• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Aslında sıkıydıda biraz gevşedi benim şimdi. Başta çok sıkı tuttum. Ama tabiki eski yememe dönmedim dönmekde istemiyorum.
Hayatım hep bu şekilde yemeyle gidebilse keşke.bu arada Fast food hiç yemedim dönerler kebaplar mazide kaldı :D

canım yaa ama 3 ay çok güzel bi süreç bukadar yapmışsın süper maşşallah diyeyim sana ama bence tekrar bi sıkı bi diyet yap sende bende burdakilerde bak nasıl olucak hergün ne yicemizi yazalım ölçü olarak tekrar sıkı olur dietin ha ne dersin ya

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar aç karnına bi tartılalım bakalım kaç çıkacaz hadi hayırlısı bu arada sakıncası yoksa yaşlar kaç ben 24 yaşındayım metabolizma her 10 yılda bir yavaşlıyomuş

canım yaa ama 3 ay çok güzel bi süreç bukadar yapmışsın süper maşşallah diyeyim sana ama bence tekrar bi sıkı bi diyet yap sende bende burdakilerde bak nasıl olucak hergün ne yicemizi yazalım ölçü olarak tekrar sıkı olur dietin ha ne dersin ya

3 ay süreyle devam ettiyse devam edebilir...Stres kilo vermede cok engel bir durum.Zayıflayamıyorum,off olmuyor,şişkoyum,veremiyorum diye düşünüp beyninize sinyal göndermeyin kızlar.Biz bunu basaracagız.Herseye dikkat edince neden olmasın.İyi düşünün...Herkesin hayatı yasam biçimi yemek kültürü,vücudumuzun istedigi farklı bu yüzden ne yedigimizi hergün gün gün ögün ögün yazarsak o bu kadar yiyor,ben niye zayıflayamıyorum diye strese sokmayalım derim birbirimizi.Belirli bir diyet varsa uygulanan harfi harfine uygulanırsa o zaman birbirimizi motive için ne yedigimizi yazabiliriz diye düşünüyorum....

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar aç karnına bi tartılalım bakalım kaç çıkacaz hadi hayırlısı bu arada sakıncası yoksa yaşlar kaç ben 24 yaşındayım metabolizma her 10 yılda bir yavaşlıyomuş

Günaydın canımm....Bende sabah kahvaltı yapmadan tartıldım. :) :8:

sporumu yaptıktan sonra bende yazarım kaç kilo olduğumu pek bi değişiklik olduğunu sanmıyorum ama neyse inşallah sizlerde olmuştur

Günaydın kızlar nasılsınız:16:
Valla tartıldıktan sonra benim biraz keyfim yerine geldi umarım böyle devam eder
Sporada gidemedim bu sabah hava baya yağmurlu artık akşama zor sıkı gidicem hava soğuk olunca yataktan çıkması zor geldi napiim:36:
Aslında öğünleri buraya yazsak bende güzel olur diye düşünüyorum:44:
Ee saat tam 10 damı söylüyoruz kiloları:1:

Bana uyar canım ne yiyeceğimizi yazmak o zaman insan kendini daha iyi frenliyor aslında benim bir defterim var o gün ne yediysem adetine kadar hepsini yazıyorum ama 3 gündür yanına uğramıyorum zavallının :9: deftere yazmayıda tavsiye ederim hem sadece yediğimi içtiğimi değil neler yaptıysam onlarıda yazıyorum bu süreci unutmamak ve tekrar kilo almamak adına:46:

Günaydın kızlar nasılsınız:16:
Valla tartıldıktan sonra benim biraz keyfim yerine geldi umarım böyle devam eder
Sporada gidemedim bu sabah hava baya yağmurlu artık akşama zor sıkı gidicem hava soğuk olunca yataktan çıkması zor geldi napiim:36:
Aslında öğünleri buraya yazsak bende güzel olur diye düşünüyorum:44:
Ee saat tam 10 damı söylüyoruz kiloları:1:

Günaydın canım vermiş olmana sevindim,keyfinin yerine gelmeside beni ayrıca mutlu etti.Hava cok kötü gercekten,insanın bütün gün uyuyası geliyor.Son 10 dk kızlar...eski ve yeni kilonuzu yazın lütfen.Haydi bakalımmmmm.......Tempoooo

kızlar nerdesiniz??Secil,sekeda,melekbade,dimp,yzlm,cimcimmm,meleko_bs ..........haydi kilolara vedaaaa....

Günaydın canım vermiş olmana sevindim,keyfinin yerine gelmeside beni ayrıca mutlu etti.Hava cok kötü gercekten,insanın bütün gün uyuyası geliyor.Son 10 dk kızlar...eski ve yeni kilonuzu yazın lütfen.Haydi bakalımmmmm.......Tempoooo

Valla gramda olsa sevindim canım ve inanırmısın motive olmayı hücreme kadar hissettim o derece:52:
En baştaki eski kilomuzu mu yazıcaz canım yoksa mesela ben Cumartesi tartıldım onu mu yazıcam

Kızlar bildirimi yapayım.Eski kilom 74.3 kg,yeni kilom 73.8 kg aradaki fark 500 gr vermiş bulunmaktayım....:kkk:

Valla gramda olsa sevindim canım ve inanırmısın motive olmayı hücreme kadar hissettim o derece:52:
En baştaki eski kilomuzu mu yazıcaz canım yoksa mesela ben Cumartesi tartıldım onu mu yazıcam

İlk basladıgın kilo degil canım yani ben ilk basladıgımda 86 kiloyla basladım.74.3 kg ile gecen salı grubu kurduk....Senin adına cok sevindim gercekten cok mutlu oldum,umutsuzlugunu atmanada cok sevindim.Daha öncede söyledim hoop diye almadık kiloları gram bile versek cok büyük basarı bizler için...Kim en az kim fazla vermiş ne yapmış 1 hafta hadi bakalım.

Kızlar bende en son Cumartesi tartıldım 69.1 bugün 68.4 toplamda 700 gr vermişim umarım hep böyle devam eder:64::66::64::nazar:

Evet kızlar hepinize kocaman Günaydın. Sabah tartıldım ve yazıyorum Diyete baslamadan önce 81.5 tum. Gecen salıki kilom: 80.5
Bugünkü kilom:77.9
Giden kilo: 2.6

Tebrikler canım,azmin zaferi.Tebriklerrrrr cok iyi vermişsin cumartesiden bu yana.Sporun katkısı cok tabiii.:13:
Çok teşekkür ederim canım aynen sporun etkisi olabilir diye düşünüyorum ama cumartesiden bugüne daha hiç sporda yapmadım:18: çaktırmaa:23:
Evet kızlar hepinize kocaman Günaydın. Sabah tartıldım ve yazıyorum Diyete baslamadan önce 81.5 tum. Gecen salıki kilom: 80.5
Bugünkü kilom:77.9
Giden kilo: 2.6

Tebrik ederim canım süper kilo vermişsin neredeyse 3 kilo gitmiş devamını dilerim:nazar::nazar:

Back