• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Evet kızlar hepinize kocaman Günaydın. Sabah tartıldım ve yazıyorum Diyete baslamadan önce 81.5 tum. Gecen salıki kilom: 80.5
Bugünkü kilom:77.9
Giden kilo: 2.6

Tebrikler canım,azmin zaferi.Tebriklerrrrr cok iyi vermişsin cumartesiden bu yana.Sporun katkısı cok tabiii.:13:

Eşinin fark etmesi ve süzüldün sen demesi cook normal canım.Cok iyi vermişsin.Rahatsızlıgının etkiside var demi???Bosver hastalık motivasyonunu arttırdı.2.6 kilo cok iyi.TEBRİKLER...

Çok teşekkür ederim canım aynen sporun etkisi olabilir diye düşünüyorum ama cumartesiden bugüne daha hiç sporda yapmadım:18: çaktırmaa:23:

Tebrik ederim canım süper kilo vermişsin neredeyse 3 kilo gitmiş devamını dilerim:nazar::nazar:

Saol canım yolum uzun inşallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz;)

Eşinin fark etmesi ve süzüldün sen demesi cook normal canım.Cok iyi vermişsin.Rahatsızlıgının etkiside var demi???Bosver hastalık motivasyonunu arttırdı.2.6 kilo cok iyi.TEBRİKLER...
Öyle canım hasta olmasam bu kadar kilo verebilicegimi sanmıyorum.ama inanın bişey yicegim zaman hep sizi düşündüm canım tatlı istedigi zaman hep zayıf olma fikri geldi aklıma. Sonrada yesem nolucak zaten tadını biliyorum bugüne kadar yedimde noldu ne faydası var dedim vazgeçtim. Bide hasta olmadan öncede gunde 1 saat yürüyüş yaptım ama 3 gün yapabildim.gunde 5 kmden fazla yuruyodum.onunda faydası oldu.simdi zorla yemek yedirmeye calisiyolar.tost yapilarsa yarisini yiyorum canım istesede yemiyorum. Benim vermem gereken kilo oldukça fazla.onun icin pes etmeden azimle devam etmeliyim.tabi hep beraber azmedicez ve fazlaliklarimizi aticaz.ben 31 yasindayim.yillardirda 74 kilonun altina dusmedim artik nasil olucam 74 kilonun altina dusersem diye cok merak ediyorum inşallah görürüm

günayyyyyddııınnn arkadaşlar geç kaldım azcık :D ben geçen perşembe başladım diyete tam 67 kilo ile 6 günde ulaştığım kilo 65.3 kg şuan -1.7 kg vermişim umutluyum :)

Yagmuruum24 cok tatlı istiyorum demişsin,eger seker rahatsızlıgın yoksa ilac almıyorsan zencefil,karanfil ve tarcın cayı iç canım.Gözün ve bedenin tatlı istemiyor o zaman.Ben özellikle adet döneminden önce kasık kasık şokella yiyordum.Şeker kullandıgım zamanlarda.O cayı kesfettim şimdi öyle bir problemim yok.Ballı tatlı seyleri şimdi yiyemiyorum içim bayılıyor.Zaten sekerde yararlı degil iyi oldu....

inşallah görürsün canım kafada bitirdikten sonra herşey olur burası çok güzel herkes biebirine moral veriyo dahada heycanlanıyo insan :)

Valla bu sefer kafamda feci bitirdim.eskiden az ye dediklerinde daha cok yemek istiyodum simdi ye diyorlar yemek istemiyorum.bende bi terslik var sanırım.komseyede soylemiyorum kilomu yediklerime dikkat ettigimi böylesi daha heyecanlı :)

Kızlar benim yine alıntılamada problem var...Benimde 75-76 kilolarda tıkanmalarım oldu.Kahvaltı saatimi,spor saatimi degiştirdim,kabızlık problemimi cözdüm,ekmegi 1 dilim kestim.En önemlisi inandım.Eski kıyafetlerime bakıp ben size girecegim dedim ve bu kilolara geldim.Duraksama oluyor,o dönem vucudu rutininden sasırtmak lazım.

