Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

secilcim ben başlamdım daha kzım şimdi uyudu da bu pirinç lapasımıdır nedir denesek nasıl olur ıki gün falan :S kötümü nasıl yapilio nekadar verilio

secilcim ben başlamdım daha kzım şimdi uyudu da bu pirinç lapasımıdır nedir denesek nasıl olur ıki gün falan :S kötümü nasıl yapilio nekadar verilio

2 gun yapılıyo günde yarim kilo falan verdiriyomus daha tam araztirmadim ama 3 ogun sadece lapa yiyosun ara ogunlerde sebze ve meyve yiyebiliyosun.lapayi baharatla tatlandiriyosun.baya tok tutuyomus.guzel kilo veriliyomus.aklimi kurcaliyo yapicam galiba

tamam ikimizd bi arştıralım yapalım iki gün yarım kilo nedemek yahu hemde 2 günmüş bibaalım aslı astarı varmı

Arastir canim bende arastiriyim persembe cuma yapabiliriz.50 tane yarım mekik daha cektim :)

tamam perşembe cuma yapalım bunu denyelim bi kızlarada deriz faydasını görürsek ben şimdi 10 dk yapicam eger oluyosa 10 dk daha mekikçiler seçil sekda yeahhhh o dedim hikayeyi oku mekikten sonra bende kilomu yazıp yapıtırzam dolaba

Son düzenleme:

Tamam canım perşembe cuma lapa yapiyoruz hergün şu bi saatlik sporu yapiyoruz mekik cekiyoruz sayisi bize bağlı anlasalim soz verelim.soz verirsem sözünden donemem :))

Mrb kizlar ben 1.60boy 64 kiloyum tiroid ve seker var 10 kilo vermm lazim yardm edin bnada diyetsyene uyamiyorum off cok moralim bozukk

Secilsecil
sekeda

1.5 2 kilo verdirio dünde 1 kilo ve yarım kilo verdirio

130 tane 200 e tamalıcam çok hzılı yaptım feci terledim 2 saniye durdum 100 de 30da yine hızlı hırs nebiçim enteresan bişi aaaaa

Ben 100 tane cektim bıraktım bizimkiler uyudu bende uyiyim.yarin erkenciyim.iyi geceler canım persembe lapaciyiz unutma

tamam canım perşembe cuma lapa yapiyoruz hergün şu bi saatlik sporu yapiyoruz mekik cekiyoruz sayisi bize bağlı anlasalim soz verelim.soz verirsem sözünden donemem :))

tamam canım mekik sayılı çektimm spora tam karar zaten söz bu hafta bomba olucak topikk

ben 100 tane cektim bıraktım bizimkiler uyudu bende uyiyim.yarin erkenciyim.iyi geceler canım persembe lapaciyiz unutma

tamam canım iyigeceler sana bende birazdan çekim 100 tane daha mekik yatarım tamm sözümüz söz kızlarda heveslensin artıkkk bb

Günaydın kızlar..Gecmişi okuyamadım kim ne kadar vermiş bilmiyorum.Ben 73.5 kiloyum.Kuzenim kalp krizi gecirdi,olüm riski var.Yogun bakımda yatıyor.Dualarınızı esirgemeyin bizden....Hastahane ev arasında gidip geliyorum pazartesiden beri.Evde misafirlerim var........ Hepinizi öpüyorum.

Günaydın canım çok geçmi7 olsun Allah acil şifalar versin yardımcınız olsun

günaydın:)))
güne iyi başlamıştım güzel ve dengeli bir kahvaltı yapmıştım...fakattttt az önce bir velim börek getirmiş bir tane yemek zorunda kaldım..mecburdum yemezsen bizi beğenmiyor hoca hanım diyorlar((
ama bunu öğlen ve akşam dengelicem söz..şu an itibariyle karbonhidrat ve yağ hakkımı doldurdum..:)))

gecmıs olsun cnm allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…