Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

çok tesekkür canım ama bizim evde internet yok ben telefondan giriyorum oda çok zor oluyo alt kat çekmıyo telefon donuyo kapat aç falan baya zorluk çekiyorum sana kolay gelsin canım inşallah bu motivasyonunu hiç bozmazsın

saol canım desteğin için..izmirden ben...
öğle yemeğinde yarın kase çorba içtim..2 kaşık yeşil mercimek salatası yedim..ve su içiyorum..bu kez kesin kararlıyım..haftaya salı 81 im yazmak istiyorum buraya:))

1 ayda vermedim canım 5 azda verdim ve hep bozarak verdim kaçamak cok yapıyodum haklısın canım paketı değıl ıçinden 1 2 tane yiycez bendede o yok işte bozunca tam bozuyorum kendimi engelliyemiyorum ondanda veremiyorum

enerjine bayıldım..çok güzel..
ama bişey sorcam yaşamın boyunca bu kadar spor yapabilecekmisin..yani hani vücut alıştığı sporu 1 hafta yapmazsan bir gerileme olur..ben günde 1,5 saat yürüyordum yarım saate düşürünce aynı yemeyle kilo aldığım için soruyorum..

ben de aynen..5-6 kilo verince hemen şımarıyom:)))daha da veremiyorum..hemen kaçamaklara başlıyorum..ama bu sefer öyle olmayacak..her sabah buraya gelip hesap vercem:)))

doğrudur canım ama zaten kilo verince koruma amclı hep yüzmeye gidicem ve bu sporu günde 1 re düşürücem yazın da yürüyüş yüzme bu devam edicek inşallah ben sağlığım açısından spor zorunlu bana mecbur bir yerden başalmalıyım belimden dolayı kilo vermem lazım bağırsak çalışması az ayda 1 lavman kulanıyorum artı ilaç ve tiroidler bi çalışıo bi çalışmıo benim iş ipte ama ben size bir örnek olayım sizde bana ben bu halde eger bu haftada kilo verirsem sizi okdar heveslendiririm normalde ben zayıftım doğumdan sonra bozuldum maalesef artı yedikçe yedim :S amaa şimdi düzen vakti sen kendini önemsemyince kimse önem vermez sana kocan dair anlatabildimmi ve ben kırıldım bidaha kırılmıcama söz vererk başladım sizede söz verirorum bu hafta ben bu kiloları vermeye başladığım haftadır 69 70 geliodum suan 67.5 ve haftaya 66 65 olucam söz

Son düzenleme:
Pazarimi yaptim geldim simdi onlaro yerlestiricem.bugun spor yok.ama yarin 1.5 saat tempolu yürüyüş yapicam.bu hafta herkes icon kötü gecti kızlar ama salmiyoruz kendimizi.bu kilalarla yasamak is-te-mi-yo-ruz.silkelenin toplanin haftaya herkes en az 1kilo vericek. Soz mu kizlar ? Yediklerimize dikkat ediyoruz, bu hafta kacamaklar askiya alindi ve bol bol spor ve su

Canım brn marketten kiraz sapli form cay aldim bağırsaklari super c alistiriyo bana oyi geldi dene istersen

oooo dahada hırlandım kahveylemi başlasaydım güne süpersin beni bi okdar da heveslendirdin şimdi biraz sabha sporu ip atlım 20 dk sonra güzelbi kahvaltı gel sende birlikte yiyelim bacım
Hadi canim hep beraber verelim kilocuklari.artik gobek mi atariz ipmi atlariz yoksa yururmuyuz bilmiyorum bu kilolar gidecek

iyi akşamlar kızlar anca girebildim bugün bu hafta sonu benimde diyet düzenim bozuldu evimde hala tartım yok ama 65+1 eklemiş olma ihtimalim var ama yarın tartılacagım eczaneye giderim hiç olmazsa

Canım brn marketten kiraz sapli form cay aldim bağırsaklari super c alistiriyo bana oyi geldi dene istersen

uwww hemen denicem ben normal kiraz sapı aldım demleyip içicem kocama aldırdım bakalım ne olcak

iyi akşamlar kızlar anca girebildim bugün bu hafta sonu benimde diyet düzenim bozuldu evimde hala tartım yok ama 65+1 eklemiş olma ihtimalim var ama yarın tartılacagım eczaneye giderim hiç olmazsa

hiç moral bozma bu hafta vericez allah hepimizn yardımcısı olsun kızlar gitsin kilolar gelsin sağlılkı güzel vucudlar hehehe

kendime bir yeşil çay ısmarlama vaktiii

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlar ewe daha yeni geldim we sabh tartilmadm yarin sbh tartilip yazicam.yazdiklarinizi okudum yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz sekedacim azmine hayran kaldim bu hafta bende cok kararliyim yarindan itibaren tam gaz dewam ediyorum yediklerimi we yaptigim sporu yazicam artik buraya gidicek bu kilolar bi kere karar werdik birakmak yok kendimize hakim olucaz sporla sıkılasıcaz snra istedgmzi olculu bi sekilde yine yeriz ama once spora we yeme duzenine alismamiz lazim tam gaz dewam kizlar wazgecmeyin bi hafta cok yemis olabiliriz olsun telafi edilir onemli olan birakmamak ben bu hafta 2 kilo bile almis olabilirm cok yedm cunku ama yılmak yok telafi edicez ;-):-D

canım benim hepimiz ya ekledik yada saydık aynı yerde yapıcamız tek sey bol su bol hareket az yemek ki bu hafta cezalıyız ben sporu günde 3 çıkartım sporla 2 litre su içiorumm ve yeşil çay 1 litrede ac hissetimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…