Valla bu sefer kafamda feci bitirdim.eskiden az ye dediklerinde daha cok yemek istiyodum simdi ye diyorlar yemek istemiyorum.bende bi terslik var sanırım.komseyede soylemiyorum kilomu yediklerime dikkat ettigimi böylesi daha heyecanlı :)

evet yaa annemler falan yeme ilerde daha kötü olcak evlencen falan dedikçe inadına yermiş gibi yiyodum hiç bi zaman kendime engel olamıcakmışım gibi geliyodu gece yemek yemeden uyuyamıyodum ne denk gelirse yiyodum ama çok mutsuzdum diyeti hep ertesi güne bırakıyodum bi karar verdim kestim herşeyi irademe hakim olmayı öğrendim :) yemek yemeyi kesince daha mutlu enerjik olduğumu gördüm yemek yemek beni mutsuz ediyomuş :D bencede kimseye söyleme iyice farkedildiğinde herkes şaşırsın bende işimi tamamlayana kadar bol giyincem kimse anlamasın diye sonra herkes şok olcak :D :23::nazar:

günayyyyyddııınnn arkadaşlar geç kaldım azcık :D ben geçen perşembe başladım diyete tam 67 kilo ile 6 günde ulaştığım kilo 65.3 kg şuan -1.7 kg vermişim umutluyum :)

Tebrik ederim canım.Süperrr.Burda sıkı bir rekabet ve destek var....Birbirimizi anladıgımızı düşünüyorum.

Kızlar benim yine alıntılamada problem var...Benimde 75-76 kilolarda tıkanmalarım oldu.Kahvaltı saatimi,spor saatimi degiştirdim,kabızlık problemimi cözdüm,ekmegi 1 dilim kestim.En önemlisi inandım.Eski kıyafetlerime bakıp ben size girecegim dedim ve bu kilolara geldim.Duraksama oluyor,o dönem vucudu rutininden sasırtmak lazım.

Haklisin canım inşallah hiç durmadan kilo verebiliriz. Kabızlık benim de en büyük sıkıntım bana kayisi iyi geliyo.bende hep istedigim kiyafwtlerin icine giewbilmeyi planliyorum motive oluyorum canım

evet bencede vucudu şaşırtmak lazım spor çok önemli bence az bile olsa spor yapmak lazım.bendede kabızlık problemi çok oluyo anlamıyorum sonra düzeliyo ama sinemaki çayı bile bende işe yaramadı yani :D ben her yediğime acı pul biber dolduruyorum o çok iyi geliyo bana

evet yaa annemler falan yeme ilerde daha kötü olcak evlencen falan dedikçe inadına yermiş gibi yiyodum hiç bi zaman kendime engel olamıcakmışım gibi geliyodu gece yemek yemeden uyuyamıyodum ne denk gelirse yiyodum ama çok mutsuzdum diyeti hep ertesi güne bırakıyodum bi karar verdim kestim herşeyi irademe hakim olmayı öğrendim :) yemek yemeyi kesince daha mutlu enerjik olduğumu gördüm yemek yemek beni mutsuz ediyomuş :D bencede kimseye söyleme iyice farkedildiğinde herkes şaşırsın bende işimi tamamlayana kadar bol giyincem kimse anlamasın diye sonra herkes şok olcak :D :23::nazar:
Taktik süper bol giyinip ...hooop bakın bakalım ama nasılım?
:13:Süper yaa bekar olmanın avantajları mı desem...:3:Saka bir yana canım saglıklı olmak için kilomuza dikkat etmek lazım.Gece yemek yemek kendine yaptıgın en büyük kötülükmüş gercekten.Dün gece 00:00 benimde canım sucuklu yumurta cekti,yesem kilo olcak.Yemedim 5 bardak su içtim yattım.

Taktik süper bol giyinip ...hooop bakın bakalım ama nasılım?
:13:Süper yaa bekar olmanın avantajları mı desem...:3:Saka bir yana canım saglıklı olmak için kilomuza dikkat etmek lazım.Gece yemek yemek kendine yaptıgın en büyük kötülükmüş gercekten.Dün gece 00:00 benimde canım sucuklu yumurta cekti,yesem kilo olcak.Yemedim 5 bardak su içtim yattım.

:D en iyisini yapmışın canım bende 6 gündür saat 6 dan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma sadece 1. gün çok başım ağrıdı sonra geçti vucut kendini herşeye alıştırıyo önemli olan bizim irademiz :D ben çok kapatmıştım kendimi yazın ne denize gidiyorum ne dışarı çıkıyorum kollarımı falan kimse görmesin diye herkes fiziğimi çok beğenirdi eskiden aynı günlere tekrar dönücem dönücez Allah hepimize yardım etsin yememe isteği versin :45::1:

Back