşam yine kaçırdım offf spora vaktim yok..ama sabah yinede düne göre 400 gr aşagıdaydım..
bu sabah kahvaltıda 1 dilim tam bugday,yumurta 3-4 zeytin biraz peynir yedim..iyiydim yani..az sonra da 1 elme yicem..bakalım..akşam kaçırmasam aslında süperde..okuldan gidince çok acıkıyorum..
Allah razı olsun canım ettiğin dualar için inşallah Allah sanada nasıp eder ıstedığin zaman hayırlı sağlıklı bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?