Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Cok iyiymis bu videolar cnim begendim baya dğer videolarada bktim cok iyi turkce olmasi daha iyi cok tesekurler bizimle paylastgn icin

bir şey deil amaç aynı nie paylaşmim ben bu hafta hırs yaptım bu hırs bana bu işin alışkalığını öğretti şimdi bi küçük sandöviç yedim biraz peynr ve kıvırcık domates bol su şimdi yeşil çay içicem

16 dakika yaptım canım süper efor attim müthiş terletti.yarin 1 saat yapicam bunu şimdilik bu kadarı bana yetti :)))

yapabildimiz kadar zaten canım yoksa kaslarımız zedelenir yapmak istemeyiz yarın bende 1 sate çıkarcam aç karnına dahada iyi oluyo uzun gidio ama çok zor harbiden benim yapadım bir hareket bacakarı öne arkaya dize doğru destekli olan 4 5 tane yaptım zoor şimdi yeşil çay içiorum 10 dk mekik çekicem yarım satt sonra

16 dakika yaptım canım süper efor attim müthiş terletti.yarin 1 saat yapicam bunu şimdilik bu kadarı bana yetti :)))

nasıl geçti günün canım ben bugun yemek yapmadım sarma vardı biraz çorba salta öle geçiştirdim kocamı sonra gitmiş kendine cips almış :44: canım çekti ama yemedim kaltım burdayım şimdi

Ben pes ettim canım bugunluk hala terliyorum ama.yarin doktora gidicem cilt tedavisi goruyorum.doktorum kan tahlili falan isticek aç karnna gidicem cok yormiyim kendimi.amaa süper hareketler.izleyince çok kolaymis gibi geliyo ama yaparken baya zorluyo.ise yaricagina eminim beraber yapalim.hergun birbirimizi kontrol edelim yaptik mi kac dakika yaptik falan diye olur mu canım

bugun bazı kişilerr bildirim yapmadı nerdesiniz kızlar cesaretli kızlarrrrr neresunuzzzzzzzzz

nasıl geçti günün canım ben bugun yemek yapmadım sarma vardı biraz çorba salta öle geçiştirdim kocamı sonra gitmiş kendine cips almış :44: canım çekti ama yemedim kaltım burdayım şimdi

Cok yorgun hissediyorum kendimi bugun pazara falan gittim havada soguktu baya.yemegim vardi yemekte yapmadim dünden mercimek ve ispanak yemeğim vardi.hep erkekler yüzünden kilo aliyoruz bogazlari durmuyo bizi de kandiriyolar.sonrada popon mu büyüdü kilo mu aldin sen diyolar :))) hep onlarin baainin altindan cikiyo :))) yoksa biz masumuz:)))

baya bi süre terliosun yüzün bile yanio feci hemde tamam ben her türlü varım senle bak spordada rakibim oldu geçmiş olsun kötü bişi deil demi tamam aynı zamanda başlarız nekadar yaptık falan yazarız hergün bi saat ben sabbah akşam yapiorum bi bunu yapicam bide grup şeklinde olan var onu oda 40 dk falan akşamda 10 dk mekik çekmek 100 kl yapiomuş hesaplara göre hemde normal tempoda zamanla artırıcam doğumdan kalma göbek fışkiriii

bugun bazı kişilerr bildirim yapmadı nerdesiniz kızlar cesaretli kızlarrrrr neresunuzzzzzzzzz

Kızların kilo veremeyince morali bozuldu galiba.napalim bu haftada veremiyelim yapcak bişey yok.pes etmeden yolumuza devam edicez yoksa hic veremeyiz önümüzdeki hafta veririz azmin elinden bişey kurtulmaz

iyimiş evet havalar baya soğuk valla öyle canımmm biloda çok sevdimi masus yapio galiba ama o benden daha çok ister kilo vermemi çünki yanında su ayrı gayrı duruyorum kim isterki :S bunun için hırs yaptım ooo milletin ağzını kapatıcam

Son düzenleme:
kıslarrrrr selam nasılsınız ıyımısınız umarım moraller ıyıdır
ben tartılmadım kıslar zaten pazar katıldım kılom ıle bırde reglı oldum:)
haftaya salı vercem bıldırım
nasıl gıdıyoruz sızce kıslar,misafir oldugu ıcın ve sureklı ısyerı zıyaretı yaptıgım ıcın bılgısayar basında olamıyorum.
inanın musaıt oldugum ılk an aklım hep sızde burda bızı ancak bız anlarız.
Aklınıza bırbırımızı getırelım ve yıyeceklerı tadıp bırakalım kızlar.
2 gundur hep ne olursa canım ne ısterse 1 kasık alıp bırakıyorum ve kendımı az yedıgım ıcın daha huzurlu hıssedıyorum
Yazı dusunun kıslar yemeyinnn:)

Ergenlik sivilcelerim :)) yas 31 hala sivilce cikartiyodum doktor ilaç verdi sabah aksam iciyorum.adet düzensizliği yapti bu ay bi de şişkinlik yapiyo.3 ay kullandim sanirim 4 ay daha kullanicam.bi de istediğim kiloya düşersem beniuzun süre gormeyenler çok sasiracak :))) 10 mekik 100 kalori mi? Bunu bilmiyodum.kosu bandinda 1 saat yürüyüş yapıyorum en fazla 320-340 kalori falan yakiyorum mekik cekmek zaman bakimindan daha iyiymiş sasirdim valla bende cekiyim yarin itibariyle başlıyorum bende

Benim eşim tombis onun yüzünden kilo aliyorum gibi geliyo.basliyo aksamlari ne yiyelim diye.cekirdek var mi fistik var mi falan diye.Allah tan boyu uzun siritmiyo.ama arada kaynayan ben oluyorum.mide yaglarima sinir oluyorum en cok.bisey giyince fiskiriyo.mekik banada iyi gelicek.kapisalim sporda

Meraba ben Secil.bugun kizladin cogu yok.gecsn hafta kil bakimindan kötü bir haftaydi.cogumuz ya artida yada olduğumuz yerde saydik.sanirim herkesin morali bozuk bu yuzden de kimse yok birbirimize destek olalım az yiyelim bol spor bol su

bizimki boylu ama :S zayıf baya hemde ben anormal duruorum suan için eskiden çok güzeldikkk ikimizde ama suan bakma daha iyi bizimkide yer almaz

saol canım benim enrjimi yükselttin 20 dk mekik senin için bu hafta utanç verici ama haftaya 1 1.5 2 .5 gidicek çok iyi yapiosun canım bende senin gibi olsam ben ya hiç ya hep ama kendimi alıştırıcam nefsimi kandrmayı ögrenicemm sende çok dikkat et girmesen bile bizi hep düşün ben hergün zayıflamış insanların hikayesini okumaya karar verdim süper heveslenio insan

Son düzenleme:
ben birazdan yapicam kızımı uyumadı daha uyusun yapıcam 20 dk hemde varmışın secilcimm

Pirinç lapasi yapip gunde 500 gr falan verenler var acaba bende mi yapsam.2 gun yapiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…