Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

peldaplt

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
54
1
6
Tekirdağ
Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)ancak 5 kılo verdım dıyetısyen destegı ıle ancak yaklasık 1 aydır pes ettım. Bugun işe giderken dolabımda kıyafetımı arıyordum ve esimle ilk yuzyuze tanısrken gıydıgım kıyafetımı gordum ve içim burkuldu.Zaten 5 kılo vermıstım neden olmasın bı 10 kılo dedım ve sız sevgılı arkadaslarıma katılmak istedim:)Aynı zamanda dıyetısyene tekrar gıtmeyı dsunuyorum (15 gun sonra baslıycam).Paylasalım bıldıklerımızı yazalım ve eskısı gıbı kendımızı mutlu gusel ve saglıklı hıssedelım dıyorum.Ne dersınız?

Bu sabah;
1 dılım cavdar ekmegı
1 adet bıber,domates salatalık
Avuc ıcı buyuklugunde lıght peynır ve 3 zeytın
1 fıncan tatlandırcılı acık cay ıctım

bunlar dıyetısyenın bana verdıgı lısteeye aıt sabah kahvaltıdır arkadaslar.

Normalde 07:30 sabah kahvaltısı
10:00 ara ogundur(1 adet meyve)

siz de boyle yazın arkadaslar dıyetısyen yazıp gorrusesenız kendınızı frenlemenız o kadar kolay olur demıstı:)

Haftada 1 gun tartılalım ve sonucu paylasalım bence:)

KOLAY GELSIN KIZLARRRR:)

Bende diyetisyene gıttım,diyetisyen vasıtasıyla 11 kg verdim.Mayıs ayında baslamıstım.84 kg 73 düşmüştüm.Son iki haftada 75 76 arasında gidip geliyorum....Rahatsızlık yasadım kalp ile ilgili yuksek kalorili diyet uyguladık,iyileşmem için.Cok sukur iyiyim.10 kilo daha vermek istiyorum.Diyetisyene gıtmıyorum artık.Her ay aynı seyleri yapıyorsun.Diyetisyen mantıgını ve neyin bana yararlı,neyin zararlı oldugunu biliyorum artık....

Annem için kanal 7 deki ferudun kunak bir tarif vermişti.Annem seker hastası ilac alıyor ama seker dusmuyor hep tahlilde yuksek....Karısım su sekilde mahlep,çörek otu tozu,üzüm cekirdegı tozu,tarcın herbirinden 50 gr olcak.Cam kavonozda karıstırılcak yemekten sonrA 1 cay kasıgı yencek.Bu karısımı annem sekeri dussun diye kullanıyor,yeni basladık.Bu karısımı niye verdim.Karısım vucuttaki sekeri yaktıgı ıcın yagları yakıp zayıflatıyormus.Dr.ferudun kunak öyle demişti.

Geçmiş olsun çok çok.
Evet zaten bi zaman sonra herseyın kısının kendı elınde oldugunu anlıyoruz.
umarım en kısa zamanda hallederız.

Öğle öğünümde yeşil salatala ton balığı,1 kofte ve yarım dilim ekmek vardı.
Neskafe sutlu içtim.
Bakalım ne zaman kurtulcaz kılolardan..)

Son düzenleme:
kızlarr benim ilk hedefim ocak 15e kadar 9-10kilo vermek.ve bugün başladım=) bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke koyup içiyorum. sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay peynir domtes zeytin yiyiyorum diğer öğünlerden ekmeği kaldırdım ve ben tatlı delisiyim, haliyle tatlıya da hayır demek zorundayım artık bugünden sonra,günlük olarak kilo değişimimi yazacağım kızlar,işe yararsa hemen başlayın diyeceğim=) inşallah işe yarar kızlarr=)

kızlar bir de günde 2.5litre su içmeye ve yarım saat de olsa yürümeye özen gösterecğim.
kızllar kilo cetveli koyuyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz onu?

benimde 10 kilo fazlam var kızlarrrrrr nasıl gidecek bu kilolar yardımm lütfennnnnnnnnnnnnn valla varya bir diyet listesi olsa adam akıllı uygulanmış aç kalmaya hazırım göbeğimden çok çekiorum

canım aramzıda tam 1 kilo var ve bende 58 olmak istiyorum ve aynen diyetisyene gidiyordum tekrar devam etemk istiyorum benzeşiyoruz byaa yani :)

Bir cay kasigi bal bir yemek kasigi sirke koy ic ben oyle iciyorum ge:rcekten ise :yariyor

Bir cay kasigi bal bir yemek kasigi sirke koy ic ben oyle iciyorum ge:rcekten ise :yariyor

ben bal koymuyorum çünkü kokuya çok hassasım,sirkkeli suyu içince hemen ağzımın tadı değişsin diye balı yiyiyorum yoksa kusuyorum:s 4gün oldu başlayalı ve gercekten farkediyor=) herkese tavsiye ediyorum=)

canım aramzıda tam 1 kilo var ve bende 58 olmak istiyorum ve aynen diyetisyene gidiyordum tekrar devam etemk istiyorum benzeşiyoruz byaa yani :)

kızlar kilo günlüğüm

14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5

5günde 1.7 kilo ve inanın hafiflediğimi hissediyrum=)

kızlzar kilo günlüğüümm

14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5

5günde 1.7 kilo

çokk mutluyumm gitsin kilolaar=)

kızlzar kilo günlüğüümm

14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5

5günde 1.7 kilo

çokk mutluyumm gitsin kilolaar=)

hergün tartıldın mı canım:) ben haftada 1 tartılıyorum ama 13 gündür 67de sayıyorum yaa napmam lazım hergün jillian michaels yapıyorum sabahları halbki moralim çok bozulduu

kıslar merhabalar kusura bakmayın giremedim
vefat olayı yaşadık o yuzden.
Aramıza katılmak isteyen arkadaslar hosgeldıler:)
ben dun dıyetısyenımden randevu aldım 1 aydır gıtmıyordum.
30 kasımda gel dedı:)Onun yanına kılo verıp gıtmek ıstıyorumkı bana motıvasyon olsun.
Bugun sabah sutlu sekersız nescafe,yarım dılım esmer ekmek bıraz peynır domates salatalık yedım.
Arada yarım paket dıyet bıskuvı ve ogle arası işyerine evden yaptıgım 5 kaşık yeşil mercimek getirdim ekmeksiz tükettim.
Aşırı motıveyım ne de olsa 30 kasıma 13 gun kaldı:)Bakalım isteyınce ne oluyor.
BU İŞİ BAŞARICAZ KISLAR;
BU YAZA KILOLU GIRILMEYECEK:)

Canım benım bende ocak subat gıbı 8 kılo versem yetr valla:)
sabah ogunlerın gusel bence,bende aksam ve gunduz ekmegı cıkarmaya karar verdım.
yogurt tuketmek ıyıdır ona gayret edıyorum:)
umarım gusel gusel kılolarımızı verıcez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…