sakın bak şimdi gene spor yaptım akşamda yapcam hatta yaptımın linkini atım hoca yerlerde yatio sonunda bol terleten eşortmanlarımı giydim bir litre su içtim aralardave yeşil çay şimdi yine susuandım sat 2 3 gibi tekrar bida 8 9 kadar yine günde 3 çıkardım yüzmeyede başlayınca 2 ye düşürcem şimdi havalar çok soğuk yürüş yaparsam hasta olucam ondan günde 3 bu sporu yapmaya başladım ben idamı koydum kızlar sizdende bekliorum bu hafta 2.5 veye 1.5 vericem
En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma (HIIT) - YouTube
canımm hoş geldin umutsuzluk yok daha izin vermiyorum abur cubur kesinlikle yok nezaman hafta sonu veririz 1 2 kilo ondansonra herkez sevdinden bitane yesin yani 1 tane ekler ye 5 6 tane deil ama ok anlaştık bu hafta biz saldık ben pazardan topladım kendimi bugun bildirim yaptık daha yapacaklar var 67.5 la bu hafta başladım haftaya ya 66 olucam yada 65.5 olucam iddamı koydum nerdensin canım
15 kiloyu 1 aydamı verdin nekadar süreçte verdin tabiki kaçmak olur ama sevdimizi bi paker yicemize içinden iki 3 tane yeterli veya çikolata aldık onu bi oturuşta deil yarı yarıya sabha ögle gibi naçizane fikrim senin moralini bozmak istemek canım benim ama öyle diyerek beynine kötü sinyaller veriosun
enerjine bayıldım..çok güzel..Adele Skyfall Radyo Mydonose/Metro FM remix (Dj Denis Rublev
huhu güzellim nerdesin dier kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz aaaaaaaaaaaa ben çoktan ikinci sporumu yaptım hadii tempooooooo kahve zamanı enerji depolayım sonra 3 gibi yakıcam sonra tekrarrrrrr iddalıyım bu hafta kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 ayda vermedim canım 5 azda verdim ve hep bozarak verdim kaçamak cok yapıyodum haklısın canım paketı değıl ıçinden 1 2 tane yiycez bendede o yok işte bozunca tam bozuyorum kendimi engelliyemiyorum ondanda veremiyorum
enerjine bayıldım..çok güzel..
ama bişey sorcam yaşamın boyunca bu kadar spor yapabilecekmisin..yani hani vücut alıştığı sporu 1 hafta yapmazsan bir gerileme olur..ben günde 1,5 saat yürüyordum yarım saate düşürünce aynı yemeyle kilo aldığım için soruyorum..
doğrudur canım ama zaten kilo verince koruma amclı hep yüzmeye gidicem ve bu sporu günde 1 re düşürücem yazın da yürüyüş yüzme bu devam edicek inşallah ben sağlığım açısından spor zorunlu bana mecbur bir yerden başalmalıyım belimden dolayı kilo vermem lazım bağırsak çalışması az ayda 1 lavman kulanıyorum artı ilaç ve tiroidler bi çalışıo bi çalışmıo benim iş ipte ama ben size bir örnek olayım sizde bana ben bu halde eger bu haftada kilo verirsemsizi okdar heveslendiririm normalde ben zayıftım doğumdan sonra bozuldum maalesef artı yedikçe yedim :S amaa şimdi düzen vakti sen kendini önemsemyince kimse önem vermez sana kocan dair anlatabildimmi ve ben kırıldım bidaha kırılmıcama söz vererk başladım sizede söz verirorum bu hafta ben bu kiloları vermeye başladığım haftadır 69 70 geliodum suan 67.5 ve haftaya 66 65 olucam söz
Hadi canim hep beraber verelim kilocuklari.artik gobek mi atariz ipmi atlariz yoksa yururmuyuz bilmiyorum bu kilolar gidecekoooo dahada hırlandım kahveylemi başlasaydımgüne süpersin beni bi okdar da heveslendirdin şimdi biraz sabha sporu ip atlım 20 dk sonra güzelbi kahvaltı gel sende birlikte yiyelim bacım
Katil canım aramiza bizde kilolarla savasiyoruz birbirimize deatek oluruz; )Selam arkadaşlar kiloooooo vermek istiyorum banada yardı cı olurmusunuz
Canım brn marketten kiraz sapli form cay aldim bağırsaklari super c alistiriyo bana oyi geldi dene istersen
iyi akşamlar kızlar anca girebildim bugün bu hafta sonu benimde diyet düzenim bozuldu evimde hala tartım yok ama 65+1 eklemiş olma ihtimalim var ama yarın tartılacagım eczaneye giderim hiç olmazsa
uwww hemen denicem ben normal kiraz sapı aldım demleyip içicem kocama aldırdımbakalım ne olcak
Ben poşet çay olarak kullanmaya basladim ama baya faydasını gördüm canım
Kizlar iyi aksamlar ewe daha yeni geldim we sabh tartilmadm yarin sbh tartilip yazicam.yazdiklarinizi okudum yeni katilan arkadaslar hosgeldinizsekedacim azmine hayran kaldim bu hafta bende cok kararliyim yarindan itibaren tam gaz dewam ediyorum yediklerimi we yaptigim sporu yazicam artik buraya gidicek bu kilolar bi kere karar werdik birakmak yok kendimize hakim olucaz sporla sıkılasıcaz snra istedgmzi olculu bi sekilde yine yeriz ama once spora we yeme duzenine alismamiz lazim tam gaz dewam kizlar wazgecmeyin bi hafta cok yemis olabiliriz olsun telafi edilir onemli olan birakmamak ben bu hafta 2 kilo bile almis olabilirm cok yedm cunku ama yılmak yok telafi edicez ;-):-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?