Bu sabah;
1 dılım cavdar ekmegı
1 adet bıber,domates salatalık
Avuc ıcı buyuklugunde lıght peynır ve 3 zeytın
1 fıncan tatlandırcılı acık cay ıctım
bunlar dıyetısyenın bana verdıgı lısteeye aıt sabah kahvaltıdır arkadaslar.
Normalde 07:30 sabah kahvaltısı
10:00 ara ogundur(1 adet meyve)
siz de boyle yazın arkadaslar dıyetısyen yazıp gorrusesenız kendınızı frenlemenız o kadar kolay olur demıstı:)
Haftada 1 gun tartılalım ve sonucu paylasalım bence:)
KOLAY GELSIN KIZLARRRR:)
Bende diyetisyene gıttım,diyetisyen vasıtasıyla 11 kg verdim.Mayıs ayında baslamıstım.84 kg 73 düşmüştüm.Son iki haftada 75 76 arasında gidip geliyorum....Rahatsızlık yasadım kalp ile ilgili yuksek kalorili diyet uyguladık,iyileşmem için.Cok sukur iyiyim.10 kilo daha vermek istiyorum.Diyetisyene gıtmıyorum artık.Her ay aynı seyleri yapıyorsun.Diyetisyen mantıgını ve neyin bana yararlı,neyin zararlı oldugunu biliyorum artık....
Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)ancak 5 kılo verdım dıyetısyen destegı ıle ancak yaklasık 1 aydır pes ettım. Bugun işe giderken dolabımda kıyafetımı arıyordum ve esimle ilk yuzyuze tanısrken gıydıgım kıyafetımı gordum ve içim burkuldu.Zaten 5 kılo vermıstım neden olmasın bı 10 kılo dedım ve sız sevgılı arkadaslarıma katılmak istedim:)Aynı zamanda dıyetısyene tekrar gıtmeyı dsunuyorum (15 gun sonra baslıycam).Paylasalım bıldıklerımızı yazalım ve eskısı gıbı kendımızı mutlu gusel ve saglıklı hıssedelım dıyorum.Ne dersınız?
kızlarr benim ilk hedefim ocak 15e kadar 9-10kilo vermek.ve bugün başladım=) bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke koyup içiyorum. sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay peynir domtes zeytin yiyiyorum diğer öğünlerden ekmeği kaldırdım ve ben tatlı delisiyim, haliyle tatlıya da hayır demek zorundayım artık bugünden sonra,günlük olarak kilo değişimimi yazacağım kızlar,işe yararsa hemen başlayın diyeceğim=) inşallah işe yarar kızlarr=)
Bir cay kasigi bal bir yemek kasigi sirke koy ic ben oyle iciyorum ge:rcekten ise :yariyor
canım aramzıda tam 1 kilo var ve bende 58 olmak istiyorum ve aynen diyetisyene gidiyordum tekrar devam etemk istiyorum benzeşiyoruz byaa yani :)
ben bal koymuyorum çünkü kokuya çok hassasım,sirkkeli suyu içince hemen ağzımın tadı değişsin diye balı yiyiyorum yoksa kusuyorum:s 4gün oldu başlayalı ve gercekten farkediyor=) herkese tavsiye ediyorum=)
kızlzar kilo günlüğüümm
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5
5günde 1.7 kilo
çokk mutluyumm gitsin kilolaar=)
ben bal koymuyorum çünkü kokuya çok hassasım,sirkkeli suyu içince hemen ağzımın tadı değişsin diye balı yiyiyorum yoksa kusuyorum:s 4gün oldu başlayalı ve gercekten farkediyor=) herkese tavsiye ediyorum=)
kızlzar kilo günlüğüümm
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5
5günde 1.7 kilo
çokk mutluyumm gitsin kilolaar=)
kızlarr benim ilk hedefim ocak 15e kadar 9-10kilo vermek.ve bugün başladım=) bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke koyup içiyorum. sabah kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay peynir domtes zeytin yiyiyorum diğer öğünlerden ekmeği kaldırdım ve ben tatlı delisiyim, haliyle tatlıya da hayır demek zorundayım artık bugünden sonra,günlük olarak kilo değişimimi yazacağım kızlar,işe yararsa hemen başlayın diyeceğim=) inşallah işe yarar kızlarr=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?