memunun oldum canım kesınlıkle bu ıs bıtecek:)Meraba ben Secil.bugun kizladin cogu yok.gecsn hafta kil bakimindan kötü bir haftaydi.cogumuz ya artida yada olduğumuz yerde saydik.sanirim herkesin morali bozuk bu yuzden de kimse yok birbirimize destek olalım az yiyelim bol spor bol su
Cok yorgun hissediyorum kendimi bugun pazara falan gittim havada soguktu baya.yemegim vardi yemekte yapmadim dünden mercimek ve ispanak yemeğim vardi.hep erkekler yüzünden kilo aliyoruz bogazlari durmuyo bizi de kandiriyolar.sonrada popon mu büyüdü kilo mu aldin sen diyolar :))) hep onlarin baainin altindan cikiyo :))) yoksa biz masumuz:)))
evet hep bu erkeklerin boğazları durmadığı için yanında bizde eşlik ediyoruz alıyoruz
Günaydın kızlar..Gecmişi okuyamadım kim ne kadar vermiş bilmiyorum.Ben 73.5 kiloyum.Kuzenim kalp krizi gecirdi,olüm riski var.Yogun bakımda yatıyor.Dualarınızı esirgemeyin bizden....Hastahane ev arasında gidip geliyorum pazartesiden beri.Evde misafirlerim var........ Hepinizi öpüyorum.
kızlar yeşil çayla kiraz sapını nasıl demliyosunuz bende akşam kocama aldırıcamda daha önce diyet yaparken yarım kilo yeşılçay içmiştim aktardan almıştım açık siz nasıl demliyosunuz merak ediyorum
ben artık eşlik edemiyorum canım önceden olsa yeni evlendiğimizde sırf bi çekmece abur cuburla doluydu cipsler jelibonlar çikolatalar gofretler çeşit çeşit yiyoduk beraber ben kilo alıyodum ona hiçbişey olmuyodu hatta zayıflıyodu bile artık eslık edemiyorum kendi başına yiyo oğlumla teklif bıle etmiyo artık yemediğimi bıldiği için
selam kızlar diyete ve spora son hız devam yılmak yok bi hafta veremedik dıye sabah 1saat pilatesımi yaptım şımdi öğle yemeğimi yiycem 6 yk patlıcan yemeği 2dılım tam buğday ekmeği 2yk yoğurt 13 30 da yiycem sizler neler yapıyosunuz bakalım
kızlar yeşil çayla kiraz sapını nasıl demliyosunuz bende akşam kocama aldırıcamda daha önce diyet yaparken yarım kilo yeşılçay içmiştim aktardan almıştım açık siz nasıl demliyosunuz merak ediyorum
Selam kızlar bugun doktora gittim sabah bi ciktim evden daha yeni geldim fildir fildir yürüdüm valla birazdan oglusumu okuldan almaya gidicem daha yataklari bile toplamadim oylece duruyo.sporda yapamadim ama okul donusu yaparim.sun 100 tane mekik cektim kollarım agriyo bugunde devam edicem yine
canımm benimmm bende seni çok merak ettim kesin bişi oldmustur misafiri falan gelmiştir dedim çünki sen bizim başımızdın canımmm cok geçmiş olsun ALLAH açil şifalar versin canım benim a.e.o
Cok tesekkür ederim canım.Kuzenim daha cok genc cuma günü bypass olcak.Cok moralim bozuk.Bypass'ı vücudu kaldırabilcek mi bilmiyoruz....Topik hareketlenmiş 100 gr alanlar....veren gülcan ve benim sanırım.Hepiniz sporu iyi yapıyorsunuz artık mekik sayıları süperr.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben ara ara girmeye calışıcam.Kafamı dagıtmam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?